Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

SCOALA DE PILOTAJ

26 Feb 2008, 15:10

Stie cineva in maramures (baia mare) o scoala de pilotaj (auto bineinteles :D )???

Re: SCOALA DE PILOTAJ

26 Feb 2008, 22:47

De tine e mai aproape scoala de pe Hungaroring decat alea din RO :) Se numeste RacingSystem

Daca vrei in Romania poti sa alegi intre cele 4 scoli acreditate de catre FRAS:
Scoala de Pilotaj Stefan Vasile
E cea mai veche scoala de la noi, poate cea mai ok ca si informatii. Stefan Vasile e un pedagog foarte bun.
Momentan au doar masini cu tractiune fata, dar e ok ca si pret 300/350/400Eur (depinde de curs)
Cursurile se tin langa Bucuresti.

Scoala de Pilotaj Titi Aur
E poate cea mai bine dotata scoala din Romania. Are masini cu tractiune fata/spate/integrala.
Titi Aur e un mare campion, are multe de transmis.
Singura chestie mai nasoala e ca nu se urca cu elevii in masina (dacat cand e el la volan), deci corectarea greselilor se face de pe margine, prin analiza de la distanta a celui care tocmai exerseaza.
Pretul e pe masura dotarilor si a numelui: 1000Eur+TVA

Napoca Racing School (parca asa se numeste..)
E o scoala mai noua. Instructori sunt Danny Ungur si Sebi Itu.
Au in spate echipa Motorhome, deci ar trebui sa aiba ceva logistica.
Cursurile se tin pe langa Cluj.

AutoCrono
Cursurile teoretice le tin la Sf. Gheorghe daca nu ma insel. Cele practice pe la Brasov.
Au un navigator foarte experimentat iar de cursul practic se ocupa Manu Mihalache, un pilot bun, fost elev al lui Stefan Vasile.

Eu as alege dintre primele doua din lista sau m-as duce in Ungaria sau Germania.
Mai sunt si alte scoli in afara dar sunt scumpe.

27 Feb 2008, 12:48

da in suceava - iasi nu sti ceva? :) ca serios ca m-as inscrie!

29 Feb 2008, 11:14

Daca platesti bine, iti explic eu cum e cu condusu sa nu ajungi in sant ;)

29 Feb 2008, 12:02

Scoala de Pilotaj Titi Aur
E poate cea mai bine dotata scoala din Romania. Are masini cu tractiune fata/spate/integrala.
Titi Aur e un mare campion, are multe de transmis.
Singura chestie mai nasoala e ca nu se urca cu elevii in masina (dacat cand e el la volan), deci corectarea greselilor se face de pe margine, prin analiza de la distanta a celui care tocmai exerseaza.
Pretul e pe masura dotarilor si a numelui: 1000Eur+TVA

-daca alea 3 masini ale lui Titi sunt dotari de o scoala serioasa, vai de noi. Eu am cautat mai demult asa ceva si am ajuns la concluzia: vrei sa faci o scoala de pilotaj, mergi inafara, platesti intr-adevar mai mult, dar nu se compara cu campul neamenajat a lu' Titi si bmw-u ursulet din dotare(ca masina cu tractiune spate) - iar pretul e foarte mare pt ce e.
Răspunde