Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Se lipesc femeile de mine ....

09 Oct 2008, 12:06

Se lipesc femeile de mine ...pacat ca pana la mine se lipesc de masina :(

astazi eram in intersectia Petre Ispirescu cu Antiaeriana ...paralel cu mine o donshoara (nu blonda) se opreste cardul infernal de masini si ne lasa sa trecam ,in momentul respectiv donshoara bracheaza maxim dreapta si pleaca .....de aici va dati si voi seama ..cum se vede si in poze :( .....
Fişiere ataşate
3.jpg
1.jpg

Re: Se lipesc femeile de mine ....

09 Oct 2008, 12:30

$1 scrie:$2e lipesc femeile de mine ...pacat ca pana la mine se lipesc de masina :(

astazi eram in intersectia Petre Ispirescu cu Antiaeriana ...paralel cu mine o donshoara (nu blonda) se opreste cardul infernal de masini si ne lasa sa trecam ,in momentul respectiv donshoara bracheaza maxim dreapta si pleaca .....de aici va dati si voi seama ..cum se vede si in poze :( .....

naspa. mai dai 3 ciocane la aripa aia ca sa nu iti dea reparare la aripa. :|

09 Oct 2008, 12:33

Ghinionul tau...
Era sa o patest asemenea pe pod la Bricostore Baneasa, ieri, noroc ca am vazut in ultima clipa ca era la volan o domnisoara (parul lung vopsit) care mai si vorbea la telefon (combinatie foarte periculoasa la femei). Voia sa schimbe banda fara semnal.

09 Oct 2008, 13:01

$1 scrie:$2
naspa. mai dai 3 ciocane la aripa aia ca sa nu iti dea reparare la aripa. :|

la asta ma gandeam si eu ..poate imi fac astia figuri si imi dau aripa de indreptat

09 Oct 2008, 15:53

In afara de parerile de rau sincere, o intrebare: rezolvi pe RCA-ul ei sau "te-au lovit gunoierii in parcare" ?

09 Oct 2008, 16:10

$1 scrie:$2n afara de parerile de rau sincere, o intrebare: rezolvi pe RCA-ul ei sau "te-au lovit gunoierii in parcare" ?

Pe rca-ul ei ,cu regres ca sa nu fiu nevoit sa platesc fransiza de 100 eur

09 Oct 2008, 16:29

Imi pare rau de masina. Sincer, la cum arata aripa in momentul asta nu exista decat o varianta - reparatia.

09 Oct 2008, 16:54

Depinde de asigurare,dar ca sa fi sigur mai bine ii dai un picior.
Ca fapt divers mie mi-au dat inlocuire la asa ceva:
Fişiere ataşate
DSC00020.JPG

09 Oct 2008, 17:32

Tomcat, te-a sifonat destul de nasol :-S macar era dragutza? ;)
Cre ca's chior rau de tot....m-am holbat vreo 5 minute la poza lui Boogy sa-mi dau seama despre ce inlocuire e vorba :-"

09 Oct 2008, 17:40

Iluzie optica. :) Portiera din spate infundata.

09 Oct 2008, 17:41

$1 scrie:$2Cre ca's chior rau de tot....m-am holbat vreo 5 minute la poza lui Boogy sa-mi dau seama despre ce inlocuire e vorba :-"

:)) este vb de avarie. la constatare i-au trecut pe nota, elementul de inlocuit.

09 Oct 2008, 19:32

$1 scrie:$2.................
Cre ca's chior rau de tot....m-am holbat vreo 5 minute la poza lui Boogy sa-mi dau seama despre ce inlocuire e vorba :-"

si eu...da' pana la urma mi-am dat seama =)) #:-S
Fişiere ataşate
DSC00020-1.JPG

09 Oct 2008, 20:28

Asa e mai bine? Este vorba de usa,am bagat oamenii din dubii degeaba:))
Fişiere ataşate
DSC00021.JPG

09 Oct 2008, 20:33

@Boogy: stai linistit, eu am glumit, vazusem portiera indoita...
recunosc, nu chiar din prima, dar o vazusem ;)

10 Oct 2008, 07:12

Era maritata!?!? Data viitoare ia motorul... :))

Lasand gluma la o parte, pune-o sa iti plateasca fransiza!! Ce mama dracu ... asta e ... daca a avut accident de avion (se uita dupa avioane si a dat in tine) sa puna banu!!

10 Oct 2008, 07:17

$1 scrie:$2ra maritata!?!? Data viitoare ia motorul... :))

Lasand gluma la o parte, pune-o sa iti plateasca fransiza!! Ce mama dracu ... asta e ... daca a avut accident de avion (se uita dupa avioane si a dat in tine) sa puna banu!!

nu man ca fransiza este acoperita tot de societatea ei de asigurari ....sa vad azi ce fac ,ma duc la Alliantz pt constatare .am uitat ieri sa spun ca tipa are RCA la Interamerican ...sper sa nu intampin diverse belele .Am inteles ca sunt cam rai la plata ,tocmai de aia m-am gandit s-o bag pe regres ,in felul asta las cocosii sa se bata .. :D

10 Oct 2008, 10:43

nu se bat..stai linistit... au conventii de compenasare intre ei...

10 Oct 2008, 13:14

gata am terminat ...totul se schimba pe CASCO cu regres la INTERAMERICAN ...intr-o saptamana este gata ..
Răspunde