Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Sigla Clubului sau cum ne facem recunoscuti de departe

11 Oct 2006, 08:16

Am deschis acest topic pentru a avea cat mai multe variante de sigle si logo-uri din care sa o putem alege pe cea mai buna.
Imi permit sa subliniez cateva aspecte obligatorii in ceea ce priveste utilizarea unei embleme:
- trebuie folosit pe toate documentele si materialele emise de catre club;
- trebuie sa poata fi realizat atat pe suporturi conventionale (hartie, ecran) cat si pe suporturi speciale (plastic, metal);
- trebuie sa ofere posibilitatea adaptarii facile la diferitele medii de informare (adaugarea in imediata apropiere a: http://www....ro, slogan, moto, etc.);
- trebuie sa fie clara si usor de retinut;
- trebuie sa contina elemente deja cunoscute de catre publicul larg care sa faca legatura cu obiectul de activitate (culori, forme, elemente grafice, etc.);

si mai adaug pe parcurs.

Aici este una din variantele facute de mine tinand cont de cele scrise mai sus.
Astept cu nerabdare concurenta. Undei unul nu-i putere ... Unde-s doi puterea creste...
Imagine

11 Oct 2006, 08:54

E interesanta varianta propusa de tine....

Uite un exemplu din marea britanie....http://www.ffoc.co.uk/modules.php?name= ... =index&c=8

11 Oct 2006, 09:10

ar putea ca in loc de albastru (care probabil este inregistrat de Ford) sa fie rosu, galben si albastru. o parere

11 Oct 2006, 09:15

Pai tocmai acel albastru e tot dichisu. Evident ca inainte sa inregistram sigla vom obtine acordul FMC, care nu cred ca ar avea vreun motiv sa nu ne permita utilizarea elementelor specifice siglei ford atata timp cat pana la urma noi le facem reclama prin infiintarea acestui club. Cine isi face club de acest gen daca nu este multumit de achizitia masinii.

11 Oct 2006, 09:21

parerea mea... e bine ca seamana cu sigla Ford, imi place si culoarea, imi plac si caracterele

11 Oct 2006, 09:47

Daca se poate macar pentru mine chestia cu Club-Ford.R O m a n i a dar scris exact asha cu caracterele Ford Script
Cu Stima

11 Oct 2006, 10:15

da.. plecand de la ce spune Maddogul...
sa scrie www.
Ford Club
.roMania

Eu nu ma bag la astfel de modificari.. ca nu le am asa tare...

Bafta

11 Oct 2006, 10:40

Fara WWW fiindca e implicit .RO si merge si fara www
Cu Stima

11 Oct 2006, 11:16

Varianta ceruta
Imagine
Ultima oară modificat de razvan1975 pe 11 Oct 2006, 11:20, modificat 1 dată în total.

11 Oct 2006, 11:17

O varianta adaptata la cerere
Imagine
Ultima oară modificat de razvan1975 pe 11 Oct 2006, 11:20, modificat 1 dată în total.

11 Oct 2006, 11:18

O varianta veche fara prea multe inflorituri
Imagine

11 Oct 2006, 11:21

e mai fain cu roMania...
ca poate fi separata: .ro si Mania....
are o alta sonoritate

11 Oct 2006, 11:23

este oribil fontul asta...folositi fonturile oficiale Ford

11 Oct 2006, 11:28

RAR-ul meu nu poate deschide arhiva. Ce versiune ai folosit?
Fontul folosit de mine este FordScript.

11 Oct 2006, 11:29

$1 scrie:$2AR-ul meu nu poate deschide arhiva. Ce versiune ai folosit?
Fontul folosit de mine este FordScript.

nu este rar....doar stergi .rar

11 Oct 2006, 11:36

fontul transmis de catre tine este de fapt Helvetica. Nicidecum fontul folosit in sigla Ford. Probabil este fontul oficial folosit in textele emise de ei.

11 Oct 2006, 11:43

traiasca varianta veche fara inflorituri

11 Oct 2006, 11:57

mi se pare mai interesanta sigla de la "varianta ceruta"

11 Oct 2006, 12:03

ATENTIE! Aceasta sigla nu va aparea numai pe site si pe masini!

Ganditi-va la sigla luand in considerare cele scrise la inceputul topicului.

11 Oct 2006, 12:06

culorile din oval ar trebui mai pronuntate ca aici http://www.ffoc.co.uk/modules.php?name= ... =index&c=8

11 Oct 2006, 12:19

Dragi colegi va rog sa faceti si voi alte variante ca sa vedem cum arata si ca sa putem sa le discutam. Folositi-va imaginatia, inteligenta si spiritul creator. Pana acum s-a discutat numai pe baza unei singure variante grafice. Poate ca altii mai talentati pot scoate ceva de mii de ori mai bun. :Banane37:

11 Oct 2006, 13:49

eu asa o vad

11 Oct 2006, 13:56

Varianta scrisa numai cu caractere Ford e faina dar e greu de citit. Varianta pusa da ffocus mi se pare mai lizibila. Poate ar trebui incercata si varianta ultima cu Ford scris inclinat.

11 Oct 2006, 13:59

Varianta cu caractere Ford.

11 Oct 2006, 14:04

Daca te refereai la ceea ce ziceam eu mai inainte atunci nu m-ai inteles bine.
Spun ca "Club Ford Romania".

11 Oct 2006, 14:07

cred ca electric-max are dreptate, trebuie incercat si asa

11 Oct 2006, 14:10

Astept varianta de la Ffocus. Eu unul nu folosesc nicidecum acele caractere pentru ca isi pierde toate caracteristicile simbolice. Sa nu uitam ca este o marca ce a fost creata pe filiera anglosaxona unde notiunea de club nu este o adunatura ci un loc select unde membrii discuta diverse (adica exact asa cum este aici la noi). :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

11 Oct 2006, 14:11

ri daca scri Ford-club.ROMANIA lumea va intra pe http://www.ford-club.romania (ca sunt uni care nu prea stiu ce e aia internet). Parerea mea ca nu prea merge cu ROmania.
Uitati 2 fariante ale mele. A 2-a e cea mai aproape de adevar, este chiar scrisul de pe sigla originala FORD.

Imagine

Imagine

11 Oct 2006, 14:22

asta ultima.. .asa ma gandeam si eu sa o modific!
adica sa se vada FORD in prim plan!!!
si club si .ro undeva in planul 2, dar nu cu caractere care nu se pot citi...
spre exemplu FORD ar putea avea o luminozitate mai mare, iar celelalte mai mica...
FORD merge scris ca la emblema! acelasi font si caracter!
celelalte sunt de discutat.. daca le scrii cu altceva... e discrepant!!

Anyway... dintre toate sa alegem 3-5.. .si sa le bagam intr-un poll!

Bafta

11 Oct 2006, 14:23

@electric-max: razvan are dreptate, nu trebuie sa modificat fontul, deoarece fontul acesta caracterizeaza marca. Cu acest font s-a scris sigla oficiala FORD. Cine suntem noi sa schimbam acest lucru?!? FordScript stays.
Răspunde