04 Iun 2008, 20:09
04 Iun 2008, 20:24
04 Iun 2008, 20:31
04 Iun 2008, 20:48
04 Iun 2008, 21:12
$1 scrie:$2ricum, daca te roade sufletul ca el a comis-o si tu platesti...vor mai fi ocazii sa-i intorci serviciul(se cheama nu te supara frate
)
$1 scrie:$2.imi pare rau pt. incident, am patit si eu unul asemanator, vezi topicul
$1 scrie:$2.ai obsevat pe bandoul lui vreo urma de zgarietura ? intreb pt. ca la tine se vad urme de cauciuc de bandou lateral si cei aprox. 10 cm aratati de ruleta pot fi o mare coincidenta...
$1 scrie:$2.zgarieturile tale sunt clare, "vii" (ca sa zic asa), ori ale lui nu par la fel, sunt mai mult niste stersaturi-sa fie de vina calitatea pozei facuta de tine ?
$1 scrie:$2.daca ar fi parcat lateral cu spatele si ar fi dat peste tine, cel mai probabil te-ar fi atins cu partea lui stanga pe dreapta ta, dar IN SPATE si nu in fata
$1 scrie:$2.in ultima instanta, ai avut o discutie cu personajul ? v-ati vazut macar ? ce zice ?
05 Iun 2008, 10:48
05 Iun 2008, 22:48
06 Iun 2008, 09:19
$1 scrie:$2oate Mondeo meu are magnet la soferi priceputi sau batuti in cap dar povestea lui e mai aparte
Am cumparat acum mai bine de 4 ani masina, foarte frumoasa era (si este)
Nu trecuse o luna de cand o aveam...gasesc spoilerul spate frecat bine pe partea dreapta si cu clemele de sub capota rupte;
Dupa cateva luni gasesc spoilerul ciupit langa carligul (cum a reusit "priceputul" chiar ca nu stiu);
Urmeaza apoi portiera stg. spate (infundata putin);
Spoilerul spate de data aceasta pe partea stanga;
Usa dreapta era zgariata putin de cand am luat masina...la insistentele unor prieteni (tinichigiu si vopsitor) am duso la reparat. Am revopsit spoilerele, usile spate.
Dupa 3 sapt. vine un vecin si-si descarca mobila dintr-o duba, bineinteles ca una dintre usi fix in portiera mea proaspat vopsita a deschiso...nici in ziua de azi nu a platit paguba (nereparata inca fiindca nu e foarte vizibila). Se pare ca trebuie sa-l iau la intrebari fiindca se face ca uita, daca nu ar avea de unde nu as mai zice nimic.
Nu trec inca 6 luni si vine unu cu un Caddy de firma si intra in spoilerul din fata pe care-l crapa...
Toate cele de mai sus au fost cu autor necunoscut (inafara de cea de la spoilerul fata)...e la moda la noi chestia asta. Daca ai gresit macar sa ai bunul simt sa recunosti. Educatia (rutiera si nu numai) lasa foarte mult de dorit.
Sa traiansca asigurarea CASCO...ce altceva pot spune??
07 Iun 2008, 19:21
10 Iun 2008, 17:05
16 Iun 2008, 11:11