Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

radar de nedetectat?

07 Noi 2008, 13:51

http://www.realitatea.net/politistii-ar ... 64036.html

e o stire veche de o luna dar acum mi-a cazut oochii pe ea... oare sa fie adevarat?

eu nu sunt un vitezoman, nu incalc prea des limitele de viteza si atunci cand totusi le incalc, o fac cu putin, nu neaparat intentionat, in functie de largimea prospectului si de lejeritatea traficului. de accea, folosesc detectorul de radar, ca o arma antiamenzi stupide, nu ca o arma 'jmechera' de fentat legea si traficul. sa-l pun la naftalina???

Re: radar de nedetectat?

07 Noi 2008, 15:15

mda

da' c tip e radaru'?

07 Noi 2008, 15:32

Poate sa fie si cu protoni.
Atata timp cat nu are omologare, orice proces verbal de constatare a despasirii limitei de viteza legala pentru acel tronson de drum, masurata cu acest aparat, este nul.

07 Noi 2008, 20:03

Da, insa pare sa fie omologat din moment ce l-au folosit oficial - adica au dat amenzi. Nu cred ca sunt chiar atit de ..... natafleti

07 Noi 2008, 20:10

nataflet e cine plateste, nu cel care scrie amenda. Din pacate la noi, putini sunt cei care contesta amenzile, si din cauza asta ne trezim cu fel si fel de amenzi stupide...
Răspunde