Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Iesire din tara cu masina avariata

08 Dec 2008, 20:23

Ieri a dat ghinionul peste mine si am reusit sa-mi pocnesc masina cand ieseam din parcare de la Plaza Romania. Nu este foarte rau: usa din stanga spate zgariata si usor infundata, pragul zgariat si aripa zgariata. Am facut constatre la politie (apropos, politistul a vrut sa ma amendeze ca mi-am lovit masina singur :-O dar m-am tinut tare si pana la urma a renuntat). Ideea este ca de revelion urmeaza sa plec in Austria si este imposibil sa o repar pana atunci, de aceea va intreb poate stiti mai bine decat mine: pot iesi din tara cu masina lovita sau o sa am probleme la vama sau cu politistii austrieci?
Merci pt raspunsuri.

Re: Iesire din tara cu masina avariata

08 Dec 2008, 20:31

Asta vara am fost in Germania cu un prieten care are o masina inmatriculata in Grecia, si care era lovita bine de tot in spate, si nu ne-a intrebat nimeni absolut nimic, nici in vama si nici pe drum. Poate am fost noi mai norocosi... :)

08 Dec 2008, 21:14

nu stiu prevederile legale cu privire la masinile avariate dar eu zic sa mergi la un traducator autorizat sa faca o traducere in engleza dupa dovada de la politie si astfel vei putea dovedi ca avaria a fost produsa in Romania, nu pe teritoriul tarii in care vei fi.
PAREREA MEA ! :D

08 Dec 2008, 21:46

$1 scrie:$2u stiu prevederile legale cu privire la masinile avariate dar eu zic sa mergi la un traducator autorizat sa faca o traducere in engleza dupa dovada de la politie si astfel vei putea dovedi ca avaria a fost produsa in Romania, nu pe teritoriul tarii in care vei fi.
PAREREA MEA ! :D

m-am gandit si eu la asta, dar cred ca o sa fac traducerea in germana, avand in vedere ca merg in Austria ... si poate in maghiara ca nu se stie niciodata cu ungurii :D

08 Dec 2008, 21:51

da, dar eu spuneam de engleza deoarece e o limba de circulatie internationala.

e drept ca politistii maghiari nu prea au dat dovada ca ar cunoaste limba engleza (din intalnirile mele cu ei) dar scapi mai ieftin :D o singura traducere nu 2 :P

oricum DRUM BUN! sa ajungeti si sa veniti cu bine.

09 Dec 2008, 11:18

$1 scrie:$2a, dar eu spuneam de engleza deoarece e o limba de circulatie internationala.

e drept ca politistii maghiari nu prea au dat dovada ca ar cunoaste limba engleza (din intalnirile mele cu ei) dar scapi mai ieftin :D o singura traducere nu 2 :P

oricum DRUM BUN! sa ajungeti si sa veniti cu bine.

Merci pt sfaturi si pt urari!
Prefer sa fac 2 traduceri pt ca am vazut vara aceasta cum se comporta politistii unguri cu soferii romani si, sincer, nu vreau sa am de-a face cu ei.
Răspunde