Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ajutor :)

07 Mar 2006, 18:23

Salut baieti,

as avea si eu nevoie de ajutorul vostru in a realiza o mic proiect!

Daca aveti masini vechi dar care mai merg cat de cat dar pe care nu le folositi, gen dacie din 68 sau oltcit sau trabant sau orice aveti voi prin spatele blocului care nu mai foloseste la nimic..let me know.

Am nevoie de ele sa stea parcate in spatele blocului meu deci nu vor fi conduse decat eventual de la voi pana la mine. Platesc si benzina/motorina :)

Eu stau pe Calea Mosilor deci riscurile ca masinile sa fie furate ( mai ales daca le scoateti bateria ) din spatele blocului sunt minime!

Cine are asa ceva, let me know!

Thanks

07 Mar 2006, 22:15

Am un prieten care are o Dacie din 1900 toamna merge cred dar inca nu gaseste talonul el vrea sa o radieze vb cu el
Dar la ce itzi trebuie te razboiesti cu cineva?
:D
Bafta

07 Mar 2006, 23:16

da :)

am pica pe cativa de la bloc ca sunt handicapati si au cate 5-6 masini si le tin pe toate in spate si eu nu am unde sa parchez.

la cererea mea "rezonabila" de a tine doar 1-2 masini in spate si de a tine restul in fata am fost intampinat cu replici de genul "ia-ti si tu 9 masini si tine-le aici".

anyhoo, ideea e ca daca aveti masini sau stiti pe cineva care au masini care ocupa spatiu de pomana undeva si ar vrea sa le mute..let me know.

am sa umplu parcarea aici!

07 Mar 2006, 23:28

mda am avut si eu probleme de genu asta insa mi-au trecut repede....nu are rost :icon_smile:

07 Mar 2006, 23:38

si sigur nu sunt locuri platite?

09 Mar 2006, 02:32

Am eu una da vreau s-o vand si daca vine omu s-o vada tre sa fie aici, si apoi nu am rca la ea....
si daca totusi o fura ?
si daca totusi aia de oftica le fac ceva ?

09 Mar 2006, 16:28

misto ideea :) faci rost de o camera cu infrarosu si ii "surprinzi" in actiune :D. am si eu niste nesuferiti cu care ma cert, dar am scapat de ei doar cu amenintari si cu taierea unor bari ce imi limitau intrarea in garaj.

Succes Gtech !

09 Mar 2006, 20:33

Am vb masina este si putin bushita dar nu gasesc talonul
Basca ca e perfecta fiindca e inmatriculata in PH :D
Daca gasesc talonul ti-o aduc daca nu sorry
Dar vb cu cineva cu o platforma si mergem la vanat prin cartiere ca gasim cazaturi garla :D

10 Mar 2006, 11:36

hai ca stiu si io o sierra turnier pe care am pus ochii, numa` ca proprietaru e plecat in frantia de ceva ani si nu mai are rude aici. poate facem o ghidusie si o ridicam dupa care ne servim cu una alta :D :D :D
Răspunde