ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Ian 2008, 13:06
in legatura cu taxa de inmatriculare pentru un mustang de prin '65-'70. am auzit pe undeva ca s-ar incadra ca masini clasice si ar fi taxa mai mica. nu stiu ce sa cred. care stie ce e adevarat si care ar fi conditiile sa fie considerata masina clasica daca exista asa ceva la cei de la "inmatriculari"
14 Ian 2008, 14:13
Vezi ca e cineva aici pe forum care e membru intr-un club de oldtimere si iti poate raspunde la intrebarea ta; cauta si tu dupa oldtimer
14 Ian 2008, 15:19
cauta site-ul retromobil...
14 Ian 2008, 15:24
$1 scrie:$2auta site-ul retromobil...
pai l-am gasit dar ori sunt chior, ori tampit...ca nu prea vad nimic de inmatriculare
14 Ian 2008, 16:33
e ambigua problema uite citeste si aici poate te ajuta :http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=60856
15 Ian 2008, 00:04
pai da dar eu am citit de mult topicul ala... si problema e ca pe mine ma intereseaza cum inscriu o masina in RCR? pot pe urma sa merg normal cu ea pe drumuri? adica inmatriculata? si taxa aceea uriasa care ar reveni in cazul acelui motor de mustang urias si non-euro care ar fi? pe mine de pret ma doare...si intreb daca exista vreo taxa speciala ptr masinile vechi ca si cazul mustangului din '70