Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

baza date politie

21 Mai 2006, 12:57

exemplu: sa zicem ca am lovit pe unu... vina mea :icon_redface: ... ma duc la politie, constatam, autorizam reparatia, dam asigurarea, etc...
oke, sa zicem ca ma duc iar peste 2 saptamani :icon_mrgreen: cu un "preten" ca "dom'le, stii, mi-a pocnit masina in parcare"... nenea de la biroul "protocolare, tamponari, etc" nu are de unde sa stie presupun ca eu am mai fost si acu 2 saptamani la el cu masina pocnita in acelasi loc, nu??? :icon_mrgreen:

nota: exemplul prezentat este strict ipotetic si nu are nici o legatura cu realitatea. rog a fi luat ca atare :icon_redface: :icon_mrgreen:

21 Mai 2006, 14:38

se lucreaza acum la implementarea acestora intr-o baza de date...

21 Mai 2006, 22:40

vezi ca in declaratia de la politie e si un paragraf cu "declar pe propria raspundere ca nu am mai declarat accidentul" si se poate lasa cu chesti nasoale.

in schimb, e perfect posibil sa o mai lovesti o data, pana sa apuci sa o repari, in acelasi loc. cred.

22 Mai 2006, 14:15

$1 scrie:$2ezi ca in declaratia de la politie e si un paragraf cu "declar pe propria raspundere ca nu am mai declarat accidentul" si se poate lasa cu chesti nasoale.

in schimb, e perfect posibil sa o mai lovesti o data, pana sa apuci sa o repari, in acelasi loc. cred.

Din proprie experienta iti spun ca e posibil.Eu am reusit!! :icon_biggrin:

22 Mai 2006, 14:20

Si masina lu' tata a fost busita de doua ori intr-o saptamana (pe trotuar fiind, parcata!!!). Iar a doua oara a fost chiar ciudat pentru ca am parcat-o in "umbra" unui stalp din acela gros de beton, de iluminat. Dar asa este cand e sa fie... :icon_cry: Fiind si iarna nu folosea masina, asa ca asiguratorii (au fost doua firme diferite) au vazut masina dupa cele doua lovituri.
Cu toata baza lor de date nu fac nimic pana nu baga si poze, parerea mea.
Răspunde