Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

cazare iasi-need help

25 Sep 2008, 21:14

salut! am luat o tzeapa de la cineva si am ramas pe drumuri. pe scurt, caut chirie sau gazda in iasi. sunt student la UAIC la info in anu 2. multumesc

Re: cazare iasi-need help

25 Sep 2008, 22:59

salut..imi pare rau de cele auzite ...da cum de ai luat teapa????...te-as ajuta eu cu cea mai mare placere dar stau intr-un apart cu o cam-garsoniera conf I(asa se numesc in iasi) cu inca un coleg...in plus tre sa mai vina sa stea la noi un coleg de clasa care nu a prins camera la camin si vrea sa rezolve..ceva si dureaza cam vreo 2,3 sapt....
-de ce nu cauti in camin?poti sa o rezolvi cu un vreun administrator-in caz de vrei sa sta in camin(mie unu nu-mi place,nu mai e viata de student de acuma ceva in anii in urma)
-esti la UAIC??acolo sunt si eu Relatii si Afaceri Internationale-trec anul 3-poate ne vedem prin facult,iar daca aud ceva iti spun.(eventual lasi un PM)

Re: cazare iasi-need help

26 Sep 2008, 00:27

la camin am stat anu trecut si nu a fost prea fain, iar acu e cam tarziu. cum mi-am luat tzeapa?? m-am bazat pe un prieten k ia el in chirie un ap si el la randul lui s-a luat dupa altu si asa am ramas cu mana-n fund :( . dupa cum stii acum sunt niste preturi de te doare capu. nu e vorba de chirie ci de avansurile care le cer(6luni,12luni+garantie), sincer nu cred k sunt pe treaba lor. cum naiba sa ceri la un student 12 luni avans??!!??!? solutia mea finala este sa caut o gazda pana se mai calmeaza astia cu preturile lor. oricum multumesc mult si cine stie poate ne intalnim pe acolo. mai vorbim. toate cele bune
Răspunde