Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

pompa presiune spalat masina

12 Apr 2009, 18:42

Salutare,
dupa cum scrie in titlu as dori sa aflu de unde pot sa achizitionez o pompa cu presiune pt. a putea spala masina la curte cand merg la tara.Mentionez ca as dori ceva care sa poata fi alimentat dintr-un rezervor sau ceva(un recipient cu apa) din care sa traga singura,iar ca sursa de energie sa se alimenteze de la priza.Astept pareri ca m-am saturat de cozile de la spalatorie!!!

Re: pompa presiune spalat masina

12 Apr 2009, 19:11

Aparatul de spalat nu trage singur apa ci trebuie legat la apa sub presiune retea sau hidrofor . Aparatele pt amatori au doar 100 de bari . ca si al meu . Aceasta presiune nu curata cum ai vazut la spalatorie .... te ajuta mult , cureti bine cu presiune prin toate locurile dar fara sa pui mina pe burete si sa freci ....nu se poate . Nici cele mai scumpe la 150 de bari tot nu reusesc sa faca ce face acela profesional . Totusi pt acasa este super bun . Eu dau cu jet pe masina , cum fac si cei de la spalatorie , apoi bag buretele si un sampon mai bunut (!) dupa care clatesc cu jet . Sincer eu sint multumit , este muuuult mai bine decit cu furtunul . Ar mai fi o problema . Vezi ca apa de put este foarte calcaroasa si daca ai o culoare mai ciudata la masina , ramine patat , indiferent ce sampoane si alte smecherii folosesti . ( patat inseamna cu dire ! )
Eu mai folosesc un aspirator ( poza ) la care se scoate coada ( si se schimba peria ) pt a fi folosit la masina . Nu incerca cu panarame auto la 12 v ca te enervezi degeaba .
Fişiere ataşate
aspirator.jpg
aparat de spalat cu presiune.jpg

12 Apr 2009, 19:34

Si tu de unde l-ai luat pe al tau???

12 Apr 2009, 19:37

Aaa si am uitat de pret ca e si el important...nu uita sa imi zici

12 Apr 2009, 21:10

$1 scrie:$2aa si am uitat de pret ca e si el important...nu uita sa imi zici
Aparatul de spalat din Metro Bucuresti , parca 3, 6 mil . Vezi ca unele sint facute in China unele in Germania ...scrie pe cutie . Eu am luat de Germania :D .

13 Apr 2009, 09:07

Eu am vazut aparatul si in oferta de la Praktiker, e oferta la toata gama acum .
Răspunde