Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

sunteti deacord ca topicul "inchidere topic periculos" a fost inchis fara acoperire regulamentara???

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2008, 01:50

da
18
50%
nu
18
50%

Voturi totale : 36

discutie libera conf regulamentului topic initiat de ToRnada

01 Feb 2008, 01:48

rusine rusine rusine

incep acest topic cu o mare dezamagire in suflet.
am lipsit 2 zile de pe forum si moderatorii au unchis un topic perfect normal in care se discuta un subiect tabu dupa parerea lor, viteza.
va bate-ti cu regulamentul in piept ca fiecare are dreptul la libera exprimare si ca rezultat voi ati decis: inchideti un topic pentru ca era incomod.
rusine pentru ca ati sters ultimul meu mesaj din topicul cu viteza....ce avea acel mesaj??? ce era impotriva regulamentului nostru, regulament pe care VOI aveti voie sa il incalcati si sa il interpretati dupa bunul plac.
Ati inchis un topic dupa ce ati facut un chestionar ABERANT; aia e intrebare??? :lol: asa ca fapt divers, un chestionar trebuie afisat macar 10-15 zile ptr ca lumea sa aiba timp sa il vada si sa si raspunda
rusine...v-ati purtat ca niste dictatori
suport consecintele acestui mesaj si astept sa fiu sters sau poate chiar banat pe motivul ca nu corespunde parerea mea (si a altora care sunt deacord cu mine) cu parerea VOASTRA, parere care primeaza
cer repunerea in "drepturi" a topicului; pe acel topic era o DISCUTIE, pe cel cu viteza.......NU STIU CE ERA (vorba lui Stefan Banica Jr.)
Crap de draci
nu ma asteptam la o decizie asa de josnica
rusine

Cu respect doar pentru cei ce respecta (dreptul la libera exprimare)
ToRnada

01 Feb 2008, 11:46

Mai omule...tu de fapt ce vrei!??

Vrei sa admitem toti ca viteza ucide?!!? DA, ADMITEM CA VITEZA UCIDE!!
E bine?!? Esti multumit?!?!

Insa topicul in sine, declararea ca am mers cu 500 km/h ora NU ESTE UN DELICT!! Fiecare, in acceptiunea de libera exprimare, pe care TU o invoci, are dreptul sa se exprime!!

Topicul a fost inchis din zeci de motive, fie el formale sau informale. Faptul ca incerci sa IMPUI (Citeste bine, SA IMPUI) o opinie a ta, contravine bunului simt. Au fost pareri pentru si pareri contra! Ce dracu, suntem comunisti sa fim de acord doar cu o parte?!!? Preferabil, partea ta??

Uite, am sa modific regulamentul si am sa scriu ca membrii acestui forum se supun deciziei moderatorilor. Si ramane aia cu daca te simti neindreptatit, sa le scrii...PE MESAJ PRIVAT. Faptul ca starnesti ...nu mai spun ce, nu-ti face cinste!! Ai o cearta, cearta-te pe PM (a se citi PRIVAT MESAGE, nu te gandi la prostii, nu vreau sa jignesc pe nimeni).

Inca o data, pentru toata lumea...Regulamentele sunt permisive, nu pot sa impun un regulament stufos in care sa scriu ca nu ai voie sa contesti viteza, nu ai voie sa contesti libera exprimare, etc etc..ca am ajunge ca Regulamentul sa fie de 100 pagini!!!

Asadar, ca o concluzie, este dreptul tau sa fii impotriva. NU este dreptul tau sa deschizi 100 topicuri si sa dai cu pietre in cei ce nu sunt de acord cu tine! Acel topic a fost inchis pentru ca a degenerat pana la jigniri, tipete si foarte multa neintelegere.

01 Feb 2008, 11:52

rusinica.
daca vreti, colegilor, va pot face eu o lista cu topicuri de inchis. printre ele si acelea inutile in care ajungi la 1500+ posturi scriind "wow", "bine ai venit printre noi", "supertare", "s-o stapanesti sanatos!" sau insirand emoticoane, devenind apoi gold platinum diamond member.
deschideti topicul asap
later edit: bine ca e voie sa deschizi topicuri irelevante, goale de continut sau tembele, cu titlu care nu spune nimic sau in care zici "scuze, am exagerat cu berea aseara si m-am exprimat neinteligibil" (sa nu dati cu pietre ca a existat unul, multi l-ati vazut).

01 Feb 2008, 12:36

Exact cum imi inchipuiam!!! :evil: Discutia degenereaza inutil. ToRnada, daca mi-ai citit posturile din topicul inchis, ai vazut parerea mea fata de acel topic cu viteza. Dar nici sa-l inchizi pe acela nu e o solutie. Ajungem pe acest forum sa ne certam si jignim mai mult decat sa ne impartasim informatii utile si binevenite, zic eu. Si hai sa va spun cum vad eu ca sta treaba: cei care posteaza regulat pe forum imi par oameni responsabili, care stiu ca nu trebuie sarit calul, si nu fac din viteza aia nici o regula si nici un act de eroism. Accident cu urmari grave poti face si la 60 km/h, nu ai nevoie de 200. Au mai fost cativa baieti mai "teribilisti", dar aceia s-au autoexclus. Probabil pentru ca nu erau dicutii "interesante" pentru ei pe aici. Colegul nostru Adispan a inchis TEMPORAR acel topic tocmai pentru a se mai "aseza" un pic lucrurile. Deschiderea acestui topic nu face decat sa "ambaleze un pic motoarele". Uite, de exemplu un virtual topic periculos ar fi urmatorul: "Care e cea mai mare cantitate de alcool pe care ati consumat-o inainte sa va suiti la volan?" Din luna septembrie a anului trecut am participat la TOATE intalnirile ClubFord, si TOTI oamenii cu care m-am intalnit mi-au lasat o impresie mai mult decat OK. Te invit la o intalnire sa ne cunoastem si iti garantez ca nimeni nu va fi nici violent, nici sarcastic sau altcumva cu tine. Baietii aia "teribilisti" de care iti spuneam se triaza singuri. Imi vine in minte un exemplu: Darian e un tip tanar si are un Focus ST. Acum o saptamana a primit o amenda intr-un fel ciudat, dar cu acoperire legala. Amenda a fost de 50 RON. Daca era "teribilist" nici macar nu se sinchisea sa bata in 2-3 taste sa ne spuna patania lui, suma de 50 RON nu reprezenta nimic pentru el, fata de sumele (virtuale) aruncate prin cluburi si pe pipitze. Dar el a facut-o, regretand patania mai mult si suma de bani mai putin. Ca sa revenim la subiect, spiritele se vor inflama acum aici... :evil: Ma astept deja la un alt chestionar care sa puna in discutie acest chestionar samd. Ne invartim in jurul cozii. Dupa umila mea parere.

Cu stima.
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 01 Feb 2008, 13:21, modificat 1 dată în total.

01 Feb 2008, 13:08

...Daca imi permiteti....eu cred ca voi...moderatorii acestui forum...faceti prea mult caz de regulamentul ala....in fond pe forum...ca si in viata este o piata libera...marfa proasta nu se vinde.....ma rog...in afara de manele....
...dar sa revin.....asa e si aici...ideile proaste sau neinteresante nu sunt comentate de ceilalti....si topicul respectiv moare de la sine...

...In ce priveste regulamentul....eu cred ca ar trebui periat un pic....in fond despre ce e vorba pe un forum al posesorilor sau pasionatilor de o anumita marca de masina...?...vin oamenii si se exprima....cer sfaturi...dau sfaturi....fac schimb de informatii...se ajuta intre ei...mai vand un lucru...etc....
...De ce e nevoie de un regulament asa de strict...?....dupa parerea mea ar trebui sa fie simplu....
1.Ar trebui urmarit ca topicurile deschise sa se afle in rubrica respectiva...
2.Ar trebui sanctionat limbajul indecent..
3.Ar trebui sa interziceti in sectiunea Vanzare anunturile altele decat cele la Ford....sau sa mai faceti o sectiune cu vanzari diverse(alte marci...telefoane..etc...)
Asta ar trebui sa fie regulamentul...in rest lasati oamenii liberi...sa discute...sa isi exprime parerile...
Mai am o parere cu privire la Forumul ...Vanzari....daca aveati intentia sa interziceti discutiile acolo...mai bine faceati aceasta sectiune ca o rubrica de publicitate pe siteurile de profil...adica...omul vine..scrie reclama...da datele despre masina si telefonul acolo si asteapta sa il sune cel interesat ....
...dar....aici e vorba de un forum...este exagerat sa interziceti exprimarea parerilor unui sau altuia cu privire la ce vinde omul ala acolo....in felul asta infirmati chiar ideea de forum...

01 Feb 2008, 13:16

$1 scrie:$23.Ar trebui sa interziceti in sectiunea Vanzare anunturile altele decat cele la Ford....sau sa mai faceti o sectiune cu vanzari diverse(alte marci...telefoane..etc...)

Este un forum al posesorilor si pasionatilor de Ford. Dar posesorii de Ford au telefoane de vanzare, mai au si cate doua masini (nu tot timpul Ford), cred ca e foarte bine asa cum e.
Daca mie imi place ford dar am Logan ? Nu am voie pe forum ?

01 Feb 2008, 13:16

cel mai lucid mi se pare KomandantuR!
nu e nici pro nici contra!
e la obiect!
de ce face atat caz?
s-a inchis si gata!
@ ToRnada-- dupa mine, eu zic ca acest forum e facut pt cu totul si cu toltul altceva dacat pt certuri si injurii!
eu cred ca daca stai sa citesti pe aici, gasesti mai multe lucruri decat rele!
si la urma urmei, nu esti obligat sa intri pe acest forum daca nu iti convine!

01 Feb 2008, 13:21

@Tornada: si ce vrei acum? Vrei sa ti se prezinte explicatii pe o tava aurita, scrise manual foarte artistic pe o hartie cu filigran si cu scuzele tuturor moderatorilor ca nu au raspuns mai repede? Asta este; este inchis topicul si gata. Ce te agiti atat? Cred ca nu stii cum sa faci posturi. Iar in plus, daca nu-ti place, poti oricand sa nu mai revii. Forumul nu este un drept, este un privilegiu

01 Feb 2008, 13:41

$1 scrie:$2
$1 scrie:$23.Ar trebui sa interziceti in sectiunea Vanzare anunturile altele decat cele la Ford....sau sa mai faceti o sectiune cu vanzari diverse(alte marci...telefoane..etc...)

Este un forum al posesorilor si pasionatilor de Ford. Dar posesorii de Ford au telefoane de vanzare, mai au si cate doua masini (nu tot timpul Ford), cred ca e foarte bine asa cum e.
Daca mie imi place ford dar am Logan ? Nu am voie pe forum ?

..."posesorii de ford ai telefoane de vanzare"...?....ca baiatul ala care are un anunt cu vreo 50 de telefoane?.....aha...deci ala nu e samsar de telefoane e posesor de ford....am inteles....

01 Feb 2008, 13:46

In Germania peste 60% din autostrazi nu au limita de viteza, numarul de accidente este mult redus din acest motiv.

Noi suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul, accidentele nu sunt provocate de forumisti care se lauda cu viteza, ci de "JMEKERI" cu epoleti sau ochelari de soare, care odata cu masina si-au cumparat si sosea. Astfel orice retard cu 4 clase si plin de bani te poate face zob atunci cand depaseste o coloana de masini pe serpentine. E vina ta ca tu aveai 80 km/h in loc de 50 ?

Eu depasesc viteza legala ori de cate ori am ocazia si da ma mai si laud ! De 8 ani de zile de cand am permis nu am fost implicat in nici un fel de accident sau incident !!!

Topicul mi se pare inutil, am sa vorbesc si cu restul administratorilor si moderatorilor de pe acest forum DAR daca nu va linistit aplicam "cenzura" si trecem la WARN, BAN si LOCK Topic si cu asta basta !!!

01 Feb 2008, 14:08

Fratilor se executa asupra topicului cu viteze o revizie
Speram sa va fie pe plac ce se va intampla acolo
@tornada imi pare sincer rau pt ceea ce ai spus dar stii f bine ca nu este asha si in consecinta eu itzi propun ca dupa fiecare topic nou care va apare pe postul respectiv sa scrii tu un mesaj de descurajare a vitezei si ce mai doresti tu. Daca astfel tu crezi ca ii vei ajuta din partea noastra ai tot sprijinul. Potzi sa postezi absolut dupa fecare post daca ai timp si disponibilitate. So ce zici?
Ontopic celalt topic sa inchis fiindca s-au spus destule si multe nu s-au citi un fel de mai recititi ce ati scris
Daca cineva cred ca daca acel topic a fost inchis abuziv atunci de ce mai scriem aici cand se putea foarte bine sa-l inchidem si pe asta abuziv????????

Cu Stima

01 Feb 2008, 14:56

Faptul că se face o "revizie" a acelui topic e un fapt îmbucurător şi pozitiv :)
verga_Cip, înţelege o dată că nu am vrut să jignesc pe nimeni şi nu cred că acea expresie poate fi considerată jignire (nu asta am vrut). Cât priveşte acele "ţipete", ele au fost o reacţie la intenţia lui alecsutzu (o consider o scăpare din partea lui, nu cred că el chiar vroia să facă ce a zis :D) de a şterge topicul închis provizoriu. Eşti tare ranchiunos :P :D

Eu am pus o întrebare şi nu cred că prin aceasta jignesc, mă cert sau impun ceva. Iar întrebarea este: e necesar pentru un forum monomarcă un topic în care să se laude membri de viteza maximă atinsă ?
Asta pentru că una e să te lauzi la o bere şi alta pe un forum, un loc public unde voi sunteţi gazdele.
Cred că răspunsul la întrebare ar linişti "apele" :)

Cu stimă,
Marius

PS: doresc să vă felicit pentru acele mesaje de avertizare din topicul cu viteza, e un pas mare făcut spre bine !
Bravo :)

01 Feb 2008, 15:21

Când văd ce probleme au unii îmi vine să râd singur.

Voi chiar nu aveți altă treabă decât să discutați în contradictoriu pe baza unui topic oarecare.
Chiar așa de puerili sunteți ?

Jesus.

Get a freaking job, ieșiți la primbare cu mașina, spălați mașina, buy a freaking ford, nu vă mai aberați cu atâta dramă vezi doamne rușine, dictatori, treziți-vă, decizii josnice.

Asta-i tot ce puteți ?

01 Feb 2008, 16:12

Nu sunt vitezoman dar cand mai prind un drum bun si mai liber imi place sa calc pedala de acceleratie. Niciodata la viteze mari nu m-am aflat in vreo situatie dificila, intotdeauna am fost precaut si nu am facut pe interesantul. In "cariera" mea de 5 ani de sofer am facut 2 accidente (minore) ambele la viteza sub 30 km/h din cauza neatentiei. Se presupune ca toti de pe forum suntem majori si nu gandim ca niste copii de 5 ani care tot ce vad ca fac altii vor si ei sa faca. Daca a mers cine stie cine pe calea victoriei cu 150 km/h nu cred ca va starni invidia sau dorinta nimanui... Pe o autostrada cu vizibilitate maxima si neaglomerata nici 180 km/h nu mi se pare foarte mult.

01 Feb 2008, 16:53

$1 scrie:$2n Germania peste 60% din autostrazi nu au limita de viteza, numarul de accidente este mult redus din acest motiv.

nu au limitare de viteza dar viteza recomandata de aprox 123 km la ora, si daca esti prins de politie esti tras la raspundere nu e chiar dupa cum vrei tu, vezi emisiune top gear acolo s a explicat treaba asta

lucrul cel mai urat care a aparut in topicul asta e ca 90% din cei care au postat aici au sarit pe ToRnada, mai aveau putin si l muscau, le cer sa se gandeasca ca poate si ei o sa aiba o opinie pe care o sa mizeze foarte mult si vine cineva si le inchide topicul pe un x motiv, cum v ati simti atunci cand parerea voastra ar fi calcata in picioare?
singurul lucru care l cer e acela ca daca nu aveti o opinie la obiect care sa reflecteze purul adevar mai bine va abtineti sa faceti comentarii de genu " acu ce ai vrea sa ti se puna explicatiile pe o tava de aur" sau genul asta de comentarii

01 Feb 2008, 17:06

mereu vor fi candidati pentru stirile de la ora 5, dar nu cred ca este ok ca cineva sa incerce sa-si impuna vointa.Acel topic cu ``viteza maxima`` poate fi pur informativ, artrebui sa fii diliu sa mergi cu 170 in oras...cei din Bacau stiu accidentul de anut trecut cu un Focus care dupa ce a rupt un copac s-a oprit intr-o farmacie....in rest no comment

01 Feb 2008, 17:11

si asta nu ar fi tot...
FiÅŸiere ataÅŸate
k93ACC+101+copy.jpg
k93ACC+101+copy.jpg (39.42 KiB) Vizualizat de 2780 ori
k93ACC+098+copy.jpg
(37.97 KiB) Descărcat de 169 ori

01 Feb 2008, 17:12

$1 scrie:$2quote="Zanga"lucrul cel mai urat care a aparut in topicul asta e ca 90% din cei care au postat aici au sarit pe ToRnada, mai aveau putin si l muscau, le cer sa se gandeasca ca poate si ei o sa aiba o opinie pe care o sa mizeze foarte mult si vine cineva si le inchide topicul pe un x motiv, cum v ati simti atunci cand parerea voastra ar fi calcata in picioare?
singurul lucru care l cer e acela ca daca nu aveti o opinie la obiect care sa reflecteze purul adevar mai bine va abtineti sa faceti comentarii de genu " acu ce ai vrea sa ti se puna explicatiile pe o tava de aur" sau genul asta de comentarii

La modul cum a inceput acest protest al lui ma mir ca nu a luat direct BAN. Tonul lui de la inceput a dictat si tonul ulterior.
Daca dinsul ar fi abordat un ton mai in acord cu tonul acestui forum, probabil ca si ceilalti s-a r fi simti la fel de obligati sa-i raspunda cu acelasi gen de exprimare.

Asta referitor la modul in care a fost abordata problema.

Despre incidere/deschiderea/steregea unui topic sau a unui mesaj eu mi-am exprima punctul de vedere: e treaba moderatorilor sa faca asta, si felul in care o fac e raspunderea lor.

Eu sint membru pe multe forumuri, atit auto cit si de alta factura, si chiar ex sau actual moderator pe unele. Dar atunci cind iau o decizie imi asum raspunderea asupra ei, si considera ca am facut ce am crezut ca e mai bine pentru forumul respectiv. Chiar daca unii pleaca de pe forum sau ma injura dupa aia.
Si nu revin decit daca administratorul forumului sau intrunirea toturor celorlalti moderatori imi cere expres acest lucru.

In rest, ramine decizia mea. E poate dictatorial modul de a privi lucrurile, dar cind tii la un lucru il vrei cit mai bun. Daca vreti e ca atunci cind cresti un copil si vrei ce-i mai bun pentru el, dar pentru asta unoeri trebuie sa aplici si masuri mai dure si chiar discretionare.

Succes moderatorilor si tuturor cit mai putine vizite in service ;)

01 Feb 2008, 17:15

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n Germania peste 60% din autostrazi nu au limita de viteza, numarul de accidente este mult redus din acest motiv.

nu au limitare de viteza dar viteza recomandata de aprox 123 km la ora, si daca esti prins de politie esti tras la raspundere nu e chiar dupa cum vrei tu, vezi emisiune top gear acolo s a explicat treaba asta

- Germania are aproximativ 7600 de mile de autostrada nelimitata dpdv al vitezei
- In sectiiunile fara limita, viteza recomandata este de 130 Km/h. In cazul in care se determina in urma unui accident in care ai fost implicat (direct sau indirect) poti fi sanctionat ca partas.

"If there is no speed limit, the recommended speed limit is 130 km/h, referred to in German as the Richtgeschwindigkeit; this speed is not a binding limit, but being involved in an accident at higher speeds can lead to being deemed at least partially responsible due to "increased operating danger" (Erhöhte Betriebsgefahr).

In alte cuvinte nu te opreste nimeni indiferent cat de repede mergi.

01 Feb 2008, 18:18

Când am fost să-mi iau Alfa din Germania, la întoarcere eram pe autostradă pe o porţiune fără limită de viteză şi mergând cuminte cu 120km/h (pt că nu cunoşteam maşina DELOC) m-am trezit cu un echipaj de poliţie (într-un superb BMW M5) care a început să-mi facă semn să merg mai repede (a se citi "mişcă-ţi fundul!!"). A fost cu adevărat memorabil.

01 Feb 2008, 18:32

Bon cei care au spus ca nu se iau masuri asupra topicului, este bine acum?
Cu Stima

01 Feb 2008, 21:01

Eu sunt multumit. Votat cu "DA" aici...

02 Feb 2008, 22:00

sunt INCANTAT de modificarile aduse topicului "incriminat" :) .
multumesc celor care si-au exprimat parerea.
Consider ca daca se actiona mai rapid nu se ajungea la acele discutii aprinse de care sunt intr-o oarecare masura raspunzator, dat totul a fost cu un scop nobil (ptr. ""CHIAR_EL"" nu ma intereseaza deloc numarul de posturi, am cu ce imi ucide putinul timp liber)
Ideea e ca nu puteam trimite un PM pentru ca nu primeam decat parerea unuia dintre voi;
de aceea consider ca a fost necesar sa deschid topicul "inchidere topic periculos"
felicitari pentru decizia de a modifica topicul cu viteza.
parerea mea este cele 2 topicuri deschise de mine si-au atins scopul si aveti aprobarea mea (nu ca ati avea neaparat nevoie de ea) sa le inchideti si sa le arhivati
sper ca nu mi-am atras prea multe antipatii si ca mesajele mele nu au jignit pe nimeni, credeti-ma nu asta a fost ideea.

Cu acelasi respect, :wink:
ToRnada
Ultima oară modificat de ToRnada pe 03 Feb 2008, 13:27, modificat 1 dată în total.

02 Feb 2008, 22:12

Poate ar fi timpul initierii unui alt topic pe marginea inchiderii topicului pentru contra impotriva inchiderii topicului initial?... :lol:
Vorba ceea, sa fie democratic pana la final.

02 Feb 2008, 23:04

$1 scrie:$2oate ar fi timpul initierii unui alt topic pe marginea inchiderii topicului pentru contra impotriva inchiderii topicului initial?... :lol:

pe principiul dominoului :roll: :)

03 Feb 2008, 00:20

$1 scrie:$2oate ar fi timpul initierii unui alt topic pe marginea inchiderii topicului pentru contra impotriva inchiderii topicului initial?... :lol:
Vorba ceea, sa fie democratic pana la final.

Fără chestionar n-are nici un sens

PS: de pe topicul cu viteza maximă
$1 scrie:$2.. M-am uitat in manualul de utilizare a masinii, si nu zice nimic de vitezele legale...

Ce părere aveţi ? :shock: :lol:

03 Feb 2008, 00:58

Marius..vad ca esti la inceputuri pe aici pe forum... Sfat: nu rupe din contextul frazei afrmatia mea pt a crea o imagine proasta asupra spuselor mele. Daca ai ceva de zis si ai "the balls" exprima-te liber! Lasa citatele si dezbaterile publice pe tema postarilor mele ca inca n-am ajuns un clasic in viatza!!! Ms de intelegere! :wink:

Pina afli parerea altora la "chestiunea zilei", nu ne-o spui pe a ta? Nu ca ar fi cineva interesat... dar sa nu zici ca te-am intrerupt si ti-am faultat libertatea de opinie. :wink:

03 Feb 2008, 01:17

propun sa incercatzi sa nu reaprindeti iar spiritele pe-aici....abia se linistise lumea...

si...atentie la data inscrierii pe forum...nu e neaparat necesar sa aiba omu' multe posturi, poate doar sa citeasca

03 Feb 2008, 01:25

Alen...Am inteles...e mai lenes in gindire....sta, le analizeaza, si pac postarea......1 la saptamina, dar profunda, adinca, din putzurile gindirii! :wink: Nu ma deranja daca dadea intreaga fraza si o supunea analizei publice....lexicale si de punctuatie! :P

Context suna cu totul altfel... mai exact:
"Care e ideea cu scrisul ala mare si rosu? M-am uitat in manualul de utilizare a masinii, si nu zice nimic de vitezele legale... Sau in curind o sa scrie pe bordul masinilor ca pe pachetele de tigari.. VITEZA DAUNEAZA GRAV SANATATII! :D Cred ca scris 1 singura data pe pagina ar fi suficient...."

Dar na, daca omu o fi pus botu la mistoul meu cu manualul, eu ce sa-i fac... :P

03 Feb 2008, 01:30

Consider ca topicul si-a atins scopul, ce presupun ca urmeaza sunt doar "dezbateri" pe o tema care n-are nici o gara cu subiectul.
Subiect închis