Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Spalatorii

01 Dec 2006, 14:13

Vreun sfat unde se presteaza servicii de spalatorie de calitate. Daca se poate fara frecat masina cu carpa.

01 Dec 2006, 15:27

E una pe Bd Expozitiei langa cladirea Fac Romano-Americana, in curte cu un centru de servicii Ford-Mazda.
In vara era 30RON interior-exterior.
http://www.bucuresti.com.ro/www/index.h ... eetID=1598

04 Dec 2006, 12:00

Se numeste DELTA si pretul era acu vreo 3 saptamani 28 RON int+ext. Pana acum este cea mai buna spalatorie auto pe care am incercat-o.

04 Dec 2006, 13:07

$1 scrie:$2e numeste DELTA si pretul era acu vreo 3 saptamani 28 RON int+ext. Pana acum este cea mai buna spalatorie auto pe care am incercat-o.

unde-i asta mai razvane?

04 Dec 2006, 14:15

Este cea descrisa de catre extremero. Acolo au si magazin de alarme si alte cele. Se cheama de fapt Delta Electronic. Au baietii si terasa unde sa astepti la o masa cu un suc sau o cafea. Merita macar sa incercati. Eu numai acolo mai spal masinuta.

04 Dec 2006, 15:23

multam

ios sapt asta la birou la WTC, si poa o sa trec pe acolo sa o localizez mai bine

05 Dec 2006, 16:47

E cam greu de ratat intrucat este imediat langa monstrul ala de cladire al universitatii Romano americane. si are un afis cat toate zilele. Poate dupa ce mergi la ei ne spui si noua parerea ta despre serviciile oferite.

05 Dec 2006, 16:48

am localizato; probabil la urmatoarea spalare o sa trec pe acolo si o sa va zic
Răspunde