ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
25 Mar 2008, 20:35
He he he...........
Ati auzit de asta ?
Cica in M.O. nr. 217/ 21.03.2008 s-a publicat o initiativa cetateneasca pentru declararea zilei de 5 Mai ca Zi a Barbatului, zi de sarbatoare legala

.
Ce parere aveti ?
25 Mar 2008, 20:43
Foarte interesant sunt curios daca este adevarat ca meritam si noi o zi a noastra

Si ce o sa primim de martisor un capac de roata, o janta ceva
25 Mar 2008, 21:24
DA, vreau, sa ne dea liber de la munca si ceva bautura!
Ce, noi nu suntem un pic de ''femei" ca oameni suntem!
25 Mar 2008, 23:42
meritam! avem si noi dreptul la asa ceva, oricum cheltuim prea mult cu toate sarbatorile femeiesti
26 Mar 2008, 07:29
Eh, na, si nu crezi ca de ziua noastra o sa fim somaţi sa facem cinste?
26 Mar 2008, 08:12
$1 scrie:$2h, na, si nu crezi ca de ziua noastra o sa fim somaţi sa facem cinste?

Ba da, dar primim si cadouri, nu?
26 Mar 2008, 08:24
Pe care le platim din banii nostri:
$1 scrie:$2ubitule, de banii pentru mancare ti-am luat tie cadou, nu-mi dai si mie niste bani?

26 Mar 2008, 09:48
ha! chiar vom avea asa ceva:
http://www.dreptonline.ro/monitorul_ofi ... nitor=3698 
de ziua noastra o sa ne facem cinste intre noi
26 Mar 2008, 10:03
Atentie la aceasta zi! nu este o zi intamplator aleasa! Ziua Barbatului este plina de semnificatii. Sa nu uitam cum in scoala generala ni se spunea ca cifra 5 seamna cu secera, unealta a muncii, simbol al trudei de care barbatul da dovada intregul an. Astfel, ziua de 5 ni se va inchina noua, celor ce muncesc barbateste, pentru a demonstra astfel suprematia noastra asupra secerii. Totodata numarul 5 reprezinta si numarul minim de beri atribuite fiecarui barbat de ziua sa.
Nici luna Mai nu este una aleasa intamplator. Fiind ultima luna de primavara, ea simbolizeaza evenimente extrem de importante in viata barbatului cum ar fi sfarsitul campionatului, finala Champions League, dar, mai presus de toate, din doi in doi ani, luna Mai este ultima luna de pregatire inaintea unui turneu final (mondial sau european). In acelasi timp, nu trebuie sa omitem faptul ca luna Mai este, in calendar, luna cu numarul 5 adica exact numarul minim de beri atribuite fiecarui barbat dupa primele 5 beri ce-i revin, ca obligatie, conform zilei de 5.
Asadar: 5 Mai este Ziua Noastra, fapt pentru care propun organizarea unor evenimente socio-cultural-sportive. Probele de sustinerea mesei de biliard, alergarea bilelor prin sala, dar si mult mai importantele halbere si sticlism viteza, se pot desfasura si in provincie (Pitesti, clubul Hot-Shots).
...acum tre' sa ma intorc sa "primaresc"... ca doar asta se face la primarie. bafta!
26 Mar 2008, 10:14
Cade destul de nasol anu asta... lunea. Eu am liber de pe 25 aprilie pana pe 4 mai. Nu cred ca ma invoieste careva pe 5 dupa ce stau 10 zile cu berea-n nas...
Daca organizati ceva pe 4, as veni, chiar si la Pitesti.
26 Mar 2008, 13:51
Stimati confrati,
Am fost si eu alertat via e-mail de aceasta initiativa. Fiind in posesia respectivului numar al Monitorului Oficial, am citit pe nerasuflate cele scrise acolo. Am stat si am cantarit daca meritam aceasta zi, ba chiar m-am sfatuit cu o reprezentanta a sexului foarte slab care mi-a replicat: "Stiti cand o sa fiti voi egali cu noi? Cand o sa nasteti si voi". Pai o sa nastem cand s-o da legea dar pana una alta eu sunt PENTRU ziua barbatului asa ca fetele sa faca bine sa bage mana in buzunare sa faca cinste. Eu nu beau decat la Bamboo, nu stiu daca am mentionat
26 Mar 2008, 23:03
$1 scrie:$2.. fetele sa faca bine sa bage mana in buzunare sa faca cinste...
Pai daca fetele baga mana in buzunare(le) tale, si mai si gasesc ceva pe cinste, se duce naibii berea noastra ca nu mai scapam...
27 Mar 2008, 11:04
Sa cititi si primul comment
27 Mar 2008, 11:14
Ala e de fapt femeie la origine, deci nu se pune

.