Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Povestiri de la semafor !

24 Oct 2008, 20:46

"Daca se face si topic cu asta o sa va spun povesti interesante si antrenante de la semafoare."

E un citat dintr-un post al userului nepot, nu e ideea mea. In schimb, mi-a placut subiectul si-am zis sa dam drumul la ceva istorisiri despre ce ni se mai intampla pe la semafoarele la care, din pacate, incepem sa stationam din ce in ce mai mult...
Deci...povesti cu cersetori, spalatori de geamuri, vanzatori ambulanti, politisti din intersectie, ocheade aruncate blondei de la volan de pe banda alaturata, toate acestea si multe altele se pot regasi aici.

Re: Povestiri de la semafor !

24 Oct 2008, 23:32

mda, am vazut eu cum sa uita lumea la niste pasageri dintr-o Fofi care se balansau incontinuu intr-o parte si in alta...cu tot cu masina.
pasagerii eram noi :D:D dar a fost interesanta reactia "publicului" de la semafor =))

25 Oct 2008, 09:53

Pai depinde de semafoare. Cand plec dimineata la serviciu, la semafoarele razoare, favorit, orizont, pot face orice. In curand o sa fac un tuning pe masina, cu niste patratele dialea alb, negru. O sa imi cumpar piese metalice de sah, si poate fac si un joc :))

25 Oct 2008, 10:15

d cele mai multe ori, la semafor observ fetele triste ale oamenilor ... ale corporatistilor care se duc la serviciu la ora 8 dimineata (atunci cind am si io treaba pe la ora aia)

mai vad puzderia de cruciulite atirnate de parbrizul taxiurilor
vad fetele/doamnele in jipane vorbind la telefon, dupa ce mi-au taiat calea
mai vad diversi domni, tot in jipane, mergind relaxati si lasandu-i pe altii sa intre in fata lor, pe banda lor

si, rareori, oameni care "tin ritmul" muzicii din masinile lor, dand din cap sau batand darabana pe volan

25 Oct 2008, 11:13

Eu nu-i bag in seama decat pe cei care se scobesc in nas =))
L-am vazut saptamana asta pe unul era oarecum stresat dupa gesturile necontrolate! A bagat degetelul in ureche "forand" insistent iar apoi cu o viteza surprinzatoare a trecut, cu acelasi degetel, la "forajul" in nas. @-)

25 Oct 2008, 14:07

$1 scrie:$2u nu-i bag in seama decat pe cei care se scobesc in nas =))
L-am vazut saptamana asta pe unul era oarecum stresat dupa gesturile necontrolate! A bagat degetelul in ureche "forand" insistent iar apoi cu o viteza surprinzatoare a trecut, cu acelasi degetel, la "forajul" in nas. @-)

buna asta...si inca nu terminase toate gaurile, nu ?
btw, nu era si cu nevasta ? =))

25 Oct 2008, 14:54

$1 scrie:$2da, am vazut eu cum sa uita lumea la niste pasageri dintr-o Fofi care se balansau incontinuu intr-o parte si in alta...cu tot cu masina.
pasagerii eram noi :D:D dar a fost interesanta reactia "publicului" de la semafor =))

credeam k sunt singurul care face asa :D

cea mai interesanta faza la mine a fost cand m-am uitat la o tipa intr-un Cayenne cum isi aranjeaza oglinda retrovizioare sa se machieze...si a terminat machiajul dar nu a mai pus oglinda in pozitia initiala 8-}

25 Oct 2008, 15:42

$1 scrie:$2una asta...si inca nu terminase toate gaurile, nu ?
btw, nu era si cu nevasta ? =))

asta m-am gandit si eu! ce o urma!? :-O
Era singur dar pe semne strasat :-"

25 Oct 2008, 16:55

Asta cu balansatul la semafor...poti s-o faci si altfel, tragi frana de mana si dai sa pleci...te balansezi, dar l-am vazut pe unu facand asta si cred ca i s-a rupt cablul de frana sau ceva ca s-a infipt in ala din fata lui. :)

Asa...alta poveste de la semafor, ce ma enerveaza cel mai tare e ca ii vad pe aia care nu-s lasati sa spele parbrize cum injura...intr-o seara cu un amic in masina, la semafor la razoare...vine unul, 14-15 ani sa faca geamul. Zic nu, il face si vine la geam la mine sa-mi ceara bani,nu-i dau, imi cere o tig nu-i dau si plec. Cand am plecat de langa el mi-a stropit geamurile laterale si m-a injurat. Am mers frumusel un pic, am intors, am pus masina pe un colt al intersectiei, ne-am dat jos si usor printre masini...il prindem pe asta. Ce mi-a placut la tigan a fost ca nici macar nu l-am prins bine si deja se trantise la pamant urland ca-l omoram...ti se rupea sufletul de mila. De remarcat este ca desi parea ca-l omoram nimeni nu a reactionat, stateau toti frumos in masini si se uitau. In fine, il luam pe sus il ducem la masina si-l punem sa stearga inca o data toate geamurile, sa vezi ce frumos au iesit cand stergea cu tricoul de pe el orice urma de pe masina. :)

26 Oct 2008, 00:28

$1 scrie:$2..

:)) no coment

27 Oct 2008, 11:52

$1 scrie:$2e mi-a placut la tigan a fost ca nici macar nu l-am prins bine si deja se trantise la pamant urland ca-l omoram...ti se rupea sufletul de mila. De remarcat este ca desi parea ca-l omoram nimeni nu a reactionat, stateau toti frumos in masini si se uitau.

Tehnica de supravietuire. E important sa nu te pierzi in astfel de cazuri. Cu cat tipa el mai tare cu atat trebuie sa ii dai mai bine. Daca poti sa ii dai la ficat, sau la stomac, ca atunci o lasa mai moale. :))

27 Oct 2008, 11:57

Aia de la Razoare sunt mai intelegatori. Daca le faci semn nu se baga. Dar sunt unii la semaforul de la Plaza... niste fete de puscariasi... Sunt mereu pusi pe scandal.
Aia trebuie batuti bine nepoate !!!!

27 Oct 2008, 12:13

Va rog sa va abtineti de la sfaturi de genul "da-i la ficat ca doare" sau "da-i tare nepoate". Stiti si de ce, nu e nevoie sa va reamintesc. Nu zic ca unii n-ar merita, dar trebuie sa pastram niste aparente pe un forum public, nu? ;)

27 Oct 2008, 13:42

Sa nu intelegeti gresit, nu i-am dat nici la ficat nici la rinichi. :) Doar l-am luat pe sus sa faca toate geamurile de la masina.
Oricum, am remarcat ceva cu ocazia asta, nici soferii nu se baga, dar nici ”colegii” spalatorilor nu fac nimic, ma asteptam sa inceapa sa faca scandal dar n-a fost cazul.

Bogda1313-ciudat, eu stau la plaza si nu i-am remarcat decat pe cei care vand stergatoare (apropo, unul se uita insistent la stergatoarele mele, sper ca nu-mi punea gand rau la ele ci doar compara datele tehnice cu cele pe care le vindea) si mai e unul schiop care cerseste. Acolo chiar nu mi-as face probleme, las masina acasa si ma intorc linistit sa discutam. :)

Oricum, ar tb sa se faca ceva, sunt extrem de agasanti, vine sa-mi faca geamul, ii zic ca nu si tot insista, vine apoi la geam si incepe: da si mie 1000 lei... si sunt setati pe asta, le zic ca-s nesimiti, le zic ca n-am, mai injur, mai vorbesc frumos...nimic, sunt setati pe ”da si mie...”. Daca vad ca nu le dau incep sa-mi ceara o tigara. A fost tare unul, ii zic ca nu fumez (in timp ce eram cu tigara in mana) si-mi zice: uite pachetul pe scaun! :)
Alta faza, ieseam de la carrefour si mi-a facut geamul la semafor. Cum mancam niste biscuiti (unii deosebiti, cu crema buna) ii dau astuia 2 biscuiti. Mare greseala, se uita la mine si-mi zice: ”ma p.s pe biscuitii tai, nu vreau, da-mi bani!”. I-am dat si eu (carne, cum se zice la mine in spatele blocului)...pentru toata familia. :)

27 Oct 2008, 21:11

KomandantuR, ai dreptate, nu sunt nici eu de acord cu promovarea violentei, dar ce te faci cand un specimen din asta din cauza ca nu i-ai dat mia aia de lei sau tigarea aia, scoate cuiul din buzunar si iti tranteste un stripe pe laterala? Asa a patit un prieten. Este legal ce fac ei acolo. Este moral ce se intampla?
Autoritatile nu-i vad? Politia sta cu radarul la panda sau ma pandeste cand calc linia continua cu juma de roata, dar cand cineva atenteaza la proprietatea mea, cand neregulile astea se petrec sub ochii lor, scuze dar cred ca singura care se mai poate aplica e legea junglei.

28 Oct 2008, 09:58

Pai vezi ca, KomandantuR, nu a zis ca trebuie tolerati toti cersetorii. A zis doar sa nu promovam vilolenta aici "Nu zic ca unii n-ar merita, dar trebuie sa pastram niste aparente pe un forum public, nu?"
Nici autoritatiile nu au ce sa le faca, amenzi le dau degeaba, sa ii aresteze nu pot, sa ii duca undeva, nici atat. Ii mai usuie si ei din intersectiile pe unde trec, si dupa ce pleaca treburile revin la normal.

30 Oct 2008, 19:50

azi am primit o cana inscriptionata cu sigla unui anumit post de radio la semafor :))
era un baietas care dadea la toti cei opriti....nu stiam ce naiba imparte din cutia aia de carton
credeam ca au inceput astia cu pomenile electorale :D

31 Oct 2008, 09:45

Sunteti cazuri fericite! De obicei cand sunt singur in masina imi pun tigarile si telefonul pe scaunul din dreapta sa am acces mai rapid la ele si intr-o zi eram la intersectia de la Baba Novac unde a trebuit sa franez mai puternic ca sa nu trec pe rosu. Moment in care evident tot ce aveam pe scaunul pasagerului a zburat! Mi-am scos centura, m-am aplecat sa le caut prin masina si dupa ce le-am adunat pe toate, ma ridic si imi aprind o tigare! Intorc capul in partea stanga sa ma uit daca am deshis geamul! si in mai putin de 1 secunda am sarit de pe scaunul soferului pe scaunul pasagerului :-O 8-} ...Erau un cersetor murdar, cu parul mare, nebarbierit lipit de masina mea cu o icoana in brate care mi-a strigat " DAAA SII MIEEE"!!! Am crezut ca mor, imi batea inima in gat !! cei care erau intr-o masina care astepta in paralel cu mine si au vazut ce s-a intamplat radeau cu lacrimi!

31 Oct 2008, 09:56

:))) Te-ai speriat rau a?:))
De obicei la semafor cand vin cersatori smd le spun frumos ca n-am sau le dau o tigara,5mii o guma ce am pe acolo.N-am patit niciodata sa ma sperii sau sa intru in conflict cu ei.Nu rezolvati nimic daca va enervati,ba mai mult va faceti rau parerea mea!

31 Oct 2008, 10:10

Eu la semafor ma uit atent (cind am chef) sa vad cit de bine si-a prins aurolacu' piciorul la spate ptr a pare olog - unora le iese, altora mai greu; chiar ieri il urmaream pe unu' cum se apropia de masina, el nu vedea ca ma uit direct la el, se apropie ca milogu' de geamul din dreapta dar cu ochii era tinta la lucrurile din masina, nu m-a privit o secunda in ochi, a scanat instantaneu telefonul (destul de mare si complicat) si hirtiile de pe scaunul din dreapta, apoi bordul si navigatia dupa care a vazut ca nu-i pica nimic si a plecat; mai demult aveam o problema cu unul in intersectie la Piata Dorobanti care arunca cu bobite de arpacas pe capota cica sa-ti mearga bine (era cosar, cred ca vazuse Filantropica); dupa citeva zile ma satur si tip la el ca-mi infunda scurgerile si filtrele cu boabele lui la care el, evident, ma injura; dupa alte citeva zile il vad in "pauza de masa" cum numara un teanc de bani si-l da unor magraoni care oprisera linga el, deci e clar cit cistiga si unde se duceau banii... Romania pitoreasca!

04 Noi 2008, 00:11

eu eram la semafor la izvor, cu geamul deschis, mestecam guma in ST-ul meu facut pe vapor. termin guma, o pun in mana, scot mana pe geam, si incerc sa dau un "carlig" cu ea, adica sa o arunc cu mana stanga peste masina, in iarba dintre sosea si trotuar. nu stiu cum am reusit de mi-a aterizat in jumatea capotei si au inceput niste tipi din masina de langa sa rada de mine si sa imi dea claxoane si sa tipe "super tare!"....bine ca nu aveam sticker

04 Noi 2008, 08:44

$1 scrie:$2.
=)) Asa-ti trebuie daca nu te-ai gandit sa deschizi geamul de pe dreapta si s-o arunci pe acolo :)

04 Noi 2008, 09:22

$1 scrie:$2u eram la semafor la izvor, cu geamul deschis, mestecam guma in ST-ul meu facut pe vapor. termin guma, o pun in mana, scot mana pe geam, si incerc sa dau un "carlig" cu ea, adica sa o arunc cu mana stanga peste masina, in iarba dintre sosea si trotuar. nu stiu cum am reusit de mi-a aterizat in jumatea capotei si au inceput niste tipi din masina de langa sa rada de mine si sa imi dea claxoane si sa tipe "super tare!"....bine ca nu aveam sticker

Morala: nu iti mai arunca "ciunga" pe geam ca nu este frumos! si risti sa te mai faci si de ras! ;)

04 Noi 2008, 18:50

$1 scrie:$2u eram la semafor la izvor, cu geamul deschis, mestecam guma in ST-ul meu facut pe vapor. termin guma, o pun in mana, scot mana pe geam, si incerc sa dau un "carlig" cu ea, adica sa o arunc cu mana stanga peste masina, in iarba dintre sosea si trotuar. nu stiu cum am reusit de mi-a aterizat in jumatea capotei si au inceput niste tipi din masina de langa sa rada de mine si sa imi dea claxoane si sa tipe "super tare!"....bine ca nu aveam sticker

Faza tare...am patit si eu una la fel, in perioada aia incercam sa o conving pe nevasta-mea de importanta respectarii mediului, incepand cu aruncatul gumei pe geamul de la masina. Cel mai convingator moment a fost cand ne apropiam incetisor de un semafor si ea a aruncat guma pe geam. Faza tare a fost ca a nimerit exact pe geamul deschis al unui taximetrist, care cred ca mai avea putin si facea stop cardiac, saracu' nici pas n-a zis. De atunci, guma se colecteaza frumos si se arunca cand oprim masina. Tot e o victorie si asta, nu?

04 Noi 2008, 20:34

$1 scrie:$2 Morala: nu iti mai arunca "ciunga" pe geam ca nu este frumos! si risti sa te mai faci si de ras! ;)

sa stii ca de atunci m-am lecuit :))

10 Noi 2008, 23:11

O faza asemanatoare am patit si eu... eram incepator (prima mie de km) si tocmai treceam peste niste limitatoare de viteza (de le gasesti mai nou pe toate strazile) , eram indecis cu ce treapta de viteze sa trec peste hop ... treapta I sau II si brusc suna telefonul il scot frumos cu mana stanga din buzunar si in loc sa arunc chistocul de la tigara pe geam am aruncat telefonul ... am trecut hopul 8-}

11 Noi 2008, 01:47

Distractiv topicul! Ne mai inveselim si noi putin. Am si eu ceva experiente traite prin semafaoare si am sa va spun vreo cateva si eventual pe masura ce-mi mai aduc aminte.... si altele:
Una in care am facut-o chiar eu de oaie; aveam un soare foarte puternic din fata, parbrizul inca nu se terminase bine de dejivrat si eu eram deja la semafor, bineinteles foarte grabit. Vazand ca-i rosu franez si franez, incet si linistit, si-mi aduc aminte ca-mi trebuie si detectorul pt radare din torpedou...... ma reped dupa el, dar masina inca nu se oprise definitiv, asa ca am intrat cu o viteza de 1-2Km/h in fundul unei dacii. De patit nu a patit nimeni nimic, numai ca speriatura a fost mare siii, si mai mare pt mine a fost rusinea. Am coborat rosu ca racul din masina, si m-am scuzat.

Alta faza frumoasa in fata mea cu unu prin Bucuresti care spala parbrize.
Deci unu un fata cu o masina suparata (gen cerculete) oprit la semafor in fata mea. Balaurul cand il vede.... pe el si pe mama lui ca ala are bani si insista sa-i spele parbrizul. Tipul de la volan (unu asa la vreo 2m fara cap) nu si nu. Balaurul nu asculta si se apuca de treaba.
Soferul incepe sa vorbeasca cu cel din dreapata lui aparent fara sa-l bage pe balaur in seama, dar in timpul asta geamul din stanga se deschidea si fara sa intoarca privirea de la cel din dreapta, ma cand m-i ti-l insfaca pe balaur de guler si-l trage cu fata de parbrizul masinii de la facut cu mutra afis pe parbriz, apoi il dezlipesti si-i spune balaurului:
-Ei vezi! Acum chiar ca e murdar si trebuie spalat!
Nu ma intrebati ce s-a intamplat mai departe ca eu am lesinat de ras in masina.

O alta intamplare:
La un semafor de cale ferata (nu stiu daca se pune) au vrut sa ma faca baietii.
Deci stateam linistit la o cale ferata, undeva in camp, cand un drac cu un bidon in mana in partea stanga la mine daca nu-i dau si lui niste motorina. Ii tot explic ca, chiar daca-s vrea nu am cum, cand un altul deschide usa din dreapta si incepe si el sa cerseasca. De fapt el atentase la telefoanele care le aveam pe scaunul din dreapta. In acelas timp si cel din stanga deschide usa si continua cu cersitul, ca nu stiai la care sa fii atent, stanga.... dreapta. Norocul mare al meu a fost ca in momentul cand cel din dreapta a deschis usa, am pus mana imediat pe telefoane si apoi in urmatoarea secunda, scos centura, coborat din masina si fugareala la ei.
Am scapat tura aia, dar de atunci numai cu masina inchisa merg.

11 Noi 2008, 19:33

@valiinves: se pun si alea de la trecerile de cale ferata, se intampla destule minuni si pe-acolo...vezi, d'aia e bine sa blochezi portierele :)

13 Noi 2008, 00:24

Cea mai frumoasa treaba care mi s-a intamplat a fost urmatoarea: statea cu Cortina mea din 73 la semafor. La un moment dat trage o dacie break langa mine. Incep aia sa se holbeze sa se mire, dau ca masina in fata in spate... Dupa ce s-a dat verde au mers dupa mine ceva vreme pana am scapat eu de ei... :D :D :D

13 Noi 2008, 10:55

Prima data cand am vazut un sprint de quattro, la un semafor in Cta, era duminica si plecam la pescuit.Eu cu matiz , el cu un a8.Eu faceam stanga , la el sa facut verde pt inainte.Il claxonez si il fac atent, se uita la mine , imi multumeste cu 2 degete la palarie si masina lui parca a zburata de langa mine , fara scartait, fara fum, nik.Parca l-a tras cineva cu un elastic.Am ramas mut de uimire.
Răspunde