Salve, Cristi!
Periile rotative de care stiu eu sunt vis-a-vis de McDonald's raportat la Calea Bucuresti, adica pe coltul care se continua cu hypermarket-urile cele multe (Carrefour, Metro, Selgros, etc). E o benzinarie mare acolo (cred ca MOL, dar nu sunt sigur), si in spatele ei (spre blocurile de pe Uranus) e spalatoria.
Multam de indicatie, stiu unde e strada Traian (pe acolo se intra pe vremea mea la caminul de eleve al Liceului Sanitar...

), dar n-am mai trecut pe-acolo de-un veac, asa ca spalatoriile (mai recente, presupun...) nu le cunosc, dar nu pot fi greu de dibuit.
Eu ajung in BV undeva pe la 4-5-6PM -- depinde de ora la care reusesc sa ma pun in miscare si cat de aglomerate vor fi drumurie mare-capitala si apoi capitala-munte. De fapt, de-asta fac sambata dupa-amiaza drumul asta (presupun ca cei ce merg la mare/munte au facut-o deja vineri seara sau sambata pana-n pranz, iar cei ce iau cale inversa o vor face de-abia duminica).
Inca o data multumiri pt ajutor, daca nu erai tu se pare ca as fi fost in copac (banuiesc ca Dragos schimba scutece in draci in ultima vreme

)!
Toate cele bune!!!