Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cum scap de masina de spalat veche (transport) ?

31 Oct 2008, 11:02

Salut,

Mi-am facut recent upgrade la masina de spalat, iar acum incerc sa scap de cea veche.
Am aflat de locatia centrelor de colectare RETIM pentru electrocasnice, dar mai ramane problema cu transportul.

Stiti cumva pe cineva in Timisoara care, contra cost, sa o ia si sa o duca la un centru de colectare?
Problema este ca eu stau la etajul 3, dar masina de spalat e mai grea decat mine :D
M-am gandit si la varianta cu demontatul pe bucati, dar se face mizerie si as prefera sa ma scap de ea repede :)

Re: Cum scap de masina de spalat veche (transport) ?

31 Oct 2008, 11:05

$1 scrie:$2alut,

Mi-am facut recent upgrade la masina de spalat, iar acum incerc sa scap de cea veche.
Am aflat de locatia centrelor de colectare RETIM pentru electrocasnice, dar mai ramane problema cu transportul.

Stiti cumva pe cineva in Timisoara care, contra cost, sa o ia si sa o duca la un centru de colectare?
Problema este ca eu stau la etajul 3, dar masina de spalat e mai grea decat mine :D
M-am gandit si la varianta cu demontatul pe bucati, dar se face mizerie si as prefera sa ma scap de ea repede :)

E mai mare si ca usa de la balcon ? ;)

31 Oct 2008, 11:15

daca totusi mai e functionala poti incerca s-o donezi unei persoane fara posibilitati materiale dar si aici intervine problema transportului :P

31 Oct 2008, 11:17

catalin, nu e mai mare dar balconul meu da in strada (trotuar de vreo 3 metri si apoi masini parcate pe dreapta) :)

razvaldinho, din pacate nu mai este functionala decat probabil in zilele cu luna plina. M-as gandi la donatie dar numai la dusmani :D

31 Oct 2008, 11:22

Daca tot ai balconul spre trotuarul din strada, ochesti 2 amarati care trec pe acolo, care pentru 10 lei o duc unde vrei tu.

31 Oct 2008, 11:59

voi nu aveti d'astia cu "fiareeeee veeeechiii luuaaaammmm! fiaaareeeee veeechiiii!"

in bucuresti auzi aproape zilnic asa ceva. sunt diversi minoritari cu carute (sau, mai nou, cu dacii papuc) care sunt tare bucurosi sa te scape de chestiile metalice nedorite. cand am schimbat frigiderul, acum cativa ani, a urcat pana la etajul 10 (unde stau el), l-a luat de pe hol (n-am vrut sa-l las in casa) si l-a carat singur pana jos, la caruta.

31 Oct 2008, 12:03

$1 scrie:$2oi nu aveti d'astia cu "fiareeeee veeeechiii luuaaaammmm! fiaaareeeee veeechiiii!"

in bucuresti auzi aproape zilnic asa ceva. sunt diversi minoritari cu carute (sau, mai nou, cu dacii papuc) care sunt tare bucurosi sa te scape de chestiile metalice nedorite. cand am schimbat frigiderul, acum cativa ani, a urcat pana la etajul 10 (unde stau el), l-a luat de pe hol (n-am vrut sa-l las in casa) si l-a carat singur pana jos, la caruta.

Nu i-am mai vazut de mult.
Acum sunt doar niste copii care trag dupa ei un carucior si scormonesc prin pubele dupa chestii de metal.
In ultima instanta, o sa caut un "Dorel" la mica publicitate.

31 Oct 2008, 12:07

Din cite stiu, taxa aia verde pe care o platesti cind iti iei electrocasnice noi exact pentru asta este, adica iti aduce obiectul noi si ti-l "recupereaza" pe cel vechi (daca vrei bineinteles).
Incearca sa vb cu cei de la care ai luat obectul si poate te pot rezolva.

31 Oct 2008, 12:31

Mâine, o nouă „Mare Debarasare“ pentru electrocasnice

Locuitorii din 248 de oraşe şi localităţi din România vor putea scăpa de aparatele electrice şi electrocasnice uzate, în cadrul unei noi ediţii a campaniei „Marea Debarasare“, organizată mâine de Ministerul Mediului.
Cetăţenii sunt invitaţi să scoată deşeurile în faţa locuinţelor, pentru a fi preluate de societăţile de salubrizare şi transportate la punctele speciale de colectare. Campania va începe la ora 9.00, în toate localităţile cu peste 20.000 de locuitori şi în toate sectoarele Capitalei.

Tot mâine va continua şi proiectul-pilot de colectare a deşeurilor din zonele rurale, de astă-dată în judeţele Bihor, Ilfov, Sibiu şi Suceava. În Bihor vor fi utilizate două camioane - cu capacitatea de 7,5 tone -, pe două trasee: Oradea - Sânmartin şi Oradea - Cetariu, în timp ce în Ilfov vor fi patru rute: Otopeni - Voluntari, Dobroieşti - Popeşti Leordeni, Mogoşoaia - Roşu şi Jilava - Olteni. Pentru Sibiu s-au stabilit trei trasee: Şura Mare - Agârbici, Loamneş - Alămar şi Cristian - Sibiel, iar pentru Suceava, două: Suceava - Vadu Moldovei şi Suceava - Dragomirna.

La ultima „Mare Debarasare“, din 4 octombrie, au fost colectate în total 423 de tone de deşeuri, cele mai multe din regiunile Galaţi (73 tone), Cluj - Napoca (67 tone) şi Sibiu (67 tone).

Livia Cimpoeru - Evenimentul Zilei (31-10-2008)

31 Oct 2008, 13:26

$1 scrie:$2atalin, nu e mai mare dar balconul meu da in strada (trotuar de vreo 3 metri si apoi masini parcate pe dreapta) :)

razvaldinho, din pacate nu mai este functionala decat probabil in zilele cu luna plina. M-as gandi la donatie dar numai la dusmani :D

Nu aveai probleme cu unul din vecini pe locul de parcare???
E timpul sa reactionezi! =))

31 Oct 2008, 20:27

$1 scrie:$2aca tot ai balconul spre trotuarul din strada, ochesti 2 amarati care trec pe acolo............

ii ochesti cu masina de spalat =))

31 Oct 2008, 20:35

daca stai la 3 si blocu are doar 4 etaje, du masina sus pe bloc si laso acolo ca nu incurca pa nimeni :D daca blocu e cu m multe etaje atunci e naspa, dar totusi iti recomand sa o pui in fata vecinului care are obiceiul sa de-a gauri prin casa cu burghiul(tre sa ai un astfel de vecin, toata lumea are). :) Asta cu masina in fata usii am vazut-o la stiri, dar era vb de un automobil in fata firmei de asigurari, prin Vaslui parca.
Răspunde