Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

petitie anti taxa auto realitatea tv

31 Ian 2008, 17:06

http://www.realitatea.net/petitie

bagati mare!!!!!

succes!

31 Ian 2008, 17:07

am bagat !

31 Ian 2008, 17:21

si eu

31 Ian 2008, 17:46

Am semnat si eu. Cat timp am intrat pe mail si am dat validare semnatura numarul de petitionar a crescut cu 8. Cate semnaturi sunt necesare pentru scoaterea acestei taxe? (parca 100.000)

31 Ian 2008, 17:52

Si eu !

31 Ian 2008, 17:59

dati linkul asta si altor prieteni/amici/cunostinte!!!!!
eu am transmis tuturor din lista mea de mess... si am facut topic si pe forumurile de motociclisti.

fiind cea mai serioasa actiune de acest gen de pana acum in Romania, poate-poate... totusi, sa ai in spate realitatea tv e ceva.

bafta!

31 Ian 2008, 19:26

am semnat si eu!
nu stiu ce relevanta o sa aiba si daca o sa "intepe" catusi de putin nesimtirea si incapacitatea guvernantilor de a gestiona banul public !
asta-i situatia !
sad..but true! - metallica dixit!
sa vedem pe viitor ce alte taxe "nastrusnice" se vor mai inventa, ca sa rotunjeasca veniturile... cuiva!
sorry de off topic!

31 Ian 2008, 19:42

SI ACR se implica in asta , si e si ACR ceva.

31 Ian 2008, 19:57

PETIÅ¢IA TELESPECTATORILOR REALITATEA TV

• Eliminarea taxei de primă înmatriculare în formula actuală, o formulă care conÅ£ine prevederi discriminatorii;

• Respectarea principiului nediscriminării în elaborarea noii taxe, a principiului "bunului-simÅ£" ÅŸi a interesului cetăţeanului;

• Reevaluarea puterii financiare a cetăţeanului înainte de stabilirea cuantumului taxei

nu inteleg ceva, eliminarea taxei in forma actuala deja se face, care e rolul petitiei?

31 Ian 2008, 20:01

Prbabil punctul 2 si 3 ?

31 Ian 2008, 20:04

semnat sperat obtinut $$ inapoi :P

Vise:-"

31 Ian 2008, 20:26

Am semnat si eu.

31 Ian 2008, 20:31

$1 scrie:$2ETIÞIA TELESPECTATORILOR REALITATEA TV

• Eliminarea taxei de primă înmatriculare în formula actuală, o formulă care conţine prevederi discriminatorii;

• Respectarea principiului nediscriminării în elaborarea noii taxe, a principiului "bunului-simţ" şi a interesului cetăţeanului;

• Reevaluarea puterii financiare a cetăţeanului înainte de stabilirea cuantumului taxei

nu inteleg ceva, eliminarea taxei in forma actuala deja se face, care e rolul petitiei?

Toate punctele trecute de tine...
Nici actuala forma si nici cea pregatita pentru la vara nu corespund cerintelor de mai sus. :evil:

31 Ian 2008, 20:36

e foarte confuz. UE am impresia ca e de acord cu noua formula.

31 Ian 2008, 20:57

$1 scrie:$2 foarte confuz. UE am impresia ca e de acord cu noua formula.

E de acord pentru ca nu mai ingradeste din punctul lor de vedere transferul bunurilor... Daca Mr. T pune 10.000 EUR taxa de prima inmatriculare dar pentru orice masina inmatriculata, indiferent ca e cumparata din RO sau din UE ei nu au nimic impotriva.
Nu nivelul taxei cat modelul de aplicare ii intereseaza pe ei.

31 Ian 2008, 21:00

si eu am semnat petitia
sunt direct interesat ca nu am inscris inca masina :lol: :lol: :lol:

31 Ian 2008, 21:34

am citit in capital azi un articol foarte intersant despre "taxa vosganian" e posibil sa se plateasca si la schimbarea proprietarului taxa, ori de cate ori se face , nu doar la prima inamtriculare.

31 Ian 2008, 21:44

E vechi articolul si da, este lasat loc in lege pentru asa ceva; scrie ca la orice modificare in datele masinii se plateste taxa :D „ObligaÅ£ia de plată a taxei intervine la înregistrarea modificării unui autovehicul în evidenÅ£ele DirecÅ£iei Regim Permise de Conducere ÅŸi ÃŽnmatriculare a Vehiculelor”

31 Ian 2008, 22:21

Problema e ca si tarile cu greutate din UE vor sa scape de masinile vechi. Doar ca la ei e mai simplu. Tot ce trebuie sa faca e sa aiba grija sa nu intervina nimic intre vanzatorul din Europa de Vest si cumparatorul din tarile mai proaspat intrate in UE. In momentul in care intervine, sa zicem, o taxa foarte mare, normal ca e problema.
Oare de unde brusca acceptare a noilor metode, ca doar tot fac diferentiere intre o masina inmatriculata in RO si una in D? Cu cat mai veche e masina, cu atat mai mica taxa, cu atat mai mare posibilitatea ca cei din Vest sa scape de ea. Pentru segmentul cel mai important, masinile 2000-2005, tot ramane o taxa aberanta.

Asta, combinata si cu foamea de bani a propriilor conducatori, nu cred ca va duce la inlaturarea taxei prin petitii. Dar incercarea moarte n-are, asa ca semnez si eu! Nu sunt de acord in primul rand cu taxarea masinilor care suunt cact se poate de putin poluante (Euro4) la ora actuala, si in al doilea rand nu sunt de acord cu valorile asa de mari pentru masinile Euro3. Foarte multi care vor o masina mai buna, dar nu au bani de una noua, si-ar fi vandut masinille non-Euro pe care le au si si-ar fi luat una Euro3 din Vest. Dar asa, circula tot cu cele non-Euro.

Numai bine!

01 Feb 2008, 13:06

$1 scrie:$2oarte multi care vor o masina mai buna, dar nu au bani de una noua, si-ar fi vandut masinille non-Euro pe care le au si si-ar fi luat una Euro3 din Vest. Dar asa, circula tot cu cele non-Euro.

Si le-ar fii cumparat altii pe cele non-euro. Ei si-ar lua altele, deci ar polua de doua ori, o data non euro, si o data euro 3 :))
Cred ca asa au calculat politicienii astia obositi.

01 Feb 2008, 13:29

$1 scrie:$2i le-ar fii cumparat altii pe cele non-euro. Ei si-ar lua altele, deci ar polua de doua ori, o data non euro, si o data euro 3 :))

Dar cu noua taxa polueaza de doua ori, o data non euro si o data non euro :lol:

02 Feb 2008, 03:03

inca se poate semna!

02 Feb 2008, 04:25

si eu!

02 Feb 2008, 06:56

si eu!
daca scoate taxa am vandut imediat fordu si fug in germania sa caut ceva mai sportiv. poate vin tot cu ford, da modelu' american :roll:

02 Feb 2008, 20:21

nu uitati!!!

03 Feb 2008, 21:34

jos cu taxa!!!

succes!!!

03 Feb 2008, 21:47

si eu am semnat!

03 Feb 2008, 22:11

Nu ezitati....
Deja s-au adunat peste 13000 de semnaturi.

03 Feb 2008, 22:18

si eu am votat, sper sa nu fie in van.

04 Feb 2008, 22:18

am crezut ca va fi inbulzeala pe topicu' asta. de fapt nu conteaza imbulzeala de aici ci cea de pe siteul petitiei!!!

hai nu mai lasati la fund topicul!!!!

succes!
Răspunde