Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Vopsire Componente Caroserie

27 Ian 2008, 22:06

Sal cine stie unde pot vopsi si eu cate elemente de caroserie la masina ( Capace oglinzi , bandouri laterale , clante usi.)

28 Ian 2008, 00:50

pai in principiu la orice service le poti vopsi, dar la reprezentanta nu fac modificari de genu ca am intrebat eu, ideea e ca bandourile care sunt negre nu sunt facute sa fie vopsite, si trebuiesc pregatite foarte bine ca sa nu plece vopseaua de pe ele.

28 Ian 2008, 02:05

Am si io o intrebare daca se pricepe cineva :
E chiar musai revopsirea a intregului reper daca zgarieturile sunt doar pe o suprafata mult mai mica , dar cam greu sa mearga doar cu polish ?

28 Ian 2008, 04:16

$1 scrie:$2m si io o intrebare daca se pricepe cineva :
E chiar musai revopsirea a intregului reper daca zgarieturile sunt doar pe o suprafata mult mai mica , dar cam greu sa mearga doar cu polish ?

Arata urat revopsirea doar pe bucatele; diferentele de nuanta/luciu sunt inerente (vopseaua veche este mai decolorata de la soare, mai matuita, etc...). Daca vopsesti intregul element se va mai estompa putin din cauza liniilor de separatie dintre elemente.

28 Ian 2008, 04:40

"ideea e ca bandourile care sunt negre nu sunt facute sa fie vopsite, si trebuiesc pregatite foarte bine" Plastofix va ajuta foarte bine.Suprafata se curata bine cu diluant care sa nu atace plasticul si apoi se aplica plastofix-ul dupa care vopseaua.Eu am vopsit masca si n-am avut probleme cu vopseaua sarita din cauza pietrelor.Se vopsesc si bandourile la fel de bine.Succes! Cat despre un loc unde poti sa faci treaba asta nu stiu sa iti recomand

28 Ian 2008, 13:48

De vopsit se vopsesc, dar trebuie sa fii atent la spalatorie. Cand le spala cu apa calda mai zboara vopseaua de pe ele.

28 Ian 2008, 15:01

depinde cat de bine sunt vopsite, eu pe fata le am in culoarea masinii de mai bine de un an si am spalato si cu presiune si cu apa calda si nu au avut nimic, au sarit si pietre..am schimbat si bara si cand au fost scoase bandourile nu a sarit vopseaua :)

28 Ian 2008, 15:02

Eu le-am mai avut vopsite la o masina tot la fel bandouri, clante si spre norocu meu nu a sarit vopseaua dupa ele:)
Răspunde