Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Navigatie pe laptop

19 Feb 2007, 01:39

S-a mai discutat despre asta dar de cand cu schimbarile de aici nu mai gasesc nimic.

Am un laptop la care vreau sa cumpar un gps receiver pe usb de pe ebay...pret cam 25 lire. Ma intereseaza sa stiu ce softuri as putea folosi pe laptop pentru navigatie, si daca are cineva as fi recunoascator.
Am downlodat Microsoft autoroute 2007 care zice ca lucreaza cu GPS dar as vrea un soft care e specializat pe asa ceva, Tom Tom, IGo, etc, ceva care sa ruleze pe platforma Windows XP. Ma intereseaza un soft care imi arata in timp real pe unde merg in format 3D, care imi arata traseul, nu doar unu care imi indica in ce directie sa o iau.
Daca ii dau de cap iau si un lcd de 7` cu touchscreen care il montez pe masina direct ca sa nu ma chinui cu laptopul in brate la pasager. Laptopul deja exista, investitia ma costa mai putin decat un gps dedicat.
M-am gandit sa iau un receiver pe bluetooth sa folosesc telefonul(SE p990i), dar pe symbian e mai complicat decat pe windows.

19 Feb 2007, 01:45

Pe smbian e mai simplu decat pe Windows
Zanga este pionierul
Adaptor pe USB GPS este la http://www.digitalworld.ro si avem si noi unul de teste
Soft poate avem si pt symbian si pt XP
Restul pe messenger sau PM te rog
Cu Stima

gps

16 Mar 2007, 20:42

nRoute de la garmin este excelent si are si romania mai bine decat igo.da search pe net si o sa gasesti tutoriale pt. instalare si programe.

16 Mar 2007, 20:45

mi-am luat pana la urma receiver GPS. eu am ca si telefon un SE p990i, si abia dupa ce am luat receiverul am aflat ca pot folosi navigatia pe el ca este tom tom. Cum receiverul gps are bluetooth am instalat tom tom pe telefon si folosesc asa. merge nemaipomenit.

20 Mar 2007, 14:36

Ce versiune de tomtom merge pe SE P990?

20 Mar 2007, 14:42

exista soft pt symbian cu harta pt romania?

20 Mar 2007, 19:23

Dap Tom Tom
Cu Stima

20 Mar 2007, 20:17

Adica pe un Nokia E50 care are symbian pot avea navigatie?

20 Mar 2007, 20:28

adica da :) Adica da un search..vezi ca e un topic intreg pe softpedia..e numa si numa cu E50 :) cu Tom Tom, Route 66 si prietenii lor

23 Mar 2007, 11:51

am tom tom 6.2 sau asa ceva pt symbian uiq 3. Pentru nokia din cate stiu ai nevoie de versiunea de symbian s60. Nu stiu exact ca eu m-am documentat pt al meu. Va dau un link unde gasiti tot ce vreti de harti pt tom tom, versiuni etc.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive ... 0-p-1.html

23 Mar 2007, 13:02

Eu am IGO Europe cu licenta. Soft original luat din magazin.
Cine are drum pe la iasi...il pot da.
Răspunde