Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ce parere au strainii despre romania?

12 Ian 2008, 00:26

http://ziza.ru/2007/09/28/dobro_pozhalo ... _foto.html
Povestiti unu de intelegeti limba ce zic astia aici , ca eu nu stiu nici literele :))
Ultima oară modificat de Tiry213 pe 14 Ian 2008, 02:46, modificat 1 dată în total.

12 Ian 2008, 00:57

s-au gasit cine sa faca misto de noi... rusii :))

12 Ian 2008, 01:04

Multe dintre pozele alea puteau fi de oriunde... mai ales cele ce au ca personaj principal o Lada...

12 Ian 2008, 01:31

dar pe alea cu nr de RO le recunoastem... din pacate... comunitatile de tzigani, ah pardon rrrrrromi de pe la noi

12 Ian 2008, 01:35

da, dar tre' sa recunoasteti ca multe par a fi de pe la noi... :oops:

12 Ian 2008, 01:47

cea mai tare poza e aceea cu "blocul" acela plin de antene. :lol:

12 Ian 2008, 01:54

Mai intelegi cind rid occidentalii de estici, pina la un punct au dreptate, dar sa rida romanii de bulgari, rusii de romani si fiecare de fiecare, e chiar caraghios... si cinismul e ca buna parte din primitivism de la rusi ni se trage, ca ne-au oprit timpul cu jumate de secol cu comunismul #$%^%$ mamii lor.

12 Ian 2008, 02:16

poza 18 e din politehnica...in fatza la intrarea in AN, unde este cafeneaua -.-

12 Ian 2008, 03:12

Specimene d-astea găseşti oriunde... dacă îmi pun mintea să scocior oleacă pe net fac şi eu o compilaţie din aia despre Rusia...

12 Ian 2008, 11:56

Eeh, poate lumea intelege ca nu e asa peste tot...oricum, intr-adevar majoritatea pozelor sunt cu rromi, oameni de la tara, foarte saraci sau aurolaci...din astia sunt peste tot mai nou, nu numai la noi.

12 Ian 2008, 12:44

$1 scrie:$2ea mai tare poza e aceea cu "blocul" acela plin de antene. :lol:

Si in targu jiu este un bloc cu atatea antene numai ca e mai ingrijit. Cei din tg-jiu nu au cablu, dar au canalizare si ce le mai trebuie :))

12 Ian 2008, 12:50

Majoritatea pozelor cred ca sunt din bulgaria, sau poate chiar de la ei. Uitativa la pozele cu lada si o sa vedeti ca au numerele sterse la masini, iar retul toate care au numar de romania , nu este sters niciunul.

12 Ian 2008, 13:50

Poza aia cu babele in alimentara goala e de acum 20 de ani probabil. M-am nimerit acum 2 ani in Marsillia, e cel putin la fel de infecta ca in pozele pe care le-am vazut, si nu vorbesc numai de periferie. Interesant e ca cel putin o data pe saptamana vedeam la cate un post de televiziune francez cate un reportaj despre mizeria din Romania...

12 Ian 2008, 18:22

cred ca au platit bine ca sa faca rost de pozele alea :)). Eu personal observ ca romania e pe calea cea buna si face progrese rapide. De 2 ani de cand sunt plecat, de ca te ori vin in tara vad ca se fac progrese tot mai mari

12 Ian 2008, 18:38

toate pozele sunt absolut reale iar noi toti intram pe acest forum de pe singurul calculator de la noi din cartier ( 486...) si masinile din semnaturi sunt defapt skoda s100 ; lada si trabant cei mai rasariti doar avand mosk-uri... dar noi totusi visam sa devina forduri ;) ....

p.s. CE IDIOTI !!! ...
Răspunde