ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Sep 2006, 06:35
salutare,
intreb aici ca nu stiam unde. m-a lovit (duminica) un om "de bine" care a mai si fugit si vineri eu trebuie sa plec din tara. am luat dovada
de la politie dar nu stiu daca se repara pana joi seara .... intrebarea este : pot sau ies din tara cu masina lovita ???? (un politist a zis ca nu ,
altul a zis ca da ... nu stiu ce sa cred)
multam
18 Sep 2006, 06:43
Asta pentru ca DOVADA e un document ce atesta ca masina este lovita si ca in 30 zile (cf Legii romane) trebuie sa o repari!
Mi-e greu sa cred ca un politist, de alta nationalitate, va putea citi si mai ales intelege ce e scris in dovada.
Deci, cred ca cel care ti-a sa zis ca nu poti parasi tara are dreptate!
Bafta!
Daca reusesti sa faci urmele cat mai putin vizibile, ai putea avea o sansa! (adica sa nu mergi de ex. cu portiera infundata, sau spoilerul atarnand.. .etc!)
25 Sep 2006, 15:32
El prin "pot?" probabil ca se referea la lege, nu la a scapa daca ai noroc. Nu cunosc legislatia cu privire la situatii de genul asta, dar tind sa cred ca nu ai voie.
25 Sep 2006, 16:31
ai putea iesi din tara , dar in mod cert o sa ai probleme daca dauna este vizibila. cam ce este busit la masina ??
28 Sep 2006, 17:47
Incearca sa ajungi la asigurator pt constatare, iar cu hartiile de la ei si cu carte verde poti sa iesi din tara.
Odata facuta constatarea nu mai esti stresat de cele 30 de zile, de aici incolo ai timp 2 ani pt a-ti repara masina.