Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

stie cineva?

04 Ian 2007, 14:14

caut si eu un loc de munca prin Bucuresti. Daca stiti spuneti-mi si mie. Eu am inceput sa-mi depun C.V.-ul dar poate are cineva nevoie de aici si cine stie ma ajuta :icon_biggrin: . Nu am postat mesjul de lene ci poate am noroc si gasesc mai repede. Multumesc prieteni. (plec din bacau pt ca o sa ma insor) atasez si c.v-ul

04 Ian 2007, 14:32

Incearca pe best jobs si pe neogen si parca si ejobs

04 Ian 2007, 15:55

ce ai facut frate? de ce nu ai intrat in licentza?

04 Ian 2007, 23:16

si din prostie si pentru ca un profesor nu prea ne are la inima :icon_cry:

05 Ian 2007, 08:37

De asta cred ca s-au lovit multi studenti la Politehnica, fiecare facultate are nebunul ei

05 Ian 2007, 09:14

prietena mea este la poli, ultimul an la energetica....raman cu gura cascata cand imi povesteste de niste profesori hodorogi si ingusti, retardati, care ii cauta moartea pe acasa. binenteles ca sunt si mai tineri care pp ca trebuie sa se poarte cu studentii asa cum au fost si ei tratati cand au facut facultatea - de tot c....ul.
si ce ma enerveaza cel mai mult e ca nu bag bani in utilarea facultatii, ca sunt unii studenti care chiar vor sa invete ceva acolo si nu au pe ce. doream sa fac si eu transporturile dar cand am vazut cat de varza sunt...
Răspunde