Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

veste proasta!!!!

25 Dec 2007, 15:09

Am o veste foarte proasta pentru voi.
Nu am vrut sa va spun pana acum pentru stiu cum sunteti, ca o sa suferiti si o sa va afecteze foarte mult.
Dar pentru ca va cunosc m-am gandit k e mai bine sa aflati de la mine, decat de la altii.
Nici eu nu am stiut ce sa fac! sa va spun, sa nu va spun.
In orice caz e FOARTE GRAV!!!
Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat :cry:
Tousi odata si odata va trebui sa aflati:
ADEVARATUL MOS CRACIUN NU EXISTA... DAR CRACIUNUL DA!!!!
Craciun fericit tuturor!!!

25 Dec 2007, 17:03

Asta e banc cumva?! Exista rubrica speciala pentru asa ceva!

25 Dec 2007, 18:01

Ma duc sa plang.

25 Dec 2007, 18:45

Imi pare rau sa te anunt dar MOS CRACIUN exista! Daca nu crezi, intreaba-l pe fiul meu de 5 ani jumatate!

Nu mai incercati sa furati bucuria copiilor!!!

25 Dec 2007, 18:56

Bineinteles ca exista, care mai afirma ca nu isi ia un levier in dinti! Nou-nout, nefolosit :lol:

Evident, acu is pasnic :lol:

25 Dec 2007, 19:50

spiritu craciunului... latura sa concilianta :))

25 Dec 2007, 20:55

$1 scrie:$2piritu craciunului... latura sa concilianta :))

Absolut! Intr-un mod conciliant is va lua levierul promis de Cosmin... :lol:

25 Dec 2007, 21:35

Daca nu eram conciliant utilizam cricul de la fosta masina... care a fost folosit... :lol:

25 Dec 2007, 22:20

EXISTA!!! EXISTA!!! A fost si la mine aseara.....am gasit ceva sub brad!!!

25 Dec 2007, 22:28

Eram cu soatza la cresa la Junior dimineata si-l imbracam de stat acolo. O alta mama, in gura mare, peste toti parintii si copiii, intreaba pe educatoare: "cine o sa fie Mos Craciun anul asta?". Imi venea sa-i crap capul! I-am zis, si mai in gura mare: "desigur, Mos Craciun, cine altcineva!". A mai incercat sa imi zica ceva asemanator cu ce e in primul post si i-am dat de inteles ca e mult mai bine pentru ea sa se opreasca. Deci, totul de fata cu 10 copilasi!

Unde e inima acestor oameni??

Am vazut apoi seara, acasa, pozele si filmarea de la venirea lui Mos Craciun: toti copiii erau emotionati, unii plangeau, altii uitasera poezia... Apoi, dupa cativa ani, scena similara la Gradinita. Acolo am filmat eu. O sa va pun partea cu Mos Craciun... Sa va uitati la ochii lor cand intra pe usa...

25 Dec 2007, 23:46

sa zici asa ceva d fata q atatzia copiii denota doua posibilitati : ori respectiva nu a avt copilarie (sau cel putin nu una fericita si vrea sa se asigure k nu e singura...) ; ori e proasta (asta din pacate e mult mai posibil). Nu o sa uit niciodata cand eram mic cum visam la craciun cu 2 luni inainte deci nu pot sa concep k bucuria pe care o ofera gen mosh craciun si mosh nicolae sa fie stricata de vrun cap sec care sa gandit sa isi dezvolte spiritul organizator

26 Dec 2007, 04:02

Deci se sterge? :D

26 Dec 2007, 04:09

eu zik sa se mute la gluma pt k intentia a fost nobila si totusi pt noi suna haios :)

26 Dec 2007, 13:39

$1 scrie:$2..e proasta (asta din pacate e mult mai posibil)...

QFT.

Faci si tu un efort sa nu mai scrii cu "k" in loc de "c"? Ai posturi interesante, dar sincer nu cred ca ti le citeste cineva pe de-a-ntregul, este foarte, foarte obositor. Multumesc :)

27 Dec 2007, 03:07

am inteles!!!!
se rezolva!!!
:))

27 Dec 2007, 17:01

nu fiti rai..chiar e comica. Eu am primit un sms de genu de la fosta prietena.....am crezut ca imi da liber pana am ajuns la sfarsitul mesajului

27 Dec 2007, 18:33

$1 scrie:$2mi pare rau sa te anunt dar MOS CRACIUN exista! Daca nu crezi, intreaba-l pe fiul meu de 5 ani jumatate!

Normal ca exista!! Si fiica-mea de 2 ani si 3 luni stie ca exista " MOS CUCIUN " :P , ca doar a stat in brate la el si i-a adus cadouri!!!
:wink:

27 Dec 2007, 20:23

Va rog sa lasati prostiile :D.Exista.In Vascau (si chiar la vreo 10km de unde locuiesc ai mei :D ), judetul Bihor locuieste Nicolae Mos, fiul lui Craciun si al Leonorei (parca).Am avut si o poza dupa buletin, nu stiu pe unde am salvat-o dar o sa pun dovada cand o gasesc.Pina atunci...

http://www.evz.ro/article.php?artid=283249 deci nu mai prostiti copii ca nu e adevarat :D
Răspunde