ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Noi 2006, 09:48
Cazare la Pensiune, in camere cu 1 pat dublu de 2 persoane, 2 paturi de o persoana sau 3 paturi de o persoana (pentru cei care au si un copil), Meniu pensiune completa (3 mese pe zi) + masa festiva de craciun, 700.000/noapte. O puteti considera si ca pe o intalnire de Craciun a Clubului.
Locatia: Comuna Arbore, Judetul Suceava. (la aproximativ 30Km de municipiul Suceava)
Casa este nou noutza, construita din lemn si are izolatie termica foarte buna. Terminata anul acesta, in 2006. Ar fi prima cazare. Incalzita cu centrala termica pe lemne. Numar total de locuri: 23.
Cine este interesat msg pe yahoo: alexandru_ciobica
Meniul urmeaza a fi postat.
Ultima oară modificat de
alecsutzu pe 08 Noi 2006, 10:40, modificat de 2 ori în total.
08 Noi 2006, 10:16
de craciun se sta cu familia
08 Noi 2006, 10:21
poze, please....casa si imprejurimi...
08 Noi 2006, 10:54
Avem unde parca Ford-urile?? :icon_mrgreen:
Dar zona nu stiu daca este de vizitat iarna, am vazut in ultimii ani o gramada de zapada in Moldova...
08 Noi 2006, 10:59
Este loc Mihai. Avem 26 de ari de teren in jurul casei. Deci este loc.
Si sa`ti dau un exemplu pentru "Dar zona nu stiu daca este de vizitat iarna, am vazut in ultimii ani o gramada de zapada in Moldova...", eu anul trecut am facut revelionul acolo (in casa mica, cea mare este noua, anul acesta terminata), iar pe 1 ianuarie la ora 12 si ceva dupa amiaza, m-am paucat sa dau cu matura in curte, si eram imbracat intr`o pereche de pantaloni scurti si intr`un tricou (fiinca e super calduroasa casa si in casa asa se sta). Deci nu va faceti probleme cu zapada.
08 Noi 2006, 11:01
Si o rectificare la ce am zis in legatura cu meniul.
Meniul pentru cei interesati pe messenger.
08 Noi 2006, 11:54
baga si meniul aici sa fie postul complet
si data pana la care se pot face rezervarile
08 Noi 2006, 12:25
Data inscrierilor este incepand de astazi 08.11.2006 si pana cand se ajunge la capacitate maxima sau pana pe 15 decembrie.
Meniu:
Mic Dejun:
1. Branza cu smantana si mamaliguta
2. Lapte
3. Ou prajit
4. Omleta
5. Unt
6. Gem
7. Zacusca
etc.
Pranz:
1. Tochitura, Ciorba de legume,
2. Pui smantana, Ciorba Radauteana,
3. Ciorba de perisoare, Friptura porc,
4. Bors cu sfecla, Fasole cu ciolan
etc.
Cina:
1. Friptura
2. Muschi umplut
3. Sarmale
4. Piept pane
5. Tocanita de vitel cu mamaliguta
etc.
Masa festiva de Craciun:
1. Aperitiv rece preparat din porc proaspat
1.1. Rulada cu urda
1.2. Salata din piept pui cu ciuperci si porumb
1.3. Salata beuf
2. Gustare calda:
2.1 Ficat pasare rulat in Kaiser,
2.2 Piept de pui umplut
2.3 Creier pane
2.4 Sfecla cu hrean.
3. Racitura de porc
4. Pastrav cu smantana
5. Friptura de porc
6. Sarmale
Meniul este doar informativ, se poate modifica fara anunt prealabil (in cazul in care se rezerva un numar minim de 10 locuri si se stabileste un anume meniu, nu se va mai modifica)
Dar nu este fix, daca se aduna un grup de 10 persoane, care doresc un anume fel de mancare, sau un anume meniu se poate discuta. (dar in limita posibilitatilor)
08 Noi 2006, 18:09
Suna si arata foarte apetisant.....pacat ca este cam departe.....
09 Noi 2006, 00:14
este frumos acolo...zona face totul...fata de rahatu asta de bucuresti..credeti-ma eu sunt din Campulung Moldovenesc
09 Noi 2006, 01:31
Si de revelion mai e valabil sau o pastrezi pentru prieteni?
Cu Stima
09 Noi 2006, 08:31
@Maddogul: De rev sunt ocupate toate locurile de multa vreme. Imi pare rau!
@OZZY: Nu e chiar asa departe. 6 ore de mers cu masina. Dar sincer sa fiu, crede-ma ca merita. Eu fac facultatea in Iasi, iar cand ajung acolo, ma simt de parca m-am renascut dupa o noapte dormita acolo. Este super odihnitor. Chiar daca dormi si cate 4 ore pe noapte, te trezesti mult mai odihnit ca atunci cand dormi o noapte intr`un oras mare, si poluat.
BTW...am uitat sa precizez ca este la 6Km de Solca, cea mai bogata in ozon din Europa.
09 Noi 2006, 10:37
Craciunul il petrec de obicei cu familia......dar oricum e de tinut minte pt. alte ocazii....
Este singura pensiune din zona?.....Ma gandeam la o intrunire a fordistilor intr-un viitor apropiat.....Ce zice-ti?
09 Noi 2006, 10:51
Mai sunt, dar nu ca asta (nu incerc sa ma laud).
Pai eu si acum ma gandeam la o intalnire a ford`istilor. Pana in acest moment am dat oferta doar pe acest forum si pe inca unul, tot dedicat posesorilor de Ford.
09 Noi 2006, 11:02
alecsutu, tu ai avut o super idee.
nu poci, da recomand tuturor cel putin zona - este superb!
iar accesul din bucuresti este foarte facil.
dixtractie placuta!~
09 Noi 2006, 11:07
Merci. Gandindu-ne si la pret, eu spun ca e mai mult decat perfect. Unde mai gasim de Craciun o pensiune libera, si cu 70lei/noapte si cu 3 mese incluse pe zi. Ar fi super nice sa ne intalnim vreo 20 de ford`isti, pe atunci voi avea si eu masinutza, si ne vom lauda unul la altul cu masinile noastre.
13 Noi 2006, 09:31
Modificare pret pentru tti membri clubului. Pretul per noapte 50RON.
DOAR pentru membri clubului.
13 Noi 2006, 14:47
Opreste-te cu ofertele astea ca deja nu mai rezist! Imi vine sa ma urc acum in masina si sa vin! Pacat totusi ca nu pot sa plec: tre sa petrec Craciunul cu ai mei pentru ca e posibil ca de Revelion sa nu fiu in tara. Acum as veni acolo sa stau 2-3-4-5-6-7-8-9... zile pana mai dai afara! Daca nu reusim sa ne strangem de Craciun, poate face o intalnire acolo dupa revelion.
13 Noi 2006, 14:57
Pentru cine vrea poate venii si mai devreme sa stea cateva zile. O intalnire inainte de Craciun. meniul ramane la fel, iar masa festiva care ar fi trebuit sa fie de Craciun se face intr`o zi prestabilita.
Am zis de Craciun ca lumea sa se simta bine de sarbatori, dar daca vreti sa va petreceti in familie, nu are nimic, se poate organiza mai devreme.
NU ESTE OFERTA NUMAI PT CRACIUN!

Este pentru toata luna Decembrie.
13 Noi 2006, 15:07
Suna bine rau de tot! Hai poate ne organizam pentru 3-4 zile acolo! Inainte de Craciu chiar as veni si eu. Se mai baga cineva?
13 Noi 2006, 15:21
suna groaznic de tentant; e la capatul romaniei, da' suna de belea.
13 Noi 2006, 15:21
Eu!
13 Noi 2006, 17:35
Hai poate se pune ceva la cale la intalnirea asta din Noiembrie. Poate intalnirea de decembrie o facem la pensiune
14 Noi 2006, 01:45
sunt pentru...mai ales ca stau aproape de pensiune:D..desigur daca ne intalnim o sa stau la pensiune
14 Noi 2006, 08:08
Eu va astept cu mare drag. Sa facem o intalnire! Mai ales ca voi intra si eu cat de curand in posesia masinii

Si v-a fi o onoare ca prima intalnire la care particip sa fie chiar la mine acasa.
17 Noi 2006, 10:43
8 locuri, adica 4 camere sunt date, incepand cu data de 25.12.2006.
Mai sunt disponibile 14 locuri.