Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

cauciucuridirect

04 Ian 2008, 04:36

a auzit cineva de aceast site sau a comandat de aici gume?am vazut ca au o gama super diversificata de modele pentru orice anotimp si la preturi destul de bune zic eu?
as vrea sa comanda dar cer plata in avans si numai dupa ce confirmi plata proceseaza comanda..
personal cred ca e putin ciudat acest fapt..
poate stie cineva si ma poate ajuta cu un sfat..
multumiri

04 Ian 2008, 12:18

eu am luat de pe site-ul asta dar filiala din UK, 4 anvelope de iarna. Au fost prompti, am primit coletul in 4 zile.
Ultima oară modificat de OctavianC pe 04 Ian 2008, 12:39, modificat 1 dată în total.

04 Ian 2008, 12:24

au mai fost pe forum persoane care au luat de la ei, si s-au aratat incantate. si de promptitudine, si de amabilitate si de preturi

04 Ian 2008, 15:25

ce-o fi o fi..am comandat deja si am si platit..ei au zis ca maxim in 7 zile am gumele..dar am vazut ca pot sa aduca si mai repede..in 3-4 zile..
i-am super verificat si am vazut ca au firma de prin 2005 fara nici o problema pana in prezent..cred ca are sa fie ok..multumiri

04 Ian 2008, 16:59

si eu am luat de la ei. fara probleme. mi-au trimis inclusiv factura si au livrat in 5-6 zile desi au zis 10!

04 Ian 2008, 17:02

Offtopic:
Comertul electronic este in plina dezvoltare.
Trebuie sa fie fraieri sa nu fie corecti.
Bravo lor !
Răspunde