BCR Asigurari - asigurari low cost, servicii low cost, angajati low costAcum vreo trei saptamani am avut un mic accident.
Am oprit la o trecere de pietoni si un baiat a venit si m-a impins un pic mai in fata. Din nefericire pentru mine omu avea asigurare la BCR Asigurari.
Am fost la constatare la biroul din Calea Vitan si a doua zi am dus masina la Romcar.
La reconstatare oamenii de la bcr (nu merita efortul sa scriu cu litere mari) au intarziat doar doua zile.
Dupa reconstatare aceasi oameni trebuiau sa aprobe dosarul final de reconstatare, adica Romcar sa trimita la ei si ei sa aprobe. Imbarligata rau treaba!
Numai ca omu de la bcr intra in concediu si ma trezesc dupa doua saptamani ca masina era gata si nu era apobat dosarul de reconstatare si ca urmare Romcar nu putea sa trimita devizul.
Am incercat sa iau legatura cu meseriasii de la bcr si mai sus de secretara nu am ajuns la nimeni, nici pe fix nici pe mobil.
M-a anuntat secretara ca agentu meu este in concediu si ei nu au acces la calculatorul lui. Tare explicatia, nu am ce zice!
Asa ca am facut o prima reclamatie la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
Ca urmare Romcar a primit apobarea finala pentru dosarul de reconstatare si a putut sa dea drumu la deviz, dar si o amenintare din partea profesionistului care a sunat de la bcr ca va da drumu la acceptul de plata cand o sa vrea el pentru ca s-a facut reclamatie.
Si daca am vazut ca a mers cu reclamatia i-am lasta doua zile sa vad ce fac si a treia zi le-am facut o alta reclamatie pentru ca intarzie sa dea acordul de plata. Si surpriza... a doua zi au dat si acordul de plata.
Nu am spus ca masina era gata de o saptamana. Reparatia masinii a durat o saptamana si un pic, de restul pana la 3 saptamani au avut grija profesionistii de la bcr. Au incercat sa-mi spuna ca din cauza servuce-ului s-a intarziat, dar nu au nimerit omu.
Nu stiu daca la mine a fost coincidenta sau chiar conteaza reclamatiile, dar va sfatuiesc si pe voi sa incercati.
Ca o concluzie (am scris mult si unii poate se plictisesc citind) daca aveti probleme cu un asigurator intrati la CSA pe site
http://www.csa-isc.ro/ si faceti o reclamatie ca poate o sa functioneze si la voi.