Salut Baieti ,
Daca aveti pareri,cazuri,despre cei de la Depanero va rog sa spuneti aici ,a fost ok interventia cat a durat ,multumiti sau nu .
Eu in data de 30.04.2015 am dus pe garantie un HTC Desire 816 la ei ,telefonul impecabil ,insa nu ii mai merge toch-ul .
Am facut sesizare in a 13 zii pe mail ,au sunat insa au ezitat sa spuna telefonic daca se mai poate face telefonul si cand e gata si cica l-au trimis la service-ul autorizat de la PRoducator .
Azi se fac 14 zile si nu am primit macar un sms sau informare pe mail ca telefon se mai poate repara sau nu .
Tot azi sun la ei si cer informatia cand pot sa vin sa imi storneze factura ,la care operatorul spune maine este a 15 zi si sigur va sunam sa va spunem ca puteti ridica telefonul de la reparat ,asteptati maine telefonul nostru .
Eu ii zic ,pai daca in 14 zile nua fost reparat ,maine este gata 1 o zii ? operatorul spune ...inca de cand ati facut sesizarea in a 13 zii noi am urgentat repararea,oricum gasim o solutie pentru dumneavoastra .
Acum stau si ma gandesc ,chiar sa ii cred ca repara telefonul ? schimbarea unui touch se face relativ repede.
Ii mai las o zi ,adica maine ,cu toate ca din 30.04.2015 ,pana azi sunt deja 15 zile ,maine sunt 16 iar legea spune clar ..
Art. 11. - (4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.Chiar daca maine ma informeaza ca este gata sau nu ,sambata sunt peste ei la sediu din Crangasi ,acolo l-am predat,oricum si daca este ,,reparat'' o sa stau acolo 1 ora sa il studiez pe toate partile ,telefonul fiind capsat ,nu vreau sa il vad ca are deformari pe carcasa acolo unde s-a intervenit ,nu mi se pare normal pe banii mei sa stau si atat cu el in garantiie la aproximativ 5 luni de cand este cumparat cu 14 milioane .Am colegi care munces 1 luna pe 7-8 milioane bani in mana .