ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Ian 2008, 13:21
Sunt in Oradea si vreau sa imi vand mondeo URGENT ca ma intorc inapoi in scotia in 2 saptamani. Unde imi sugerati sa merg cu masina ca sa o dau repede? Nu ssunt absurd sa cer un pret imens pe ea, las si din pret numa sa stiu ca o dau repede, oricum din ce am vazut pe site la autovit.ro, pretul e sub cele de acolo
28 Ian 2008, 13:42
poti incerca chiar in autovit. eventual pui anunt pe site (mi se pare ca trebuie sa trimiti un sms).
am auzit ca ar mai fi targ maricel de masini la Pitesti.
28 Ian 2008, 14:01
cand e autovit? ca sa stiu cum ma impart cu timpul. Daca imi puteti zice ceva zile e perfect
28 Ian 2008, 14:08
daca vrei sa bagi masina in targ la autovit e de preferat sa o duci vineri seara sau sambata dimineata si sa o lasi acolo pana duminica,daca ai un pret bun (sub pretul pietei) se gasesesc samsari care sa sara pe tine si sa o ia imediat dar ai MARE grija cu ei
28 Ian 2008, 14:38
Atentie cu actele daca faci afaceri cu samsarii, eu sunt patit. Am vandut o masina unuia si n-a mai vrut sa vina cu dovada de radiere ca sa o scot de la plata impozitului.
28 Ian 2008, 14:41
targul Autovit e deschis zilnic, de pe la 8-9 pana seara.
cea mai mare afluenta de vizitatori este in weekend, duminica fiind acolo aglomeratia cea mai mare.
din ce am auzit, cam de vineri ar fi bine sa o duci acolo.
targul este aici:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 9883&-9891
28 Ian 2008, 16:53
este inmatriculata in ro sau in uk? ai grija cind stabilesti pretul sa iei in calcul si taxa "Tariceanu". poate cele vazute pe site aveau taxa inclusa si de aici pretul mai mare?
ps: ce te-ai gindit sa iei in schimb?
28 Ian 2008, 18:45
masina e inmatriculata in romania...numere de bihor. Nu iau nimic, poate ceva din uk pana in 1000 lire...un alfa romeo gtv din 2000, alfa 156, calibra, sau chiar un cougar, o sa vad.
Deci autovit e deschis zilnic....super asa, merg si stau in bucuresti pana o vand in cazul asta
28 Ian 2008, 19:06
@OctavianC: vezi sambata in Arad, e piata mare