Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Se cauta un ... COPAC :)

20 Aug 2009, 21:33

asa cum spune si titlul, as dori un ajutor din partea voastra, nu cunosc denumirea acestui copac sau arbore sau..ce ar fi el de felul lui :)
dupa cum il vad, pare a fi ceva fel de salcam dar nu stiu ce sa caut. am terminat de facut gardul la tara si vreau sa plantez 4 bucati in strada. ma poate ajuta cineva?

:D am uitat sa pun pozele :D
acum incerc sa fac un resize la o poza in care se vede mai bine arborele....
Fişiere ataşate
Clipboard.jpg
Image015.jpg
Ultima oară modificat de potzocu pe 20 Aug 2009, 21:44, modificat de 3 ori în total.

Re: Se cauta un ... COPAC :)

20 Aug 2009, 21:34

poti pune o poza?

20 Aug 2009, 21:55

Nu stiu domnule ce copac e ala, dar vad ca in el creste mazare =)) .
Daca nu-l gasesti, ia-ti de aici seminte de plante care au frunza oarecum asemanatoare: http://www.cannabis-seeds.co.uk/products
Dar sa te interesezi la ministerul agriculturii, la ministerul sanatatii si la politie daca iti dau voie sa pui vreo 4 d-astia in fata curtii =)) .

21 Aug 2009, 00:22

cred ca este o specie de salcim. nu sint sigur. daca este specia pe care o cunosc eu, atunci s espune ca in jurul ei nu traiesc tintarii.

fa un drum la gradina botanica sau la un institut de biologie si vei afla cu siguranta.

21 Aug 2009, 06:12

"Copacul" tau se numeste Albizia sau arborele de matase. Prin anumite parti mai este denumit si "mimoza". Creste foarte repede, ajunge pana la 6-12 metri inaltime si se inmulteste foarte usor prin seminte.

21 Aug 2009, 09:26

$1 scrie:$2u stiu domnule ce copac e ala, dar vad ca in el creste mazare =)) .

=)) =)) =))

long live rock'n'roll!

21 Aug 2009, 10:37

BV04EDF, promit ca atunci cand va face seminte, vei fi primul care va beneficia de roade :D
aceea este denumirea, am gasit ceva pe bizoo la 60 lei bucata 1,2-1,6 m
multumesc foarte mult!!!

21 Aug 2009, 11:11

Cu placere!
Răspunde