Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

legat de .. aparatori noroi...

17 Iun 2006, 22:36

Am luat cumva .. ideea din topicul de la Fiesta si l-am pus aici pentru ca nu am reusit sa fac nimik.
Am contactat online nenea sau tanti de la firma aia de pe net, si n-am primit nici un raspuns.
Adresa e asta:
S.C. CRIDEM IMPEX S.R.L.

3700 Oradea,
str. Caisilor 1/C

Pana la urma fac un apel la OctavianC: ne poti ajuta cumva?? adica ei nici macar nu au raspuns. sa spuna daca trimit sau nu prin posta, daca nu putem cauta o alta metoda, nu??
La un moment dat ma gandeam sa trimit banii lui Octavian si daca vrea sa ma ajute, ok!
Veniti cu o alta idee, ca eu CHIAR VREAU aparatori de noroi. Cel putin dau cateva sute de mii si nu MILIOANE.

Bafta

18 Iun 2006, 01:36

va ajut cu cea mai mare placere. Cridem e la 300 m de mine :). Merg in cursul zilei de luni ca sa intreb de aparatori. Dati-mi detalii.

cateva detalii...

18 Iun 2006, 12:12

Uite un link mai jos.
http://www.accesorii-auto.ro/?lstpage=s ... de5623c3d2

Masina mea e un Focus Turnier 2003 si ma intereseaza 2 seturi de aparatori (universale ca in poza), adica patru bucati, ca vin 2 per set.
Si sa spui cum vrei banii.. eu ii pot trimite pe card... cea mai simpla varianta. Sau posta.

Raman DATOR.

PS Am niste prieteni prin Oradea, dar acum sunt cu serviciul prin Pitesti... si nici nu stiu cand ajung pe-acasa.

18 Iun 2006, 22:01

vreau si eu 2 seturi..unul pt. fata altul la spate...sa scrie ford pe ele, ca in poza. Daca esti amabil, ca rezolvam cu banii

19 Iun 2006, 06:49

aparatori ca cele din link am vazut in targ, in vitan, deci verificati pe la magazinele de piese auto locale, poate nu-i nevoie sa va complicati cu posta

buna idee...

19 Iun 2006, 10:30

$1 scrie:$2paratori ca cele din link am vazut in targ, in vitan, deci verificati pe la magazinele de piese auto locale, poate nu-i nevoie sa va complicati cu posta

Buna idee.. desi prim magazile pe-aici m-am uitat si n-am vazu nimic. oricum am sa mai arunc un ochi.... ca sa fiu sigur.
merci

19 Iun 2006, 10:51

sa imi spuneti cand vreti sigur. Merg astazi pana la cridem sa vad ce si cum, daca au pe stoc. Pe card va fi cel mai bine.

19 Iun 2006, 15:25

am fost la cridem, aparatorile cu 20 ron sunt universale dar care sunt inscriptionate ....cu ford nu au acuma inscriptii. Aparatori originale erau doar de mondeo.....erau la 110 ron....sincer aparatorile universale sunt cam urate.......asemanatoare cu cele de dacie antice :D

19 Iun 2006, 20:48

da si tu adresa completa si explica putin pe unde vine ca vreau sa ajung si eu acolo

19 Iun 2006, 21:15

la cridem?......... oradea.....:)) este pe strada Gen Magheru, cum vii de la hotel Continental spre Magazinul Crisul, la jumateatea distantei dintre cele 2.......este singura cladire integral din sticla pe partea dreapta....nu ai cum sa ratezi, este singura cladire moderna de pe toata soseaua.
Răspunde