Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ford Explorer ?

12 Noi 2006, 14:05

Salutare
Vreau si eu sa ma "jeep-uiesc" si ma gandeam la un Explorer
Am si eu nevoie de niste pareri despre el ca nu vreau sa aus pareri de la vanzatori ci de la cineva care are asa ceva.
Ma intereseaza si consumul la motorul de 4000 si probleme de fiabilitate
Merci

12 Noi 2006, 14:15

Verifica pe site-ul Ford, poate pe http://www.carfolio.com....nu cred ca au prea multi acest model de Ford.

12 Noi 2006, 14:29

La un motor de 4l te mai intereseaza consumul???? :icon_mrgreen:
Sper ca nu astepti 6l in Bucuresti... :icon_biggrin:
Auzisem de un patron (firma mare) care avea un Jeep si ii manca 25l/100km in Bucuresti (si cred ca avea 3l sau 3.5l, nu cred ca avea 4l); l-a dat pana la urma din aceasta cauza.

12 Noi 2006, 15:44

Nu e rentabil pentru Romania un jeep cu motor de 4 litri benzina. Daca totusi iti permiti sa platesti foarte mult combustibil, si prin asta vreau sa zic ca e mai ieftin sa faci un drum cu taxi-ul decat cu o asemenea masina, daca are V8 merge foarte bine pe pante pentru ca are multe impulsuri, ca sa nu mai vorbim de cuplul mare dat de cilindree. Am vazut jeep Mercedes de competitie, avea un V8 de 5.6 si proprietarul zica ca e foarte bun.
Eu personal mi-as lua un Turbodiesel pana in 3 litri, din 3 motive:
- are cuplu mai mare decat cel pe benzina si putere suficienta ca sa mergi pe orice teren
- e mult mai economic
- de la 1 ianuarie impozitul (fara asigurare) pentru motoare peste 3 litri va fi de 1900 RON / an

12 Noi 2006, 20:52

bine, m-ati convins, renunt :icon_biggrin:
Naspa ce sa zic, vroiam si eu un jeep ca mai il folosesc la un pescuit, acuma iarna, etc
Ma mai gandeam la o lada niva ( e printre cele mai tari la off road, mai tari ca multi altii, Santa Fe, Tucson, Freelander, Sportage,etc ) ca e mai ieftina, insa in interor arata ca tractorul lui mamaie, si merge cam naspa. Ssang Yong Musso are motor Mercedes.
Astept pareri si propuneri
Merci

12 Noi 2006, 21:23

Lada Niva desi nu are un design "special" dar e foarte buna la offroad. Uite aici gasesti muulte detalii despre diverse 4x4

http://www.4x4mania.ro/forum/

12 Noi 2006, 23:57

stiu de lada niva multe
e super in off road
unul imi spune ca cica explorerul lui ii consuma 12, e tare rau
l-am intrebat la 50 km ?
Era pe benzina

13 Noi 2006, 00:28

Intrebarea "cat iti consuma masina?" e gen "cat de des faci sex pe saptamana?". Cei mai multi si le lauda si dau un consum care li se pare lor ca ar fi bun.
Daca iti trebuie jeep pentru pescuit, Lada Niva e o idee. Eu am mers aproape 15 ani cu bunicul meu la pescuit cu o Lada 1200 combi :) Din experienta mea Lada pot sa iti spun ca consuma mult, se strica des si gasesti greu piese. Altfel sunt foarte bine proiectate si, desi nu te astepti, este o senzatie placuta sa le conduci.
Răspunde