ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
04 Feb 2009, 21:25
Am un site facut de un prieten in asp.net(vb.net), functional, on-line, si as vrea sa i schimb designul(grafica).
Normal,se va schimba si un pic din partea de programare. E cineva care se pricepe, si ar putea sa mi-l schimbe?
Daca da, astept niste preturi de la pretendenti.
Precizez ca nu este un site complex(este chiar simplut), si partea de programare este facuta, necesita mici modificari.
05 Feb 2009, 15:39
Nimeni??
05 Feb 2009, 15:42
Eu lucrez cu asp.net dar ... n-am timp
05 Feb 2009, 15:59
Nici macar sa-mi faci un master page si prima pagina(default.aspx)? ca dupa aia poate o scot eu la capat cumva..
Ce zici, rezolvam ceva?
05 Feb 2009, 21:36
Sunt prins cu dizertația și 2 joburi.
Sorry
05 Feb 2009, 22:15
Ok, no problem, atcineva disponibil?
05 Feb 2009, 22:33
Un downgrade la clasic ASP? Cu el te-aş putea rezolva. Cu .Net nu mă descurc suficient de bine.
06 Feb 2009, 06:39
$1 scrie:$2n downgrade la clasic ASP? Cu el te-aş putea rezolva. Cu .Net nu mă descurc suficient de bine.
Problema e ca tipul care mi-a facut initial site ul l-a facut in asp.Dupa care a trebuit sa l faca in asp.net ca nu stiu ce nu se putea face in asp si atunci si a trebuit refacut in asp.net. Oricum, ar fi prea complicat..mai bine .net.