ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Iun 2009, 10:02
ROMCAR MOTORS PREMIAT DE FORD EUROPA. Romcar Motors a obtinut pentru al doilea an consecutiv, premiul “The Chairman’s Award”, oferit de catre Ford Europa celor mai competitivi dealeri ai marcii. “The Chairman’s Award” este cea mai inalta distinctie oferita de catre Ford Europa si se acorda acelor dealeri care se remarca printr-o calitate exceptionala a serviciilor de vanzare si
reparatie, calitate tradusa printr-un grad ridicat de satisfactie a clientilor.
In anul 2008, Romcar Motors a vandut peste 3.000 de autoturisme si autovehicule comerciale Ford, ecartul fata de urmatorul dealer din clasament fiind de 25%.
Felicitari si mult succes in continuare colegilor de la Romcar Motors!
mod edit: Cred ca totusi Romcar nu face parte din ClubFord
, de aceea a fost mutat topicul aici. Faptul ca sunteti colegi nu le confera si lor aceleasi drepturi.
03 Iun 2009, 10:08
felicitari, dar ce legatura are cu sectiunea "Totul despre membrii" ?
03 Iun 2009, 10:12
Ne poti face o legatura intre fraza "dealeri care se remarca printr-o calitate exceptionala a serviciilor de vanzare si reparatie, calitate tradusa printr-un grad ridicat de satisfactie a clientilor" si problemele semnalate la Romcar in zona de dealeri si service a forumului?
03 Iun 2009, 10:23
$1 scrie:$2e poti face o legatura intre fraza "dealeri care se remarca printr-o calitate exceptionala a serviciilor de vanzare si reparatie, calitate tradusa printr-un grad ridicat de satisfactie a clientilor" si problemele semnalate la Romcar in zona de dealeri si service a forumului?
Eu doar am scris un mesaj.....
03 Iun 2009, 10:34
De fapt doua, dar cine mai numara?

Ai terminat mesajul in "colegilor de la RomCar", ceea ce din punctul unora dintre noi, e fals. Colegi sunt cei care se inscriu aici si comunica, Romcar este un dealer, e adevarat ca e cel care face posibila cumpararea masinutelor noastre.
03 Iun 2009, 10:44
daca nu ar fi romcar ar fi alt dealer ... si tot am avea FORD
03 Iun 2009, 10:46
Eu nu m-am prins cum vine aia cu satisfactia clientilor.
M-am dus sa intreb la receptie de unde pot afla daca deflectorul de aer este pe stoc. Erau 3 oameni care asteptau sa li se preia masinile pentru revizie si cei doi de la receptie aveau treaba. Unu scria un sms iar altu juca soliter.
Dupa 10 min de asteptat si vazand ca nu cheama pe nimeni sa ia loc, m-am apropiat de el sa il intreb (precizez doar sa intreb nu sa i-au locul cuiva) la care el deranjat probabil (de la soliter) "Auzi domne nu vezi cati oameni asteapta la coada? ......Cata impertinenta...". Dupa care i-am zis sa ia soliterul lui si sa-l infiga acolo unde nu bate soarele niciodata si am plecat.
Servicii cu clientii ireprosabile zici nu?
03 Iun 2009, 10:48
Corect adicristea, si cred ca omu lucreaza la Romcar (salariu' cat e salariu' ???

), ca la o asa reclamaaaa + 2 topicuri deschise(unde nu trebuie)...sau gresesc?
03 Iun 2009, 10:55
Daca lucreaza la Romcar e treaba fiecaruia, nu-l poti condamna. Pana la urma e un loc de munca asemenea oricarui altuia. Doar ca sa specifice sa stim cum discutam si mai ales daca putem pune niste intrebari la care sa ni se raspunda din interior.
03 Iun 2009, 11:04
Probabil ca premiul s-a dat functie de numarul de masini vindute si atunci e mai mult meritul cumparatorului roman care a mincat mai putin ca sa-si ia masina .
03 Iun 2009, 11:15
Sau poate se ofera pentru cei mai putini bani cheltuiti pt. repararea masinilor pe garantie
03 Iun 2009, 11:26
Hmm...Romcar...Imi suna cunoscut...E cumva service-ul acela unde se spune ca zapada de pe masini se curata cu sapa?
03 Iun 2009, 11:27
$1 scrie:$2aca nu ar fi romcar ar fi alt dealer ... si tot am avea FORD
Asa e. Culmea e ca Romcar chiar te indeamna sa iei de la altcineva!!!
Tatal meu si-a luat in 2007 un Focus Sedan de la Romcar (contra sfaturilor mele) si la un moment dat dealerul i-a spus "Daca nu-ti convine dute si ia masina din alta parte"!!!
Daca eram eu chiar ii urmam sfatul! Nu stiu cum de a rezistat tata ca nu prea inghite nici el d-astea.
Asa ca si eu si tata militam acum ca lumea sa urmeze sfatul dealer-ului
Oricum e de remarcat ca a reusit 3 bancuri in cateva cuvinte:
"
calitate exceptionala a serviciilor de vanzare si reparatie, calitate tradusa printr-un
grad ridicat de satisfactie a clientilor"
03 Iun 2009, 11:29
nooo.....e de mutat la bancuri
03 Iun 2009, 12:09
mie nici macar banc nu mi se pare, ci o gluma proasta.
03 Iun 2009, 12:58
Cel mai probabil ca titlul se acorda prin rotatie (ca sa nu se supere nimeni) sau tragere la sorti ( daca e sa-i iau la misto) iar textul de felicitare este copy-paste, nu se schimba decat numele companiei desemnate. O fi dat secretara copy-paste din textul adresat reprezentantului pe Germania

.
Deci, radem, zambim, punem anuntul la rubrica "1 banc" pentru ca totul e doar o gluma provocata de soarta si copy-paste.
Partea care chiar ma face sa ma tavalesc pe jos de ras este ca aia de la Romcar chiar cred in aceasta distinctie

. By the way: cat ofera Ford pe Romcar in vederea formarii Companiei Nationale de Vanzari? (acolo se vede valoarea companiei)...
03 Iun 2009, 15:35
INCHIS ACEST TOPIC
03 Iun 2009, 15:45
propun alipirea la "De ce sa nu mai ridem putin?"
03 Iun 2009, 17:44
Cred ca nu a apucat sa vada ce este despre Romcar la sectiunea dealeri si service, ca fugea mancand pamantul...
Lasa ca acum a aflat cred.
03 Iun 2009, 18:12
Bai nene , ce pute aici.......urat de tot!!
P.S Rusine, rusine, rusine!