Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

VW Golf VI masina anului 2009 in LUme

10 Apr 2009, 15:03

http://masini.acasa.ro/stiri-auto/VW-Go ... ni-anului-
pareri? eu zic ca merita sa fie...

Re: VW Golf VI masina anului 2009 in LUme

10 Apr 2009, 15:22

e ciudat ca un facelift sa fie masina anului.

10 Apr 2009, 15:46

Hehe premiu meritat de Fiat 500, super jucarie. De restul nu comentez.

10 Apr 2009, 15:59

Mare bucurie am avut in suflet in momentul in care a aparut Golf VI. M-am bucurat ca am ales focus facelift si nu golf. Cu subiectivism, zic: e urata rau!

10 Apr 2009, 16:58

Mie imi place. Nu as putea sa zic daca merita sau nu dar mie imi place. Treaba cu faceliftu e o rautate :) sapoi daca mergem pe ideea faceliftului ... inseamna ca Golf V e o masina buna de cu un facelift(un facelift tzapan) a iesit masina anului

10 Apr 2009, 17:01

O masina stearsa ca design exterior dar cu o calitate extraordinara a fabricatiei si a materialelor interioare. La care se adauga motoare si transmisii in pas cu timpul.

11 Apr 2009, 15:49

singurul dezavantaj la masina asta este pretul...in rest cam bate la "popou" concurenta...macar aici cadem de acord adyamg

11 Apr 2009, 21:02

Marele dezavantaj al ei este ca arata cam "sters", dpmdv e chiar urata, in schimb este o masina jos palaria, peste concurenta la toate capitolele, inclusiv pret.
Felicitari VW!

12 Apr 2009, 09:35

$1 scrie:$2 ciudat ca un facelift sa fie masina anului.

corect...e golf V cu facelift...ce e asa spectaculos la e?!?!!??! :-??

12 Apr 2009, 16:44

Gusturile nu se discuta .... eu unul visez la un GTI demult. Sapoi daca asta e stearsa ... ce ziceti de Focus MK2 fara facelift .... borring.
Ca design V-u avea un spate ceva mai sexy parca ... la asta e prea Touaregish.

12 Apr 2009, 19:34

Ai dreptate si nu prea. E adevarat ca si Focusul 2 fara facelift arata cam sters, dar s-a rezolvat prin facelift. La VW, Golful 5 arata mult mai bine decat Golf 6 si asta nu e numai parerea mea. Am citit prin mai multe forumuri, inclusiv pe forumul VW, marea majoritate cred ca in privinta designului Golf 6 este un downgrade.
La Focus, faceliftul a adus o imbunatatire a designului. Asteptam acum sa apara MK 3-ul, sper cu ceva motorizari superioare, capitol la care Ford a cam ramas codas.
De visat, eu la ST visez....

13 Apr 2009, 07:52

facelift sau nu Golf V arata gay iar Golf VI are o fata traznet... daca ai unul in spate sa te uiti in oglinda sa vezi ce suparat te priveste...
Răspunde