ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Mar 2008, 09:37
Am un binoclu Nikkon si de istet ce-s l-am scapat pe jos pe gresie si i s-au dereglat oglinjoarele de la interior ....oare cine se ocupa sa repare binocluri ?
13 Mar 2008, 09:57
daca e Nikon atunci poti apela la :
http://www.nikon.ro/support/ro_RO/local ... 375/1.html Dar probabil o sa te piste la buzunar.
daca e Nikkon (asa cum ai scris tu) atunci e o problema
13 Mar 2008, 10:06
Nu , e Nikon !

multumesc de corectie !
13 Mar 2008, 10:14
aaa, nu era vorba de corectie. m-am gandit ca e vre-un fake pe care au scris unii grabiti Nikkon, situatie in care service-ul Nikon Romania nu stiu in ce masura te putea ajuta.
dar, la pomul laudat nu e bine sa te duci cu sacul. intreaba-i daca se pricep la reparatiile astea, in cat timp, cu cati bani etc. pentru ca service-ul asta e nou, abia isi instruiau oamenii la sfarsitul anului trecut.
bafta!
13 Mar 2008, 10:24
$1 scrie:$2aa, nu era vorba de corectie. m-am gandit ca e vre-un fake pe care au scris unii grabiti Nikkon, situatie in care service-ul Nikon Romania nu stiu in ce masura te putea ajuta.
dar, la pomul laudat nu e bine sa te duci cu sacul. intreaba-i daca se pricep la reparatiile astea, in cat timp, cu cati bani etc. pentru ca service-ul asta e nou, abia isi instruiau oamenii la sfarsitul anului trecut.
bafta!
Multumesc frumos !