ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Ian 2008, 23:00
bai fratilor, care stie exact cum este cu locurile de parcare platite in fata blocului, care sunt reglementarile legale ale acestora, de la ce ore si pana la ce ora au si alti voie sa parcheze pe locul tau sau alte chesti d'astea? multam!
Ultima oară modificat de
Alen pe 07 Ian 2009, 12:38, modificat 1 dată în total.
Motiv: editat titlul
03 Ian 2008, 23:37
eu stau la curte si nu ma cert cu nimeni

dar din ce am auzit de la neamuri care stau la bloc si au loc de parcare, parcarea este a ta 24/24.dar intre orele 09 - 17 daca nu esti in parcare cu masina oricine poate sa parcheze pe locul tau. dupa ora 17 daca locul este ocupat suni la adp sa faci reclamatie. sau mai bine cauti alt loc

. probabil depinde de la sector la sector ce reguli au. ce-ti spun eu e valabil pt. sector 6.
04 Ian 2008, 16:32
Ultima oară modificat de
bogdanv pe 04 Ian 2008, 16:50, modificat de 3 ori în total.
05 Ian 2008, 10:12
@adi : fa sesizare la primarie... stiu ca le ridica, dar poate sa depinda si de 'receptivitatea' primariei respective.
@kosmin: macar de-ar folosi banii aia sa faca alte locuri de parcare, subterane de exemmplu... pt asta as fi de acord sa platesc mai mult... dar nu mult mai mult.
05 Ian 2008, 12:49
@kosmin: As fi de acord sa platesc mai mult dar sa si primesc ceva in schimbul banilor. De ex:
- locul sa fie permanent marcat de ADP (nu cu vopsea care se spala dupa prima ploaie);
- receptivitate din partea organelor in drept, atat pentru cazurile in care l-as gasi ocupat, cat si in cele in care iubitorii de animale mi-l transforma in WC-ul propriului animal de companie (nu sa ajung sa imi fac eu dreptate cu parul). Tot aici mai exista si situatia in care o companie gen ApaNova face un sant exact in locul de parcare sau in dreptul lui, pe care uita sa-l acopere;
- acces permanent in locul de parcare (nu sa trebuiasca sa dau la lopata juma' de zi si sa imi omor masina pe aleea din spatele blocului ca sa ajung la locul platit);
- patrulele de loganari sa se "plimbe" si prin spatele blocurilor, nu numai "la sosea";
- tot patrulele de loganari sa noteze si sa verifice si "epavele" parcate pe aceste locuri, chiar daca posesorii si le tin pe locuri pe care altii ar putea parca;
- sa existe in parcare un nenorocit de indicator pe care sa scrie "P cu plata", nu sa fim noi nevoiti sa scriem cu vopsea pe table sau pe gardurile/peretii din spatele masinilor (cei care au asa ceva) numarul masinii;
- daca ADP lasa la latitudinea Asociatiei de proprietari impartirea locurilor de parcare, atunci tot ADP sa sesizeze Asociatia de proprietari imediat ce cuiva i-a expirat plata contractului, pentru ca acesta sa fie redistribuit.
Acestea sunt niste dorinte de bun simt. Nu cer "avioane" gen: parcare cu instalatie "snow-melt", marcata reflectorizant, pazita, separatoare de hidrocarburi ingropate sub parcare (cum cer, mai nou, normele europene) etc.