Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Este sau nu radar pe bd-ul Kiseleff?

11 Mai 2008, 08:31

Deschid acest topic pt ca de apoximativ 1 luna de cate ori trec pe Kiseleff imi caraie detectorul in draci!!! Sunt singurul care a observat ??!!

Re: Este sau nu radar pe bd-ul Kiselev?

11 Mai 2008, 08:41

am observat si eu. pe toata lungimea bulevardului are semnal. de la arcul de triumf pina aproape de piata victoriei. nu stiu ce este. semnalul variaza. ba mai puternic ba mai slab.
Ultima oară modificat de muzica9 pe 11 Mai 2008, 08:55, modificat 1 dată în total.

Re: Este sau nu radar pe bd-ul Kiseleff?

11 Mai 2008, 08:52

Au / aveau obiceiul sa planteze o masina intr-o parcare pe dreapta (cum vii dinspre Arc spre centru), printre alte masini. O zona numai buna pentru vanatoare. Nu trec des pe acolo deci nu stiu sa descriu corect. Si mie imi caraie detectorul.

11 Mai 2008, 10:29

Si eu am mers recent pe Kiseleff de la Arc pana la Victoriei si aveam semnal 4-5 liniute.. Curios, ca nu vazusem niciun radar.

11 Mai 2008, 10:36

so... ce este? :-??

11 Mai 2008, 10:37

=)) =)) =))
Ambasada Rusiei, Resedinta Ambasadorului SUA si alte puncte strategice ce se afla pe acel traseu nu v-au dat de gandit ca ar putea fi motivul pt care va avertiza detectorul?
La cata tehnologie zace pe acolo sigur asta este motivul ;)

11 Mai 2008, 10:38

$1 scrie:$2)) =)) =))
Ambasada Rusiei, Resedinta Ambasadorului SUA si alte puncte strategice ce se afla pe acel traseu nu v-au dat de gandit ca ar putea fi motivul pt care va avertiza detectorul?
La cata tehnologie zace pe acolo sigur asta este motivul ;)

pina acum 2 sapt nu pateam. acu am semnal aproape maximum de la arc si pina la piata.

11 Mai 2008, 10:43

Am fost de dimineață cu noul meu beltronics 955 și nu a prins nimic pe Kiseleff. Probabil e oprit în we :D

11 Mai 2008, 10:47

$1 scrie:$2m fost de dimineață cu noul meu beltronics 955 și nu a prins nimic pe Kiseleff. Probabil e oprit în we :D

nope! mere si in week-end. e 955 defect. ;)

11 Mai 2008, 11:37

Deci io până la Arcul de triumf nu prind nimic.

De la Arcul de Triumf și până la Victoriei e un radar fix în prima intersecție pe dreapta cum vii de la Arc(un bulb cu cameră) și la a doua intersecție nu am văzut radar dar face ca toate cele și acolo(probabil o ambasadă).

LE: S-au mai sesizat și alții.

11 Mai 2008, 12:53

Nu inteleg de ce ar avea ambasadele aparate radar... Semnalul nu e semnal fals de usi electrice sau alte dracii, e semnal de radar, care creste pe masura ce te apropii.

11 Mai 2008, 13:45

cine a zis ca au aparate radar!? or avea diferite sisteme de interceptie sau mai stiu eu ce bruiaj pe care detectorul il confunda cu unul de radar... era o opinie... e posibil de asemenea sa se fi montat si pe acolo un radar cum s-au mai montat si prin alte parti :-S

11 Mai 2008, 14:36

Pe timpul summit-ului s-au adus enorm de multe sisteme de bruiaj, receptie etc, si nu am avut astfel de semnale. De aia intrebam. Daca aveti curiozitatea, opriti-va acolo si cred ca o sa zariti si masina cu radar :D

11 Mai 2008, 15:14

Poate este semnal fals de la altceva decat un radar. Cum usile automate care lucreaza cu unde de anumite fracvente sunt detectate de detector de ce nu ar fi si altceva. Pe langa asta, detectoarele cu mai multe benzi prin un spectru mai mare de frecvente...
Offtopic, eu am patit in Italia pe o autostrada sa-mi bazaie detectorul zeci de km, si nu era nici o masina in fata sau in spate.
Pentru soferii cu rutina prin Bucuresti este mai mult decat obisnuinta pe bucata aia intre arc si piata victoriei sa fie radar. Eu pe acolo merg din principiu cu 60 chiar daca e 2 noaptea.

11 Mai 2008, 15:24

Ia puneti voi o harta sa vad exact locatia, ca tot sunt pieton si poate ies la o plimbare.
BTW, o harta cu toate radarele din bucuresti ar fi utila ;).

11 Mai 2008, 16:00

http://www.piticu.ro/2008/04/11/radare- ... index.html

11 Mai 2008, 16:01

$1 scrie:$2BTW, o harta cu toate radarele din bucuresti ar fi utila ;).

viewtopic.php?f=17&t=15085&start=20

11 Mai 2008, 16:17

Ok, dar nu am gps, so o harta 2d cred ca ar fi mai utila :)

11 Mai 2008, 20:12

$1 scrie:$2ttp://www.piticu.ro/2008/04/11/radare-fixe-si-pe-kiseleff/index.html

Linkul a mai fost :p
E cam greu cu harta 2d cart00n.

11 Mai 2008, 22:43

Eu am lucrat un an si ceva pe Kiseleff si nu am vazut decat masina de pulitie cu radar dar foarte rar. De obicei merg cu viteza pe acolo dar nu am primit nimic acasa si nici nu m-a oprit vreun domn militean.

12 Mai 2008, 06:46

Chiar voiam si eu sa zic de chestiile astea...
Am fost acum vreo saptamana seara tarziu la munca si m-am intors dupa 3:00 AM. Luasem detectorul mai mult la misto, dar la intoarcere (de la Piata Presei) cred ca am ascultat mai mult caraitul lui decat muzica. :(
So:
- radar intre Piata Presei si Arcul de Triumf (la dus nu a carait deloc :D )
- pe Kiseleff - semnal aproape full pe toata distanta (cel mai tare a fost in dreptul ultimei "degajari" inainte de Piata Victoriei)
Mie imi suna a detector cu camera (probabil avand in vedere zona vor sa evite cursele de masini...).
- cand am intrat in pasajul de la Muncii incepe avertizarea, la iesire suna mai tare... Erau baietii in dreptul bisericii catolice, cu radarul indreptat catre Baba Novac.
Aaaa... Sa nu uit: la dus, intre Lizeanu si spitalul Colentina iar era un radar si opreau si masinile.

12 Mai 2008, 20:50

http://74.125.39.104/search?q=cache:Afp ... =clnk&cd=9

interesant.

29 Oct 2009, 20:09

Nu am mai fost de mult,dar parca pe Kiseleff nu era chestia aia care iti spunea viteza pe benzile alea din centru.Nu are legatura?

30 Oct 2009, 09:48

Este radar fix pus deasupra la penultimul semafor (daca nu ma insel) inainte de piata victoriei
Răspunde