Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

termen accept plata

20 Dec 2007, 19:16

stie cineva care este termenul de accept de plata?
am masina in service si de la omniasig inca nu mi-au dat acceptul de plata. cat timp pot sa ma amane ca vreau sa ii iau de urechi?
cu alte cuvinte, are cineva cunostinte pe la omniasig? ca daca nu dau acceptul de plata maine, ramana fara masina de sarbatori.
multumesc anticipat
Ultima oară modificat de stdanm pe 20 Dec 2007, 19:26, modificat 1 dată în total.

20 Dec 2007, 19:25

asta m-am intrebat si eu.
cica ar scrie pe contract, la clauzele lui.
poti sa incerci sa suni si la csa sa vezi daca exista vreun termen legal desi am impresia ca nu.
poti sa suni si la omniasig sa faci niste presiuni pe ei eventual propui o spaga ceva. (daca iti trebuie tare masina).
PS se scrie "inca" nu "ink".

20 Dec 2007, 19:26

pe contractul cu cine? ca eu o fac pe rca-ul celuilalt...
asta vreau sa sun si sa fac presiuni dar vroiam sa stiu ce baza legala am
ce e "csa"?

20 Dec 2007, 19:30

Aaaa credeam ca e casco. scuze .
csa = CSA = comisia de supravegherea a asigurarilor (un fel de bau-bau pt asiguratori si am inteles ca chiar le e frica de ei, mai mult decat de instanta)
Pai,... era ceva de genu.. 14 sau 21 zile termen de plata.
Cu acceptul nu mai stiu.
Am facut si eu o data pe RCA la BTA si mi-au dat acceptul instant, le-am dus eu foaia si au si semnat-o.

20 Dec 2007, 19:47

48 de ore, termen legal de cand au primit devizul si factura.
am aflat, maine incepand cu ora 8 dimineata sun, si le fac reclamatie si la csa.
multumesc cornel

20 Dec 2007, 19:54

Reclamatia la CSA s-ar putea eventual sa dureze, s-ar putea sa te puna ala sa faci reclamatie scrisa dar insista ca ai nevoie de rezolvare urgenta.
Insa intai si intai cand suni la omniasig aminteste-le de CSA ca le faci imediat reclamatie, ca nu bag mana in foc dar am auzit ca asiguratorii cam reactioneaza cand aduci vorba de ei si se misca cu mai mult entuziasm.

20 Dec 2007, 22:18

nu cred ca e vorba de 48ore, tot undeva la 14 zile stiam si eu...cand fac ceva pe rca prefer sa platesc din banii mei si sa imi iau masina pentru ca daca stau dupa asiguratori..

totul depinde de cat de tare ai nevoie de masina :)

21 Dec 2007, 12:08

da, am vorbit la csa, si termenul legal este de 15 zile... lucratoare... :(( revin, nu are nimeni relatii la omniasig?

21 Dec 2007, 13:01

Stai putin, ala e termenul de plata sau termenul de trimitere accept de plata ?

21 Dec 2007, 13:03

termenul de trimitere accept plata. mi-a zis asta, ca legal nu am ce sa le fac, sa ii rog cu frumosul sa dea acceptul de plata, adica sa apelez la bunul simt. din punct de vedere legal nu am ce sa le fac momentan

21 Dec 2007, 13:54

termenul de plata de la punerea ultimului act necesar la dosar este de 15 zile. termenul pentru acceptul de plata de stabileste de firma de asigurari cu serviceul si este de obicei de 48 ore ... daca serviceul trimite devizul pentru verificat.

22 Dec 2007, 16:35

am reusit intr-un final, prin relatii si telefoane insistente si mi-au dat acceptul de plata :D
am fost la csd, super de treaba baietii de acolo, m-am intalnit si cu "cel mai mic dintre proprietari", care m-a invitat inauntru, si mi-a mai povestit diverse. se vede ca e un om care face asta din placere.
am primit masina si spalata si curatata pe interior :D. nu vreau sa sune a reclama, dar urmatoarea revizie va fi tot acolo

24 Dec 2007, 01:04

Experienta personala : Masina la CSD, reparatie dupa un accident nefericit. Deviz trimis pe 4.12.2007 pe fax la asigurator. Asiguratorul da acceptul de plata pe fax pe 05.12.2007, insa, din motive tehnice, faxul nu este receptionat. Asiguratorul, desi nu a primit confirmarea de receptie, nu il mai trimite. Asa ca acceptul a trebuit sa il ridic personal, dupa ce am sapat un pic.

Asa ca aveti grija, daca acceptul nu apare trebuie sa luati legatura cu asiguratorul.

Bafta si sa nu aveti nevoie de ei :) prietenii stiu de ce!
Răspunde