ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
22 Sep 2006, 07:44
Asta e, alta intrebare mai inteligenta nu am avut :icon_mrgreen: . Or fi toate "agreate" Ford sau pot sa pun si apa cu sapun :icon_mrgreen: (am glumat desigur)
Invatati-ma bre.
Sa tra'
22 Sep 2006, 07:48
stiu ca ai glumit, am citit.... dar sapunul face spuma.. si daca e sapun DURU.. ala chiar nu e bun!! :icon_mrgreen:
Din cate stiu nu este un lichid de parbriz agreat...insa e recomandat ca daca schimbi lichidul (tipul lui, marca...), cel anterior sa fie consumat, adica sa nu le amesteci!!!
Bafta
22 Sep 2006, 08:56
Eu ma inteleg foarte bine cu RainX facut de nustiu cine la punga
Are o mare proprietate cand il pui nu prea potzi sa dai pe jos ca dintr-o sticla
Curata bine si insectele starcite la 140 prin padure asha ca il recomand
Cu Stima
22 Sep 2006, 09:26
Am auzit si eu de RainX. E si un fel de tratament pentru parbriz. Unde s-ar putea gasi asa ceva? Sambata sunt in Bucuresti si poate arunc un ochi.
Danke.
Sa tra'
22 Sep 2006, 09:42
RainX gasesti la Carrefour, la Cora si la alte hypermarketuri, supermarketuri.
Eu am descoperit o solutie cu miros de grappefruit, dar nu stiu cum se numeste. Luat din Carrefour, bidon de 3 L in jur de 100.000 lei. Este chiar OK din pct meu de vedere. Oricum nu dau mare importanta la astea.
22 Sep 2006, 11:06
feriti-va de produsele firmei Moldochim. Au de obicei bidoane de 5L. Eu am luat un bidon d'asta, Estival scrie pe el, am folosit 70% si apoi am uitat bidonul prin camara. Dupa 2 luni, cand l-am regasit, avea o gramada de depuneri in el, un soi de gelatina care plutea pe acolo si care nu cred ca face deloc bine instalatiei de spalat parbrizul.
25 Sep 2006, 06:56
Am gasit asa zisul "RainX" ...de fapt firma e ProX si produsul Rain Shield (in Praktiker), dar era doar pt sezonul estival, asa ca pana la urma am luat tot 2+2 concentrat de iarna la 500ml pentru 3L de apa.
01 Noi 2006, 17:44
Te referi probabil nu la lichid pt spalarea parbrizului.
RAIN-X este o solutie care se da pe parbriz ( se freaca parbr. cu o carpa imbibata cu solutie rain-x)
Dupa ce se usuca parbr. se sterge f. bine cu o carpa curata. Rezultatul este fantastic. NU iti mai tre stergator. Apa aluneca pe parbriz sub forma unor bilute. Din experienta gasesti produse asemanatoare la OMV.
Recomand si iarna
02 Noi 2006, 00:28
$1 scrie:$2m gasit asa zisul "RainX" ...de fapt firma e ProX si produsul Rain Shield (in Praktiker), dar era doar pt sezonul estival, asa ca pana la urma am luat tot 2+2 concentrat de iarna la 500ml pentru 3L de apa.
Acel 2+2 are 435ml sau ceva de genul asta :icon_mrgreen:
Stiu ca folosesti si eu. Este f bun. Eu il folosesc in combinatie cu solutie de iarna de spalat parbriz, cam orice tip. Imreuna dau rezultate f bune.
02 Noi 2006, 10:11
Este RainX si de iarna, e albastra solutia, nu e roz ca si cea de vara.
E buna zic eu, am folosit iarna trecuta si a dost mai buna ca si cea concentrata de la 2+2 (aia ingheta pe parbriz la -18).
03 Noi 2006, 11:27
Din cate am citit, sa inteleg ca si concentratele pe care le gasim in benzinarii sau supermarket`uri sunt bune. Eu unul m-am ferit tot timpul de ele, crezand ca nu sunt bune de nimic. Cine ma lamureste??
05 Noi 2006, 23:15
Eu ma refeream la cu totul altceva...
Exista intradevar si lichid pt spalat parbriz Rain x.
Dar este o solutie care se gaseste intr-un recipient la vreo 150-200ml. costa vreo 20-30 RON si se numeste RAIN-X.
Este pt parbriz(exterior), este si pt interior( ca sa nu se abureasca geamurile).
Chiar nu a folosit nimeni?