Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Vodafone "pe jos"

08 Feb 2009, 15:26

Astazi, 8 februarie, intre 12 si 15, reteaua Vodafone a fost picata in Berceni. In Militari, Dr Taberei, 1 Mai, o parte din Unirii, Arad, Targoviste inca exista problema. La numarul de contact 037 202.22.22 nu raspunde nimeni sau e ocupat. Nu s-a sinchisit nimeni sa scrie niste scuze pe site timp de 3 ore. Eu am telefonul de serviciu, dar cei care au contract cu ei ne pot spune daca exista vreun punct stipulat cu procentul de "retea picata" permis fara penalitati?

Re: Vodafone "pe jos"

08 Feb 2009, 15:47

Eu vad ca pot sa sun in alte retele, dar nu pot fi sunat. Din Dr.Taberei.

08 Feb 2009, 15:52

Posibil ca acum sa revina. Eu de la 12 nu am avut retea pana pe la 3.

08 Feb 2009, 15:55

Adaugă și Piața Rahova, Sebastian, Zona Parcul Carol.

08 Feb 2009, 16:36

+Tineretului...

08 Feb 2009, 16:37

confirm si eu zona rahova

08 Feb 2009, 18:01

In zona vitan cel putin spre mall am avut semnal...

08 Feb 2009, 20:43

nici la universitate nu era semnal la vodafone, dar eu (de pe orange) am putut sa sun si sa vb cu cineva de pe vodafone din tineretului... asta era pe la 13h

08 Feb 2009, 22:20

Bacau ... si eu am incercat sun in Bucuresti....poate doar ca nu era in Bucuresti...

09 Feb 2009, 10:12

A reusit un prieten si a vorbit cu cei de la vodafone , acestia spunand ca " a fost reteaua congestionata . :D

09 Feb 2009, 10:27

Siiigur ca da, congestionata in mai multe cartiere si orase? :))

09 Feb 2009, 10:37

Aceeasi poveste a fost si acum ~3 saptamani in reteaua Oranj (la Cluj cel putin).
Nu le pasa asa cum nu le pasa la cei de la Petrom ca barilul e la jumatate de pret si-l vand cu peste 3 lei/litru mai nou. :-??

09 Feb 2009, 10:55

$1 scrie:$2Nu le pasa asa cum nu le pasa la cei de la Petrom ca barilul e la jumatate de pret si-l vand cu peste 3 lei/litru mai nou. :-??

Si in afara de asta au si anuntat ca o sa mareasca pretul benzinei , ceva in jurul sumei de 3,6 lei . . . X( X( ... accizele mamii lor.

09 Feb 2009, 11:20

http://economie.hotnews.ro/stiri-teleco ... bovita.htm

09 Feb 2009, 18:56

Fiecare operator are bubele lui, insa raportat la ce face Orange, care la fiecare schimbare/cerere in defavoarea lor te ... pe romaneste cu o gramada de intrebari, intr-o politica agresiva de a determina clientii sa nu renunte la respectiva cerere... Vodafone mi se par peste din acest punct de vedere. Ceva mai respectuosi si mai prompti in rezolvarea cererilor.
Cosmote are si ea belele, zilele trecute sunam la info clienti (sunt firma) si dupa ce selectam transfer la operator dadea ocupat si ma trimitea acasa.
Cateva chestii esentiale ca sa nu mai plangeti ca niste copii:
1. Problemele exista la toti operatorii;
2. Asa cum unii au probleme cu Orange, asa si altii au probleme cu Vodafone.
3. Fiecare se rezuma doar la problema intampinata si nu ia in considerare problema de ansamblu.
4. Problema aparuta, daca nu a putut fi anuntata, absolva intr-o mai mica masura operatorul. NU inteleg de ce va cramponati atat pe voi, ca Renelul (la general vorbind) taie curentul si-i doare in dorsal si nu va mai plangeti ca niste copii mici. Si caderile Renel sunt inifinit mai multe ca operatorii de telefonie.
Lasati maimutarelile si priviti in jur si vedeti: companie aeriana care refuza sa aduca copii de pe un aeroport din Londra ca la ei in birouri ploua; companie de electricitate care taie curentul cand au ei chef; companie de apa care va da nisip tratat pe teava sa va rezolvati rinichii si nu numai si exemplele pot continua la infinit.

Get over it!

09 Feb 2009, 19:04

Someone had a very bad day today :-?

09 Feb 2009, 19:20

dar totusi corecte remarcile, este?
;)

09 Feb 2009, 20:15

cred ca au instalat server-ul ala "ascultator" :)

09 Feb 2009, 20:58

$1 scrie:$2omeone had a very bad day today :-?

nicidecum ... nu am vrut decat sa scot in evidenta faptul ca in anumite "domenii" suntem mai partinitori.

Moldova e "guvernata" de Eon Moldova. NU am saptamana fara curent la unul din punctele mele de la servici. Si am 22, cu sedii in Neamt si Bacau.
Moldova si in special Bacau are una din cele mai proaste ape potabile...jumatate din populatia municipiului are boli de rinichi (statistic de la doctor).

Si..na..cum am spus, exemplele pot continua!

09 Feb 2009, 21:02

$1 scrie:$2red ca au instalat server-ul ala "ascultator" :)

=)) :)) tare asta !!!

oricum, comparativ cu orange, vodafone nu se clasifica nici la echipa de pitici la nerwork flood
Răspunde