Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

parcarea kaufland

09 Ian 2008, 22:00

in ultimul timp parchez masina la kaufland( 1 bloc distanta) si ziua si noaptea.azi am gasit un bilet pe care scria:
stimate conducator auto aceasta este o parcare privata destinata exclusiv clientilor nostri.durata maxima de stationare este de 90 minute(aici nu e punct sau virgula si incepe un nou aliniat) numai in timpul orelor de functionare. va rugam sa nu depasiti aceasta durata in caz contrar vom lua masurile legale! ok
eu de aici inteleg ca numai in timpul programului stationarea este de maxim 90 min.
e cineva care ma poate lamuri mai bine?

09 Ian 2008, 22:04

Inteleg ca oamenii incearca sa-ti explice ca e parcarea lor (privata) si una publica si gratuita. Si ca abuzezi de parcarea lor. Asa inteleg eu. Am patit si eu la fel cand lucram in zona unui Magazin Billa si parcam ziua la ei si ne-au anuntat la fel ca si in cazul tau sa nu abuzam de parcarea lor. Cam asa inteleg eu.

09 Ian 2008, 22:14

tradus: "e parcarea lor si ai face bine sa nu-ti mai lasi masina acolo peste noapte".

practic, pot sa-ti faca o gramada de lucruri, toate legale: sa-ti blocheze rotile, sa-ti blocheze masina cu masinile lor sau cu ce vor ei, sa faca plangere la politie, sa te dea in judecata etc.

vezi si tu daca poti discuta cu vreunul din paznici :)

09 Ian 2008, 22:17

Eu şi cu încă 5 vecini am fost imediat după ce s-a ridicat centrul comercial Billa din Galaţi şi am vorbit cu administartorul magazinului care a fost de acord ca în schimbul a 120lei/lună să ne putem parca maşinile în parcarea magazinului (parcare iluminată care se află peste stradă de blocul în care locuiesc şi îmi pot vedea maşina de la balcon) între orele 21:00 şi 9:00.

09 Ian 2008, 22:52

ok .din biletel inteleg ca parcarea este reglementata la maxim 90 min numai in timpul orelor de functionare si la intrere nu exista nici un regulament.dar e ok n-o mai parchez acolo.

09 Ian 2008, 22:53

Nefiind spatiu public ci privat, pot fi ce reguli vor ei... "Trespassers will be shot. Survivors will be shot again"...
Ultima oară modificat de VIPER pe 09 Ian 2008, 23:04, modificat 1 dată în total.

09 Ian 2008, 22:58

"Tresspasers will be shot. Survivors will be shot again"...

tare

09 Ian 2008, 23:04

Imagine Imagine Imagine

Si asta e pe bune in multe state americane.

Ce vroiam sa zic e ca pe o proprietate privata poti sa te trezesti si cu masina facuta zob fara a-i putea trage la raspundere (cel putin pe la noi...).

09 Ian 2008, 23:43

masina o poti gasi zob in orice parcare. america e america. dar citind mai sus se pare ca pot ajunge cu cineva la o intelegere,in urma unei taxe lunare.
o parchez acolo de cateva luni si azi am gasit biletelul.

09 Ian 2008, 23:46

Daca poti, incearca sa faci si o hartie, ceva... Ca romanul e tare inventiv si sa nu te trezesti ca dai banu si il da pe ala afara si cel nou nu recunoaste, sau mai rau, dai banul si aia iti fac iarasi figuri cu banii dati...

09 Ian 2008, 23:54

cred ca e vreun sef mai destept si vrea sa faca un ban,pe bilet nu ar trebui sa apara o semnatura ceva de genul conducerea magazin kaufland?

10 Ian 2008, 14:02

eu zic sa respecti ceea ce au scris ...,cunosc caz care a lasta o astra in parcarea subterana din plaza si a gasit masina pe 2 caramizi fara roti ,,eram la vulcanizare cand omul a venit sa isi cumpere jante si cauciucuri :roll:

10 Ian 2008, 14:23

In Iasi se intimpla foarte frecvent sa gasesti asemenea bilete lipite (da lipite bine ca ies tare greu) pe toate geamurile daca lasi masina uitata in parcarea de la Mall Moldova ;)
Si mai ales daca ai si anunt de vinzare in geam :)
Răspunde