ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Feb 2007, 12:15
Am cautat pe forum un topic legat de statiile de alimentare cu carburant dar nu am gasit. Daca totusi exista va rog sa-mi spuneti si mie ca sa nu mai deschid un topic aiurea.
Am un mondeo nou tdci si cum am auzit ca acest tip de motor e mai sensibil la motorina proasta m-am gandit ca nu ar fi rau daca am sti din experienta altora ce statii sunt mai de incredere in a livra un combustibil cat de cat de calitate.
Pana acum am alimentat de la MOL si Rompetrol. Motorina de la Rompetrol mi se pare un pic mai buna. De petrom inca nu m-am apropiat dar voi fi obligat in scurt timp. Ce stiti de motorina comercializata de statiile PetromV? E aceeasi cu cea de la OMV?
27 Feb 2007, 18:56
Era cel putin un topic, destul de stufos, dar nu il mai gasesc nici eu.
Revenind aici: numai Mol, de preferabil EVO Diesel. De ce? Pentru ca am simtit diferenta.
Multa bafta!
27 Feb 2007, 20:12
Eu bag numai de la Petrom si merge foarte bine.Am incercat si altele si nu am observat nici o diferenta,deci am ramas pe TOP NORDIC DIESEL ( TOP EURO 4 DIESEL vara). EURO 5 nu cred ca are nici o companie decat la pret,calitativ pauza.
27 Feb 2007, 21:38
Eu alimentez (benzina

) de la OMV. Am incercat si de la alte benzinarii, dar m-am oprit la OMV
27 Feb 2007, 21:41
Eu tot Petrom..pun premium 95...nu am patit sa fie mizerie in benzina...si ce e drept...si pretul e decisiv.
27 Feb 2007, 22:21
OMV 100 Carrera draci cum ii spune, multumesc
27 Feb 2007, 22:30
$1 scrie:$2MV 100 Carrera draci cum ii spune, multumesc

Vezi ca daca mai alimentezi de acolo Zuza o sa se transforme in masinuta aia din reclama si o sa mearga numai pe pereti fara sa te mai asculte pe tine! (Nu ca ar face ceva rau, doar spuneam...)
28 Feb 2007, 07:23
OMV Berceni, cu OMV Sprint Diesel. Am incercat si Mol dar parca nu mergea bine.
28 Feb 2007, 07:34
La Bacau abia a aparut un PetromV... de-acum incolo vom vedea.... dar in general doar Top NOrdic de la Petrom.
28 Feb 2007, 08:38
Se pare ca vechiul topic nu mai exista si trebuie sa ne reexprimam parerile din nou.
Plin Petrom - Top nordic - foarte puturoasa si galagioasa
Plin OMV -tot ala de iarna nu mai stiu exact - Trage dar motor galagios
Revenit la Rompetrol - Efix -26 grade - Motanul a reinviat (toarce din nou) , motorul este din nou mai puternic decat dorintele mele
Vot Rompetrol
28 Feb 2007, 09:02
pentru benzinari:
am pus MOL EVO5 si mi se pare ca:
a) mi-au fatat iepele din motor niste manji
b) herghelia nu mai necheaza asa tare
c) herghelia raspunde mai bine la bici
28 Feb 2007, 09:15
Daca nu ma insel erau chiar 2 topicuri pe aceasta tema. Dintr-un fan inrait Rompetrol dupa ce trecusem pe la OMV si Mol, am ajuns sa alimentez numai din.................
PETROM. Am observat ca nu e nici o diferenta. Poate la viteza maxima dar asta oricum nu am pe unde sa o obtin. Asa ca dau doar 2.96 RON/litru.
28 Feb 2007, 09:44
a pus careva din voi motorina euro5? e compatibila cu motoarele euro3 si 4?
intreb pt ca pe siteul Rompetrol spune ca din 2009 si in romania va fi standard obligatoriu euro5
Oare cat timp se va mai produce motorina euro4 dupa 2009? Daca se va mai produce...
28 Feb 2007, 09:46
Am pus io. Am simtit diferenta dar probabil din cauza ca era mai scumpa decat restul

. Am alimentat cu Alpine Diesel si cu Evo Diesel
28 Feb 2007, 10:54
am mai alimentat si eu cu motorina euro 5... si am simtit o diferenta extraordinara.... in buzunar

la masina nimik.... ba chiar mi s-a parut ca zdrangane mai tare motorul..
28 Feb 2007, 11:36
La 2.3 ii pun Petrom de 95 si 99. Cu Top Premium culmea chiar se simte o mica diferenta, nu neaparat de putere ci modul in care raspunde si parca e un peeek mai linistita la ralanti.
La 2.9 nu se simte nici o diferenta intre 95 si 98 ....
Mai demult am avut o exeperineta neplacuta cu LUK oil de pe bvd timisoara, am pus de 95....dupa aia brusc a mers a asa de prost ca pana la urmatorul plin nu m-am mai inteles cu ea....gaz lampant cu pesti in garnitura de rugina pe baza de apa...probabil euro tzunspe
28 Feb 2007, 11:43
zvony, recunoaste, ti-e frica sa nu te fac in linie dreapta cu OMV Carrera 100 :p
28 Feb 2007, 16:07
Am pus si eu motorina euro 5 de la OMV si surpriza am facut in medie cam cu 80 de km mai mult decat cu OMV SprintDiesel. Totusi se pierde putintel din demaraj si din top speed
01 Mar 2007, 09:03
Am pus ieri motorina sprint diesel de la petromv si pot spune ca ....nu sunt multumit. Motorul e mai zgomotos si poate chiar un pic mai lenes.
unde naiba fac astia motorina? sau de vina sunt cei din statii care o manaresc?
01 Mar 2007, 09:16
cea de la petrom e sfanta pt mine
01 Mar 2007, 09:34
De cand aveam dacie

alimentez numai de la OMV.Nici o data nu am avut probleme.De obicei alimentez Euro 4 dar uneori mai alimentez si Euro 5.Diferenta e ca atunci cand ii dau Euro 5 se simte diferenta la demaraj...la viteza maxima nu am incercat...dar se simte si la consum.Fiind mai buna decat cea Euro 4 arderea e automat mai mare si rezulta un consum putin mai ridicat.Oricum si motorul se simte mai bine si e mai protejat.
Bafta!
04 Mar 2007, 02:13
Mondeo 2006 TCI 130cp. Luat masina de la FordBDT cu indicatorul de combustibil aprins! Am pus 15 litri motorina euro4 de la Rompetrolul de la Ciurel (imi era frica ca nu ajung la OMV - cum a recomandat dealerul). Nu stiu daca Rompetrolul este sigur de vina, dar motorul are cateodata dificultatzi in a mentine relanti-ul! Daca accelerez, dispare balbaiala... ca sa revina iar la relanti... Facut plinul la OMV cu alpin diesel, sau ce aveau ei pt iarna, si face cam la fel (mai rar ce-i drept). Masina are cam 230km... sper sa nu fie nevoie sa ajung la service...
04 Mar 2007, 11:34
Tot pe Petrom 95 merg si eu. Nici o diferenta intre 95 si 98.
04 Mar 2007, 15:01
Mihai_Gh, masina de la BDT e cumva adusa din Germania? a fost in jur de 15500 fara TVA? Are cam tot fara Xenon, piele si navigatie?
05 Mar 2007, 00:28
Rompetrol - Efix cred ca e o alegere buna.
05 Mar 2007, 21:42
Rompetrol Efix 95 si eu. Am pus si Petrom de 95 dar parca motorul mergea putin neregulat la relanti si parca consumul crescuse desi parea o idee mai sprintena. Am revenit la Rompetrol.
05 Mar 2007, 22:22
am bagat de la Agip de la Pta Muncii benzina "europlus" ... si, spre nefericirea mea ... mi-au reaparut "caderile de turatii" la relanti, cu motorul rece, pe care leam experimentat cu benzina de 95 de la OMV
am mai pus europlus d'asta, de la agip tineretului, si masina a mers impecabil
so, concluzia e cam asa: fie Carerra100, fie EVO 5
bafta tuturor
Adi
06 Mar 2007, 00:24
agip suks....man, eu am patit-o cu benezina lor cind am mers pina la pitesti curatind jiglerele daciei din 10 in 10 km iar la pitesti am scos din rezervor 6 litri care sedimentati au rezultat aproape 4 de apa....
benzinaria din care alimentasem era agipul de la politehnica. de atunci nu am mai pus nimic de la agip.
07 Mar 2007, 12:06
$1 scrie:$2ihai_Gh, masina de la BDT e cumva adusa din Germania? a fost in jur de 15500 fara TVA? Are cam tot fara Xenon, piele si navigatie?
Mda, este "de Germania", 15 650 cip, nici vorba de xenon/piele/navigatie/computer-bord, are in schimb altele moca (senzori parcare, jante, 6 trepte etc) - ok masina (mai ieftina decat skoda la aceleasi dotari

)