Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Caut un show room - Valcea

08 Iul 2008, 12:43

Dragi valceni,

Am inteles de la un client de-al meu, ca exist in Valcea un dealer ford, care primeste ca avans masina ta veche ford, si iti da alta noua, evident ford.

Nici clientul meu nu stia cum se numeste firma, nici pe net un am gasit ceva care sa ma lamureasca, asa ca va cer voua ajutorul. Cum se numeste acest dealer?

Multumesc!

Re: Caut un show room - Valcea

08 Iul 2008, 12:49

Zic si eu, nu dati cu parul - incearca sa suni la Romcar ?

$1 scrie:$2omcar este reprezentantul Ford pentru Romania. Va rugam sa ne contactati la adresa Calea Giulesti nr. 6-8, sector 6 sau la numarul de telefon: 021.311.39.99 / fax: 021.311.36.66.

08 Iul 2008, 12:53

romcar ii recomanda pe primexprod (VL), care nu stiu nimic de ceea ce ii intrebam eu la telefon

08 Iul 2008, 13:12

$1 scrie:$2rimeste ca avans masina ta veche ford, si iti da alta noua, evident ford.

Deci ceea ce cauti tu se numeste buy-back in termeni "tehnici" :)

08 Iul 2008, 13:24

da stiam ... dar mi s-a facut obervatie ( nu pe forum e adevarat) ca folosesc prea multe cuvinte in engleza, ... si acum incerc sa caut corespondenti in limba romana pentru orice (desi de multe ori suna urat ).

08 Iul 2008, 14:07

Primexprod

Showroom
Str.Calea Bucuresti, nr.70, Ramnicu Valcea, jud.Valcea
Tel: 0250.730.013
Fax: 0250.702.972

Service
Calea Bucuresti nr. 70, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea
Tel: 0250.730.013
Fax: 0250.702.972

E-mail: ford.valcea@primexprod.ro
Website: http://www.ford.primexprod.ro
Datele sunt luate din site-ul Ford Romania. Dar e posibil ca nu toti dealerii Ford sa participe la programul buy-back.

08 Iul 2008, 14:36

Ti-a dat danim toata documentatia necesara! =D>
http://www.primexprod.ro/

Le. Sa stii ca sunt destul de "reci" in relatiile cu clientii persoane fizice si publicul. Se bazeaza mai mult pe relatia cu societati comerciale.

08 Iul 2008, 15:10

pai eu am sunat la astia si mi-au zis ca nu participa la programul asta, scrisem in postul 3.

08 Iul 2008, 15:29

da' de ce vrei neaparat in vilcea?

08 Iul 2008, 15:37

si bdt face smecherii dastea dar iti subevalueaza masina ca oricare alta firma care se ocupa cu asa ceva

08 Iul 2008, 15:38

amanunte despre actiunea respectiva (vehicule scoase din uz, nu buy-back) gasiti aici :
http://www.ford.ro/index,85

Lista operatorilor autorizati sa faca asta, in fisierul atasat (in valcea sunt 2 : romrecycling si remat holding)

08 Iul 2008, 16:16

$1 scrie:$2manunte despre actiunea respectiva (vehicule scoase din uz, nu buy-back) gasiti aici :
http://www.ford.ro/index,85

Lista operatorilor autorizati sa faca asta, in fisierul atasat (in valcea sunt 2 : romrecycling si remat holding)

Una si aceeasi firma. Tatal si fiul sunt sefii.

08 Iul 2008, 16:18

Asta seamana cu programul "Rabla" . Dar nu cred ca e ceea ce vrea oana, remat-ul nu cred ca ii da cat valoreaza masina. Adica vrei sa o dai ca second-hand, nu ca fier vechi, nu?

08 Iul 2008, 16:32

Asa e. Remat Valcea are doar programul "Rabla". Adica duci o caruta (a se citi masina mai veche de 12 ani parca) si iti da pe ea de la 3.000 RON pana la 6.000 RON, depinde de dealer-ul cu care are contract. Nu are nici o legatura cu ce cauta Oana.
Si nu cred ca Primexprod face buy - back. Iar daca ar face-o, nu cred ca ti-ai da masina la pretul oferit de ei. Iesi mult mai bine daca te duci cu ea in Vitan la samsari, apoi sa dai avans cat ai luat pe masina. Parerea mea.

08 Iul 2008, 18:20

mda, am mai multe idei si acum sunt in perioada de prospectare, si pun intrebari ca sa vad cum ies mai bine (sa nu mai iau teapa :D )

08 Iul 2008, 19:41

Eu am luat teapa cu samsarii cand am vandut o masina, n-a venit cu actele vizate sa scot masina de la impozit.
Nici in zi de azi nu inteleg cum a inmatriculat-o noul proprietar.
Deci masina era inmatriculata in doua judete simultan - Caras si Timis !

Pana la urma am avut totusi noroc cu bunavointa noului proprietar si am scos-o.

Asa ca la urmatoarea masina, daca o sa-mi permit un C-Max nou, o sa dau Fiesta la buy-back chit ca imi da pe ea cu 1500 EUR mai putin ca in piata.

Daca nu-mi permit masina noua, o sa apelez la ceva de genul Tiriac Auto Rulate, tot pe principiul buy-back.

08 Iul 2008, 20:06

apropo de tiriac autorulate, ati vazut reclama? Duce tipul un ford si pleaca cu un Chevrolet.

De ce imi fac eu probleme cu buy back-ul? pentru ca masina nu este in cea mai buna forma, si nu stiu daca mi-o vor accepta ... daca o vand in vitan, o sa ma gandesc mereu la viitorul proprietar ca l-am pacalit ... dar daca bag bani in reparatii, nu voi reusi sa scot banii bagati.

08 Iul 2008, 21:14

la primexprod valcea fac buy back doar daca e interesat patronul. Mie de exemplu mi-ar fi luat la buy back STul dar cred ca depinde de ce vrea the boss...

08 Iul 2008, 21:39

sigur e vorba de un dealer ford?
in valcea mi se pare ca exista un Welt Auto, un soi de AAA cu alt nume.

08 Iul 2008, 21:45

mie asa mi-a zis clientul asta, e posibil sa nu fie dealer dar sa se fi exprimat el asa. o a ma interesez si la Welt Auto, merci!

08 Iul 2008, 23:04

da e dealer ford. Primexprod.

Weltauto este un fel de AAA al grupului Porsche, dar sunt mai seriosi decat AAA. Cumpara decat masini super ok dar nu ofera preturi bune.

09 Iul 2008, 08:47

de fapt, intrebarea era catre wanna, daca e sigura ca "dealerul" de care i-a vorbit clientul este chiar dealer ford autorizat :)

stiu pe cineva care si-a luat masina de la Weltauto si a avut numai probleme cu ea (masina fusese lovita si reparata prost).
Răspunde