ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Ian 2008, 03:10
Pentru a face un test drive cu orice model Ford se plateste ceva?? cum se deruleaza test driveul? si ce acte iti cer? trebuie sa cumperi neaparat masina?
26 Ian 2008, 11:47
-nu se plateste nimic
-dupa test drive nu esti obligat sa cumperi masina
-trebuie programare din timp, ca sa fii sigur ca au disponibil modelul si motorizarea dorita de tine
-iti trebuie permisul de conducere
-unii dealeri mai au cateva restrictii, gen permis mai vechi de 2 ani
-test drive-ul consta intr-o plimbare prin oras impreuna cu consultantul de vanzari, tu fiind la volan. in functie de amabilitatea respectivului consultant, plimbarea poate sa fie mai scurta sau mai lunga (e bine sa-l intrebi de la inceput pe unde vrei sa mergi sau sa-i spui clar "vreau sa merg pe aici si pe aici si pe aici". la un dealer , de exemplu, traseul era predefinit (mi-a zis ala "traseul e asta: strada x, strada y, apoi z si ne intoarcem pe w"), pe cand la alt dealer consultantul n-a avut nimic impotriva sa facem o plimbare mica pe autostrada.
le: nu mai deschide mai multe topicuri pe aceeasi tema in sectiuni diferite ale forumului. unul singur e de ajuns.
27 Ian 2008, 21:51
Eu mi-am facut o programare on-line pt test drive cu new mondeo si trebuia sa fiu contactat. Programarea cred ca am facut-o in septembrie. Nu m-a contactat nimeni nici cucu pana acum.
02 Feb 2008, 01:20
mi-am facut si eu programare on-line de mai multe ori si nu am fost contactat nicodata de ford. M-au sunat cei de la Bavaria, cand aparuse seria 1 dar nu am putut sa merg.