Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

breloc personalizat CLUB FORD

31 Dec 2007, 05:10

http://www.brelocuri.ro/dealeri_auto.html de ce va vreme caut un breloc cu ford mai deosebit!am gasit linku asta!ce ziceti ne strangem mai multi sa facem o comanda?

31 Dec 2007, 05:12

Cauta si la reprezentante.
Am cumparat doua modele si sunt ok!

31 Dec 2007, 05:15

am de la reprezentanta,ma rog de la dealer u bdt,dar deja gravura a inceput sa se matuiasca si chiar e naspa,inelu se inroseste,cred ca se ia eloxu ala de pe el!

31 Dec 2007, 15:14

OK ... arata bine cele din link-ul de mai sus. As vrea si eu. Se face lista ...?

31 Dec 2007, 15:53

Brelocul este de metal, plastic sau cauciuc? Parerea mea este ca ar trebui un breloc din cauciuc sau asa ceva. Am avut eu un breloc din metal la masina veche si mi-a zgiriat rau de tot cheia... Am zis ca nu o sa mai pun breloc de metal la cheia de la masina. Ca o idee, am vazut la un prieten un breloc din cauciuc cu sigla ford cam de 5 cm lungime, din cauciuc... Arata excelent. Pacat ca nu ii aminteste de unde a cumparat-o...

31 Dec 2007, 17:22

brelocul este din piele!

31 Dec 2007, 22:51

$1 scrie:$2Ca o idee, am vazut la un prieten un breloc din cauciuc cu sigla ford cam de 5 cm lungime, din cauciuc... Arata excelent. Pacat ca nu ii aminteste de unde a cumparat-o...

Am vazut asemenea breloc si am cumparat din Agip. De asemenea am vazut si la sala Dales inainte de craciun.

04 Ian 2008, 00:18

Frumoase ! daca se face pe comanda e bun de facut cu = club ford =
Răspunde