ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Ian 2008, 22:16
Am o arhiva mai veche, pe care am bagat parola, si...problema e ca nu o mai stiu! Si am cam mare nevoie de ce e in continutul arhivei.
Cine imi poate spune cum sa`mi recuperez continutul fara sa distrug arhiva.
Programele de spart rar`uri sunt cam ineficiente, adica dureaza enorm de mult pana o gaseste, pt ca nici nu mai stiu din cate caractere am pus parola!
Help pls!!
26 Ian 2008, 22:20
Eu doar am auzit de astfel de programe de forta bruta, dar le poti mari eficienta daca stii ce fel de caractere ai folosit (alfanumerice, sau si caractere speciale).
Din pacate, nu am folosit aceste programe, deci nu iti pot spune mai multe.
26 Ian 2008, 22:25
am incercat cu porcarii din alea de programe, stiu doar ca nu am folosit litere capitale si simboluri, dar am folosit cifre si litere si stiu ca e mai lunga de 6 caractere. Am bagat sa inceapa de la 7 si mi`a zis "Time Remaining: More than a year", si sincer nu mi se pare prea eficient!
27 Ian 2008, 13:35
incearca si cu asta in caz ca n-ai incercat deja, poate.. cine stie...
instalezi cu rpc400_setup si apoi copiezi rpc peste install
- Fişiere ataşate
-
- rar password cracker.part2.rar
- (49.08 KiB) Descărcat de 55 ori
-
- rar password cracker.part1.rar
- (146.48 KiB) Descărcat de 60 ori
27 Ian 2008, 15:09
am incercat deja asta baddog! dar...merge mult prea greu! ms!
27 Ian 2008, 17:32
mesajele offtopic au fost sterse....va rog frumos....cine ma poate ajuta sa posteze la subiect...
va multumesc!
27 Ian 2008, 17:46
La obiect: Asa cum ai calculat, sunt extrem de multe variante, care cer timp sa fie verificate.
Nu cred ca avem pe cineva care e specializat in minuni...
27 Ian 2008, 19:37
Ai doar 2 posibilitati de a obtine ce e dincolo de parola: ori gasesti un program care sa exploateze vreo deficienta de securitate a programului de compresie si astfel sa-ti obtina fisierul, fie cum incerci tu, prin forta bruta, care se rezuma la a incerca cat mai multe combinatii de n (unde n = numarul total de caractere ascii imprimabile) luate cate k (unde k = numarul de caractere din parola). Cu cat k este mai mare, cu atata ai mai multe variante, asta implicand un timp mai mare de incercare al variantelor. Deci, rabdare si tutun (sau popcorn

)
27 Ian 2008, 21:34
din cate stiu eu arhivele care sunt cu parola au continutul (criptat) dependent de acea parola . El foloseste parola care o dai la decriptat si la sfarsit verifica CRC-ul (niste sume de control) daca alea ies ..inseamna ca parola este buna. Daca nu ...nu
Nu prea ai cum sa spargi un fisier parolat decat prin brute force ..care dureaza la greu ...
28 Ian 2008, 02:56
Ok, dau si eu cu parerea: din cate stiu, la .rar parolele sunt stocate in forma hash ceea ce inseamna ca se pot obtine numai din coliziune (parola care are acelasi hash cu cea originala). Iar asta implica brute-force. Care mananca timp si capacitate de procesare.
28 Ian 2008, 11:10
Cred ca pana la urma singura solutie ar fi sa faci un efort de memorie si sa-ti amintesti parola...