Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Acte furate

09 Dec 2007, 14:13

Salutare,
Aseara mi s-a furat portofelul cu tot cu buletin,carnet,talonul masinii si toate cele:(
In situatia asta ce este de facut? Cum fac cu talonul,asigurarea masinii? Sunt sigur ca nu sunt singurul care pateste asa ceva:(.In prima faza stiu ca trebuie sa declar in ziar furate si nule,dar apoi?

09 Dec 2007, 14:39

In primul rand te duci la politie la sectia in raza careia s-a intamplat si obtii o hartie de acolo. Se declara nule la MO.
Se fac pe rand: Ci (in baza certificatului de nastere si a dovezii de la politie), permis si talon. Pt permis va trebui sa faci iar examen psihologic si medical iar pt talon tratezi la udireste pt un duplicat. Posibil sa faci iar ITP. Dupa RCA se poate scoate o copie a politei de asigurare de la societatea de asigurari. Imi pare rau sa aud ca ti s-a intamplat asta... nasol moment. Mie unul mi-e groaza de asa ceva. :?

09 Dec 2007, 15:19

Officer a scris:"Posibil sa faci iar ITP":((
De asta imi este cel mai groaza,catalizator n-am,tobele sunt goale,rotile sunt late.Uff,ce porcarie tot sper intr-o minune si sa gasesc actele cumva,poate cel care l-a "gasit' se gandeste totusi la acte...
Mersi ptr ajutor Officer!

09 Dec 2007, 15:35

boogy tatal meu a trecut printr un moment asemanator si din cate stiu eu nu a trebuit sa faca itp-ul el existand undeva intr un pc ca facut o sa ma interesez sigur si revin mai pe seara cu un raspuns

09 Dec 2007, 15:39

eu am pierdut actele masinii acum vreo 2 ani si nu am facut din nou ITP-ul, mai era valabil inca vreo 7-8 luni....
stiam statia unde-l facusem si data (macar aproximativa) cand il facusem, m-au cautat in registru si m-au gasit...
le-am dat duplicatul actelor masinii si au trecut pe el ITP-ul...
faza e ca dupa vreo cateva zile am gasit si actele pe care le pierdusem si acum aveam doua randuri...bine, unul era nul, pt. ca-l declarasem nul in M.Of.
nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp, dar eu NU am facut din nou ITP-ul...

LE : parca as zice sa mai astepti cateva zile, sa nu cumva sa apara de undeva...in mod sigur au cautat banii si restul actelor le-au aruncat...
poate te contacteaza cineva...

09 Dec 2007, 15:45

asa stiam si eu ca nu se face iar ITP - ul oricum cand te duci si ti faci actele cel mai bine intrebi ca la noi....

09 Dec 2007, 18:32

Din fericire actele mi s-au inapoiat in cutia postala,se pare ca am avut totusi noroc.Acum trebuie sa-mi fac cadou un portofel nou:)

09 Dec 2007, 18:38

$1 scrie:$2in fericire actele mi s-au inapoiat in cutia postala,se pare ca am avut totusi noroc.Acum trebuie sa-mi fac cadou un portofel nou:)

ai vazut ca am avut dreptate? :roll: :wink:
bafta !

09 Dec 2007, 18:45

Te-ai scos BoogY, se vede schimbarea de atitudine a poporului român după aderarea la UE. Te jupoaie pe stradă dar face un efort de aţi înapoia actele în cutia poştală...

Ce ţară... ce oameni...

09 Dec 2007, 19:02

N-au furat prea multi bani,cat sa manance o pizza si sa bea o bere aveam in portofel.MI-era groaza de acte,mai ales acum in decembrie cand totul parca o ia razna si toti innebunesc.

09 Dec 2007, 21:52

Deci exista si hoti de treaba :).
Ai avut noroc ca ti-ai recuperat actele. De obicei le arunca.

09 Dec 2007, 22:04

Intr-o singura zi ai si primit actele (topicul vad ca a fost initiat pe 9 Dec si tot pe 9 a fost rezolvata problema) ???

09 Dec 2007, 22:10

În 4 ore de fapt... promţi băieţii...

09 Dec 2007, 23:03

Oameni de caracter domle...merita sa le mai faci cinste cu o pizza si niste beri :D

09 Dec 2007, 23:11

:)) Aseara mi-au fost sutite si azi pe la 12 cand am plecat sa spal foca,am verificat cutia postala si surprizaaaa venise mosu:))Da,ce sa zic de treaba cine a gasit/furat portofelul ptr ca eu m-am trezit dintr-odata fara el asa ca nu stiu daca l-am pierdut sau mi s-a furat din buzunar.

09 Dec 2007, 23:28

Important e că totul a avut un final, relativ, fericit... Ai scăpat de ceva cozi, impertinenţă, nervi, corupţie, birocraţie, draci etc etc...

09 Dec 2007, 23:35

ce sa mai... chiar ai avut noroc :D. Eu am auzit mai nou ca cica se fura carti de identitate si se vand in moldova pe bani buni :D(daca "beneficiarul" seamana cat de cat cu cel ce e in poza).

10 Dec 2007, 00:20

:)) Aia este alta mancare de peste,nu vreau alt nume sau alta adresa:P Nu-s mada`facar:)) Se poate inchide/sterge topicul! Multumesc!

10 Dec 2007, 00:52

BINE, HAI K IL INCHID IO SI MAINE IL STERG
Subiect închis