Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Recomandari loc pentru polishare, ceruire masina, Bucuresti

10 Mar 2009, 12:40

Salut colegi.

Cine-mi recomanda si mie un loc in Bucuresti unde pot sa-mi polishez si ceruiesc si eu toata masina. Arata ca dracu dupa numai 7 luni de folosinta, zgarieturi, etc... f pretentioasa culoarea Morello Metallic.

Caut ceva la un pret decent, nu ceva gen Expert Detailing, si altii care practica preturi exagerate.

Multumesc anticipat.

Re: Recomandari loc pentru polishare, ceruire masina, Bucuresti

17 Mar 2009, 18:25

chiar nu stie nimeni, nu ma poate indruma nimeni catre niste profesionisti unde-mi pot face si eu masina?

17 Mar 2009, 18:47

salut. eu am fost foarte multumit , la o spalatorie banala , de cartier, pe langa BILLA , cartier TITAN , langa restaurantul Xanadu (sau ceva de genu) . Am dat 15 ron sa o spele si mi-a ceruito cu 50 ron , arata demential dupa aceea , precizez ca detin ford focus sedan , culoarea black panther metalizat , culoare foarte pretentioasa, imediat se vede praful.

17 Mar 2009, 19:31

Cunosc doar Expert Detailing sau Mania Detailing. As vrea sa vizitez si eu unul din cele 2 in curand. Teoretic, la Mania Detailing, membrii forumului ar avea o oarecare reducere, nu stiu daca mai este valabila.

17 Mar 2009, 20:12

vezi la langa bdt pe ciurel exista o astfel de firma, cica fac treaba buna

17 Mar 2009, 20:34

Langa BDT sunt Expert Detailing. Eu ti-as recomanda sa incerci una din firmele de detailing mentionate mai sus, sau chiar un service Ford. M-a intrebat si pe mine un baietas la spalatorie: 'hai sa ti-o polisez, barosane, manca-ti-as'; n-am curajul s-o las pe mana unuia dintre astia.
La firmele de detailing par mai profesionisti, nu se merge pe principiul dam cu niste pasta si cu buretele si gata; se alege pasta in functie de zgarieturi, trebuie studiata problema intai.
Eu am tot Morello si am mai multe zgarieturi superficiale, dar nu pun polis pe ea pana nu face 2 ani. (In schimb o sa ma duc sa curete interiorul ca lumea)

17 Mar 2009, 21:13

Dacă vrei un tratament ok al mașinii și ții la ea mergi pe mâna unor profesioniști, măcar ei oferă garanție și ai cu cine să te cerți la o adică. Vorba aceea profesioniști.

Poate trebuie degresată vopseaua, etc, nu cred că un spălător amârât se pricepe în detaliu la polish, ceruire.

Așa mai bine citesc eu pe internet vreo 2,3 zile care-i procedura cu polishul și-o fac eu cu mânuța mea.

17 Mar 2009, 21:26

am facut eu polish la expert detailing. pe moment disparusera toate zgirieturile.

la prima splare au reaparut.

bani dati aiurea.

17 Mar 2009, 22:07

Păi și n-ai apelat la garanție(între 6,12 luni depinde de pachet) ?
Ce "pachet" ai luat ?

17 Mar 2009, 22:11

Eu cred ca nu termenul "pachet" trebuie pus intre ghilimele, ci "garantie" ...

17 Mar 2009, 22:22

Pe site-ul lor pare totul ok(prezintă garanție, ce fac, etc), acuma sper să nu fie vorba de garanție dacă nu speli mașina 6 luni =)).

17 Mar 2009, 22:28

Acu', pe bune ... te duci la ei si, sa zicem, accepta si ti-o mai "aranjeaza" o data. O speli, apoi apar din nou zgarieturile. Ai putea sa te plimbi asa o viata :))

17 Mar 2009, 22:31

ce garantie frate?? noi aici lucram pe incredere!!

eu am luat pachetul anti "zgaibe" de 50 lei. :) cind am pus folie l-am rugat pe respectivul sa bage si niste polish pe zgirieturi.

17 Mar 2009, 23:17

mmmmmm ce surpriza :iata primul domeniu in care garantia nu este respectata

17 Mar 2009, 23:20

Daca s-a curatat inseamna ca ala n-a fost polis. Ti-a facut-o pe sub mana, cat timp se uita seful in alta parte?

17 Mar 2009, 23:54

polish a fost. am mai facut si la o spalatorie de cartier. si am patit la fel.

problema este ca vopseaua pe baza de apa se intinde apoi se spala.

18 Mar 2009, 10:32

Atunci să înțeleg că nu există nici o soluție decât revopsirea ? Mi se pare mai mult decât ciudat.

18 Mar 2009, 10:38

ar mai fi o solutie pe care nu am testat-o dar am de gind.

polish si creion corector sau vopsea touch up.

18 Mar 2009, 17:26

Multumesc mult pentru indicatii si explicatii. M-am gandit si eu la expert detailing dar am vazut ca e destul de scump. O alta varianta de luat in considerare e cea cu vopsitul local si polishat-ul... La o spalatorie de pe la gorjului mi-au cerut 100 Ron pentru ea dar nu ma duc pt ca o fac la mana nu cu caparat, deci e posibil sa arate ca dracu dupa (mi-au recomandat polish de luciu nu pentru zgarieturi, desi vopseaua e plina de zgarieturi superficiale).

30 Oct 2009, 13:38

@muzica9 "eu am luat pachetul anti "zgaibe" de 50 lei."
ce anume , mai exact, si de unde.
este ok ?
Răspunde