Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

1 Mai

04 Mai 2008, 11:58

1 Mai la mare, o amintire de ne uitat, sau cel putin pentru mine.
De ce spun asta? Pozele or sa va lamureasca.
Eu m-am oprit in Focusulu unui coforumist, doar cat sa imi zgarii putin bara si capota, dar din spate a venit un Clio (taxi) care a intrat in mine cu 80.
http://www.flickr.com/photos/cart00n/se ... 207197237/

Re: 1 Mai

04 Mai 2008, 12:56

Uhhhh, urât de tot :(

Îmi pare tare rău. La motor, ce daune ai ?

04 Mai 2008, 13:00

naspa rau. erai oprit in momentul cind te-a lovit din spate?

in astfel de cazuri cum este cu asigurarea? tu dai rca celui din fata si cel care te-a lovit iti da tie?

cum ai reusit sa aduci masina si cum ati facut constatare acolo?

04 Mai 2008, 13:01

hai k ai comis-o! :-S
zici ca ai intrat inr-un coleg de forum!? vezi sa nu afle aia de la asigurari ca sunteti colegi si sa va refuze deconturile :-t
cum ai reusit sa faci patania!?
mi se pare mie sau ti-a afectat si usile dupa dreapta?

04 Mai 2008, 14:23

Eu m-am lipit cu bara din fata de carligul Focusul din fata (in ce mai rau caz aveam putin sifonata bara de pe fata). la 2-3 secunde dupa ce m-am oprit din spate a venit taxiul care ne-a facut zdrente pe toti (pe mine cel mai rau).
Habitaclu este intact.
Usa spate dreapta este blocata datorita deformarii aripii spate.
Constatarea s-a facut la fata locului.
Masina a fost adusa cu platforma (1.6 ron per KM).
Doar cel din taxi plateste tot. El a fost cel care ne-a inpins unul intr-altul.

04 Mai 2008, 15:08

:(
Macar de dadea un pic mai tare .. cat sa scoti paguba totala, fara insa sa apara ceva victime.
Zici pe un alt thread ca o sa treaca cateva luni pana o sa mai ajungi la intalnirile de seara... ce perioada de reparatie ti-au dat ?
Cielo cat de sifonat a fost ?

04 Mai 2008, 17:30

Mda... foarte urat ce s-a intamplat. Cine era soferul de pe clio? Langa masina l-am vazut pe unu care se amuza de mama focului. Sper ca nu era ala.

04 Mai 2008, 17:57

Era un gras manelist si slinos cu ochelarii pe ochi, mi se pare ca ala era, ca mi se cam rupea lui. Se si lauda ca avea 110 cand mi-a vazut avariile si a reusit sa reduca doar pana la 80. Deci Officer, mi se pare ca ala era.
Luni o sa vad exact ce si cum. Cat e dauna, cat ma tine in service si asa mai departe.

04 Mai 2008, 18:34

Nașpa întâmplare. Bine că a fost doar atât.

04 Mai 2008, 18:42

$1 scrie:$2ra un gras manelist si slinos cu ochelarii pe ochi, mi se pare ca ala era, ca mi se cam rupea lui. Se si lauda ca avea 110 cand mi-a vazut avariile si a reusit sa reduca doar pana la 80. Deci Officer, mi se pare ca ala era.
Luni o sa vad exact ce si cum. Cat e dauna, cat ma tine in service si asa mai departe.

Mda.. ala era personajul... nu parea a avea 18 ani :|

04 Mai 2008, 18:44

sincer imi pare foarte rau dar e bine ca nu a fost mult mai grav
stiu ca nu o sa te ajute prea mult dar cand sunt intalniri si pot veni o sa fac eu pe taximetristul

05 Mai 2008, 00:03

Urat accident,nu mi-a venit sa cred ca e masina ta cand mi-a sarit numarul in ochi si stickerul am tot sperat sa fie doar spatele sifonat.Nasoala intamplare,sper sa poti rezolva cumva cat mai repede si cat mai putin costisitor.Iti urez mult succes si nervi de otel!

05 Mai 2008, 09:58

mda...si eu am comis`o....adica nu eu ....un cretin care mi-a lovit masina si evident a plecat.....nu stiu cat poate sa ma coste chestia asta sa o fac cu bani sau sa mi fac polita casco evident daca se risca cineva sa faca asta in situatia de fatza :(
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00339.JPG

05 Mai 2008, 10:33

din cauza asta nu mai veneai tu la intalniri!? asta rea MAREA reparatie de te impiedica sa ajungi? 8-}

05 Mai 2008, 10:36

pt. daniela: asa ceva am patit si eu la masina mea evitand un bou care mergea cu castile pe urechi si m-a costat reparatia 14 milioane (in toamna), noroc ca aveam casco...

05 Mai 2008, 11:43

daniela1986, la tine se rezolva repede.

BoogY si Officer va multumesc pentru suportul la fata locului.

Da, tabla se indreapta, dar pana atunci sunt pieton si chiar aveam nevoie de masina acum...

05 Mai 2008, 12:55

imi pare rau de masinuta ta, bine, insa, ca nu a fost mai rau, cu victime sau cine stie. cred ca a fost un facut, ca si pe mine m-a tzucat un nene cu un AMG in spate, cu 80. noroc ca a tras de volan stanga, ca de nu, praf ma facea. tot de 1 mai, pe soseaua spre mangalia.
hai, nasul sus, ca se indreapta. zi doamne ajuta ca n-a fost mai rau!

05 Mai 2008, 13:25

$1 scrie:$2in cauza asta nu mai veneai tu la intalniri!? asta rea MAREA reparatie de te impiedica sa ajungi? 8-}

N am venit la intalniri pt k am fost plecata la constanta doar nu era sa stau la casa poporului de 1 mai si logic k necesita reparatie ....kand o s`o lovesti si tu pe a ta o sa vezi si tu cum e

05 Mai 2008, 13:27

$1 scrie:$2mi pare rau de masinuta ta, bine, insa, ca nu a fost mai rau, cu victime sau cine stie. cred ca a fost un facut, ca si pe mine m-a tzucat un nene cu un AMG in spate, cu 80. noroc ca a tras de volan stanga, ca de nu, praf ma facea. tot de 1 mai, pe soseaua spre mangalia.
hai, nasul sus, ca se indreapta. zi doamne ajuta ca n-a fost mai rau!

Draga mea asa am gasit o in parcare nu am lovit pe nimeni in trafic ....masina statea pe loc ...numai k un idiot n a avut okelarii la el sa vada cum se parcheaza

05 Mai 2008, 13:33

daniela1986, cred ca zuza vb cu cartoon :)

05 Mai 2008, 13:43

1 mai este o zi plina de ghinion pentru Buburuze.
Zuza, imi pare rau sa aud ca si tu ai avut accident.

05 Mai 2008, 15:24

$1 scrie:$2 Mai la mare, o amintire de ne uitat, sau cel putin pentru mine.
De ce spun asta? Pozele or sa va lamureasca.
Eu m-am oprit in Focusulu unui coforumist, doar cat sa imi zgarii putin bara si capota, dar din spate a venit un Clio (taxi) care a intrat in mine cu 80.
http://www.flickr.com/photos/cart00n/se ... 207197237/

Off nu puteam sa fiu eu ala din fata ta 8-} ....lasa ca masina se repara, bine ca nu ai patit tu ceva...

05 Mai 2008, 15:32

Deci la un impact de 80km/h masina este intr-o stare extraordinar de buna, sincer. Cel care mi-a facut Casco, cand a auzit cu cat a intrat in mine Clio si ca noi nu am patit nimic, era uimit.
Mario daca vrei masina este in curte la romcar.

05 Mai 2008, 15:34

$1 scrie:$2eci la un impact de 80km/h masina este intr-o stare extraordinar de buna, sincer. Cel care mi-a facut Casco, cand a auzit cu cat a intrat in mine Clio si ca noi nu am patit nimic, era uimit.
Mario daca vrei masina este in curte la romcar.

Ce sa fac eu cu masina??? ideea era sa fiu eu "colegul" din fata ta :D

05 Mai 2008, 15:54

cart00n, imi pare rau pentru patania ta :(

Am fost putin in zona Pta Presei - Arcul de Triumf in aceeasi zi, si am vazut 2 accidente (unul intamplat real-time si altul ceva mai devreme) :|

05 Mai 2008, 16:47

kam urat dar bine k nu a fost mai rau...:(

05 Mai 2008, 17:56

M-am intalnit acum cu cel din Clio sa iau copia dupa RCA. Nu avea nici o treaba, radea... (asa e cand nu e masina ta si ti se rupe) Cica aveam 80-90 cand a intrat in mine si 120 pe pod, ca il depasea pe unul cu un Logan. Si eu care mergea cu 60 pe pod pentru ca am vazut ca era coloana.
Mda, no comment.

05 Mai 2008, 19:40

$1 scrie:$2-am intalnit acum cu cel din Clio sa iau copia dupa RCA. Nu avea nici o treaba, radea... (asa e cand nu e masina ta si ti se rupe) Cica aveam 80-90 cand a intrat in mine si 120 pe pod, ca il depasea pe unul cu un Logan. Si eu care mergea cu 60 pe pod pentru ca am vazut ca era coloana.
Mda, no comment.

Stai linistit ca se strange latul... In cativa ani va plati o poala de bani la CASCO cu antecedentele lui... :D

05 Mai 2008, 22:12

@cart00n ma doare sufletu :(( , imi pare rau de patania ta.

05 Mai 2008, 23:36

devine interesant...se iau fetele cu vorba....pfiuuu...
Daniela , avand in vedere marile pagube pe care le are masina ta, ma ofer sa te taximetrez la toate intalnirile care se vor efectua in intervalul de timp pana iti vei repara masina. Dar tu nu ai CASCO? ? ?

Zuza ai o masina rea de tot daca te-ai luat la tranta cu un AMG... :) sa zic "la mai mare"? :) glumeam...la mai deloc...

Cat despre Cartoon, naspa accidentu`, naspa situatia...dar ai mai fost la mare dupa intamplare? eu ma duceam...numa la ambitie...si faceam si autostopu`...doar doar se nimerea vreun coforumist pe-acolo...
Răspunde